Şimdi Ara

Yine KIZILAY yine rezalet, 2018 de kesilen kurbanlar bile dağıtılmamış , 2 milyonluk personel dişi h (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
7.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki bilirsiniz ama az önce denk geldigim haber ,https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-kizilay-itiraf-etti-hicbir-sekilde-affedilemez-insanlik-disi-olay-5601298/

Kan dondurucu gerçekten , serbes bırakılmıs diye duydum gerçekmi bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stenoz kullanıcısına yanıt
    olur mu A haber'se doğrudur.. ülkemizin medar-ı iftiharı , medyamızın göz nuru , doğru haberin adresi AAAA HAAABEERRR ..tta taa taaa VERR MEHTERİ

Yine KIZILAY yine rezalet, 2018 de kesilen kurbanlar bile dağıtılmamış , 2 milyonluk personel dişi h
  • atatürkün dinden soğudugunu bilen onuda bilir bence
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    helal olsun la sana sonuna kadar okuttun yazdıgını. en son engizisyona girince ''ne diyo la bu adam'' dedim. ben 29 yaşındayım. aklım birşeylere erdiğinden beri kazığa oturtmak diye bişey duymadım bizimkilerde. dolayısıyla verdiğin fikir çok alakasız bişi oldu ve saçmaladığına kanaat getirdim...selam ve dua ile
    hee bu arada islam dediğin sumer mitolojisi midir değil midir bunu amel defterin kapandıgında görmüş olcaksın...
  • İlk günden beri bildiğimiz, hatta gelmeden de olacağını tahmin ettiğimiz şeylerdi ama insanlar bile bile kabul ettiler.
  • xeraw3 kullanıcısına yanıt
    dünyada sana alkolü zinayı yasaklayan bu MANTIKLI din !!! . Yine sana meme uçları yeni tomurcuklanan ve 70 kat elbise altından derisi görülen lolita hurilerle , içinden şaraplar akan ırmaklardan içirirken , ben ateşlere razıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 17 Şubat 2020; 17:6:15 >
  • Hiç bir devlet kurumuna hayır etmiyordum iyi ki etmemişim. Onu yapacağınıza gidin yerinde yardım edin isim belirtmeden çevrenize daha makbul.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam bağlamış atını derenin kenarında kendisine yer sofrası kurmuş. Yemeğini yerken birinin sofraya baktığını görmüş. Adam karnın açsa buyur Allah ne verdiyse beraber yeriz, diye yabancıyı çağırmış. Başlamışlar yemek yemeye, yabancı karnı doymaya başlayınca bir yandan yemek diğer yandan atı gözlemeye başlamış. Adam derede ellerini yıkarken yabancı, adamın atını alıp kaçmış. Bunu gören adam koşmuş lakin yetişememiş. Demişki suyumu içtin amenna, yemeğimi yedin amenna. Giderken beraberinde benim içimdeki iyilik ve yardımlaşma duygusunuda götürdün.

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Aslan rahat ol sen her soruya cevap var ama aramasini bilene

• Yıllardır Lösev'e veriyorum kurban hakkımı.Son olanlardan sonra çöpümü dahi vermem Kızılay'a.
  • prenssabahattin kullanıcısına yanıt
    Yine KIZILAY yine rezalet, 2018 de kesilen kurbanlar bile dağıtılmamış , 2 milyonluk personel dişi h

evet, var. resimden anlaşıldığı üzere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede kimsenin hiçbir kuruma, kişiye inancı, güveni kalmadı.

Haftasonu, okulumuzda kan bağışı kampanyası düzenleniyor. Defalarca kan vermiş arkadaşlar bile katılmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: xeraw3

Bu mesaj silindi.
    Dusun Ataturk soyle yapmis olsaydi ...

Turkiyeyi ikiye bolmek. Marmara ve Ege ile Turkiye Cumhuriyeti , Anadoluda ise Islam Seriat devleti ...

ulan acliktan geberirdiniz ... her gun onlarcaniz Turkiye Cumhuriyetine kacmak icin girmeyeceginiz cukur kalmazdi. Bugun yapildigi gibi. 1990larin AVRUPA SEHIRCILIK sahibi BURSA sehri, comaristan cografyasindan aldigi goclerle bugun hangi siyasi partinin kontrolunde ... Yoksa Batidan gelen goclerle 1990larda bu unvani hem ekonomik, hem sosyal hem de gelir seviyesinden dolayi aldi BURSA.

ne istanbulu ... ozamanlarda ozal istanbul`un agzina etmisti irak savasindan kacan kurdleri istanbula yerlestirerek.
    Atatürk’ü sevmeyen saymayanla işimiz olmaz
    Bu toprağın mayasında Atam var
    Yazıklar olsun

Tercüme hatası var.
    Kelime kökü itibarı ile cennet üzümü bulmak cebrailin kucağında oturup yemek, bir kere dünyevi bir manaya yorulamaz, süryaniler böyle dedi diye alınıp böyle çevirmek müslümana yakışmaz.
    İyilik yap iyilik bul mantığı islamın kazandırdığıdır. Hiçbir şey yapma, hazır cennet sofrasına kon diye eskiler bekliyorken, nereden geldin nereye gidiyoruz perspektifini aklına uslandırmayı yön çizen dinde, verdiği terbiyeyi unutturan, üstünü çizen hazırcı düsturlar olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 17 Şubat 2020; 19:7:7 >
  • 85 yaşındki babaannemin bile Kızılaya güveni kalmadı.Kurban murban vermem bunlara artık dyor.
    İslamı yıkmak için değil, milleti adam etmek için uğraştı ama, mayada olmayınca olmuyor bazı şeyler.

Kendi dininin kitabını okumayan bi dindar olabilir mi? Müslümanlık, kitabından değil, hainlerin, din satanların gösterdiği yoldan gidiyordu. Mesele en ezbere dayalı şey olan din olduğunda bile, aklınızı çalıştırın, okuyun anlayın demiş. Ama kör cahiller beynini kullanmayı bilmedikleri için saçma sapan ne duydularsa inanmışlar.

Ama bilgi düşmanı, cehalet dostu din satıcıları o günlerde de, şimdi de "İslam ve Allah satıp" bişeylermiş gibi görünebilmek için akla hep karşı çıktılar.

100 yıl geçti, bizim milletin yarısı hala dindar ve dinci ayrımını yapamıyor. Yahu hadi bazısını anlayamadın, fetö gibi örnek var önünde, azıcık beyninizi çalıştırmayı deneyin ya!

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    şüphesiz allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır. Nebe 33

Kötülükten sakınanlara vaad edilen cennetin durumu şöyledir: Orada bozulmayan temiz sudan ırmaklar, tadı değişmeyen sütten ırmaklar, içenlere lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır. Onlar için cennette her çeşit meyve ve Rablerinden bir bağışlanma vardır. Bunların durumu, ateşte ebedî olarak kalacak olan ve bağırsaklarını parçalayacak kaynar su içirilen kimsenin durumu gibi olur mu?.. muhammed 15

Şimdi ben "ELLI tane erik yedim "desem . Bak elli nin kökünde EL var.. ne güzel kök çok güzel buldum degil mi.. herkes yanlış çevirmiş bi sen doğrusunu anlamışsın, cebrail mi anlattı sana doğrusunu belki sende ermiş falan olabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 17 Şubat 2020; 19:22:0 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.