Şimdi Ara

Yine KIZILAY yine rezalet, 2018 de kesilen kurbanlar bile dağıtılmamış , 2 milyonluk personel dişi h (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
7.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akepe iltisaklı bağlantılı hiçbir kuruluşa güvenmiyorum.Devlet yok parti var maalesef..Geçen sene carrefourdan aldım gayet güzel çıktı kurbanım.Varsın içki alkol satsın reyonlar ayrı..
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    Metne dönüp bakılmazsa, işte böyle batıl hurafe inanışlar kök salıyor. Sapmayın iki saniyede. Arapçada sesli harf yok. Sonradan eklemelerin üstünü gizleyecek kadar dine şirk koşmayın. İmanınızı arındırın azıcık. Sizin aracılığınızla dine varılmıyor. Metin ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Taslamanci misin , 19 cü musun sen nesin bana önce onu şöyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ağzından da senin gerçeğin dökülüyor. Bir kere müslümanlığın şartlarını tamamlamamışsın, geçmiş kendi tefsirini tebliğ ediyorsun. Küstaha bak, sen misin diyor bana. Uyuyan güzel, cebraili sen bilmekle mesul değil misin, saklıyorsun kendinden bu gerçeği? Dört dörtlük bilmeden böyle bomboş bir alıntı oluyor senin dilinde. Sen, inanıyor musun?

• Ben agnostigim ne olduğum belli benim peki sen nesin.. taslamanci sen ii..

Yahu, sen ne demeye uğraşıyorsun ki daha. İnsan bilmediği şeyle uğraşır mı? Üzerine alınacağın birşey değil. Kuruntularına gerek yok. Sen de kendi inancını sorgularsın.

• Mercedes için bildiğiniz akşam pazarı var mı?
    Müslüman lardan daha iyi biliyorum islami , çok daha fazla kuran hadis okudum 30 yaşıma kadar bende muslumandim ama hocalara değil gerceklere kulak verdim . Her şeyi iyice inceledim ve islami terkettim . terketme sürecinde hoca imam hadisci dinci doçent profesör lerin ve islamin gerçek yüzünü gördüm.. neyse bu benim tercihim sadece beni baglar.. sana inandigin ahirette bol şanslar..

• Dün suriyeliye atm den bara çekmesi için yardım ettim. Elemanın hesabına Kızılay 200 tl göndermişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

dünyada sana alkolü zinayı yasaklayan bu MANTIKLI din !!! . Yine sana meme uçları yeni tomurcuklanan ve 70 kat elbise altından derisi görülen lolita hurilerle , içinden şaraplar akan ırmaklardan içirirken , ben ateşlere razıyım..
    Komik :) istediğin yerden al yapıştır . Cahillik ile öğrenmemek farklı şeyler hatırlatayım .
  • Cevaplar burda kardesim yine ben tatmin olmadim diyorsanda yapacak bisey yok biz ancak dua edebiliriz sizler icin

Sözler Köşküyoutube
    Kadıköy’de 2 Deist ile 1 Müslüman Gencin Tartışması! - ŞEHADET GETİRDİLER Mİ?
    https://www.youtube.com/watch?v=vvUO9bhuUdQ&feature=youtu.be

• prenssabahattin kullanıcısına yanıt
    sen kendine dua et. bir gün kendini geliştirip sorgularsan geçmişteki kendinden nefret edebilirsin.

nasıl inanmışım: ayın ikiye yarıldığına, nuhun gemisine; kadını dövün, eşcinseli mürtedi öldürün diyen, namaz kılmayanı katledin diyen bu dine diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: xeraw3

Bu mesaj silindi.
    Sizin gibiler var hep de var olacak. Atatürk bu ülkede yobazlığı yıkmaya çalıştı. Kendisi de farkındaydı çocuk olsaydı anlardı şehadet için ölüme razı olan halkın önünde kimse duramayacağını. İşiniz sadece eleştirmek. Türkiye Cumhuriyeti için ömründen vazgeçmiş adamlar banane ne halleri varsa görsün dememiş bazıları gibi. Savaşı piyadeler değil komutanların stratejileri kazanır. Bütün dünya kabul etmiş adamın büyüklüğünü ama kimileri gibi bazılarının önünde 2 rekat şükür namazı kılıp arkadan hamuduyla götürmemiş. Bir tane dikili ağacı olmayan adamdan bahsediyoruz. Son malını da ölürken devlete bağışlamış. Sizin önünüzde gösteriş için şükür namazı kılan parmağında yüzüğüyle gelen çok sevdiğiniz o fakir varya 200 milyar dolara ulaşan mal varlığından bahsediliyor. Yalan değil mi. Hadi yapsana malvarlığını devlete bağışlasana ölmeden yazdır vasiyetini. Hepiniz çok seviyorsunuz konuşmayı ağzınızdaki islamiyeti bırakın da az da gerçeğini yaşayın. Senin gibilere kitap yazsam nafile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kötülükten sakınanlara vaad edilen cennetin durumu şöyledir: Orada bozulmayan temiz sudan ırmaklar, tadı değişmeyen sütten ırmaklar, içenlere lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır. Onlar için cennette her çeşit meyve ve Rablerinden bir bağışlanma vardır. Bunların durumu, ateşte ebedî olarak kalacak olan ve bağırsaklarını parçalayacak kaynar su içirilen kimsenin durumu gibi olur mu? .. Muhammmed 15

Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz. Maide 90

Tatlı su kurnazı mealciler arapça da iki ayette geçen aynı kelime الْخَمْرُ kelime için maide süresinde içki muhammed süresinde şarap kelimesini kullanmışlar halbuki ayetlerin ikiside aynı kelime kullanılmış.. ikiside bildiğiniz haram olan içki anlamındaki el hamr kelimesidir..

Yani cahillihinizi biraz açığa vurmayın bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 17 Şubat 2020; 21:48:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Bu mesaj silindi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elLbufFer -- 17 Şubat 2020; 21:43:53 >
    Şimdi sen bildiklerini topla, hepsini çıkar. Onların hepsi bir imân etmiyor. Ağzınla itiraf ediyorsun! Sende keramet yok. Hep yanlış şeyleri öğretmişsin kendine, senin elinde kurutup soldurmuşsun, parşömene dönüşmüş. Can verdirmişsin, can vereceğin yerde.
    Git arın, belki imâna gelirsin.
    Dinsize din beğendirecek hâlimiz yok. Bizim hiç öyle büyüklük inâtlarımız yok! Büyüklenenler başkalarının izinde. Sense kitabı sen yazmış gibi dil uzatıyorsun. Art niyet için şahit olanlar gibisin.

Sen kendi 50 yaşındayken 9 yaşında kizla gerdeğe girenlerin anlattigi hikayelere 950 yıl yaşayan insanlara, katırla göğe çıkmaya, ayın yarilmasina , asa ile denizin ayrılmasına inan .. ben inanmayı değil bilmeyi seçiyorum..
    Hadi yallah arabistana ..

• Aksam basini yastiga her koydugunda su soruyo kendine sor ya onlar haklilarsa ben yanlis anlamissam halim ne olacak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.