Şimdi Ara

Yine kotayı aştım lütfen bakın bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha geçen ay yeni abonelik almıştım haziranın 16. gününde aldığım için o ayı kurtardım ama bu ay kötü oldu :

Yine kotayı aştım lütfen bakın bir sorum var

evet bir sorum olacak eskiden belli bir noktadan sonra sadece 62,5 TL fatura geliyordu şu an da aynı kural geçerli mi mesela ben 7 gb kota yaptım fatura 62,5 TL oldu ondan sonra ne kadar harcarsam harcayım ücret aynı kalır mı aynı kalırsa sömürcem

• abana bilirsin ama 61.25i hazırla (yinede sitesinden bak ben en son öyleydi diye biliyorum)
  • ben 32 gb yaptım yine 62.5 geldi
    dayan torente
  • dayanıyom gardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaş

yine de sitesinden bakıyım ben

bu arada 62,5 TL'yi hazırladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighPerformance -- 28 Temmuz 2009; 0:15:12 >
  • buldum ttnetten :

"Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.