Tek iyi özelliğim işim. Biraz da kalıplı ve güçlüyüm çoğunluğa göre. Tek aktivitem spor. Ben de istiyorum mesai çıkışı takılalım vs. veya haftasonu bir yerlere giderken tek gitmeyeyim de arkadaşımla gideyim. yıllardır o kadar yalnızım ki. işyerindekiler falan bana oldukça iyi davranıyor, ben sormadan muhabbet açıyor diye ilk bu durum bana çok alışılmadık gelmişti. Bana kendimi değerli hissettiriyorlar. bunalıyorum şu an evde resmen. Günlerim iş dışında biriyle konuşmadan geçiyor nerdeyse. eskiden oyun oynardım. Yalnızlığı bu kadar düşünmezdim. Bu saatten sonra da sağlam bir arkadaşlık kuramayacağım belki de. Sosyal hayatım da düzelsin diye kızlara yazıyorum artık. Onlar da dehliyor. keşke 10k maaş falan alsaydım da güzel bir sosyal hayatım olup insanlar ben aramadan da arayıp sorsaydı. nasılsın deseydi bana. dışarıya hiç belli etmiyorum aksine çok espritüelim ancak akşamları kendi kendime vakit geçirdiğimde bu tür düşüncelerle doluyorum. Ben de insanım, ben de bazen üzülüyorum duygulanıyorum. iradem çok kuvvetli, hiçbir alışkanlığım yok. nofap da yapıyorum. Ancak bu yalnızlık sorununu yıllardır çözemedim ve her geçen gün daha da dibe batıyorum insanlar hayatına mutlu devam ederken. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 3 Mayıs 2023; 21:33:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim