Deli gibi para gidiyor şu alkole,başka eğlencem de yok Her seferinde bu sondu bir daha içmeyeceğim diyorum 2 hafta sonra yine elimde şişeler,bıktım 5 parasız kaldım yine |
Yine şişenin dibini gördüm
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aaaa bu şey değil mi
ADDICTION.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Plastik Cerrahlar, tek operasyondan 200K kazanıyormuş.
-
Hocam git oyun falan oyna bari, beyin hücrelerini öldürüyorsun alkolle, kafan çalışmayacak.
-
komşumuz bir top tier bir tıpta bölüm başkanı bir prof, başarılı bir cerrah. adam ağır alkolik. demek ki kafa çalışıyor.
-
Alkolik cerrah mı? Mesleğini kaybedebilir her an...
Ben özellikle şunu düşünerek yazdım:
Alıntı
metni:Deli gibi para gidiyor şu alkole,başka eğlencem de yok demiş arkadaş. Oyun oynasa, ona bağımlı olsa o bile daha iyidir bu durumda.
-
adam koskoca bölüm başkanı, çalışırken içmiyor herhalde, bir zararı yok demek ki.
valla benim de tek eğlencem alkol, oyun falan da sarmıyor hiç. yarın finalim olmasa sızana kadar içerdim
-
Kötü hocam, tek eğlencenin içmek olması iyi değil. Alkolik olursanız bir sürü sağlık sorunu da zamanla beraberinde gelecektir. Forumdaki değerli tıp uzmanlarımız sizi bu konularda bilgilendirirse daha doğru olur.
-
konuyu açan kişi en kıdemli tıpçılardan biri zaten
-
Öyle ağır alkolik değilim zaten,ayda 2 anca içerim
Oyun bilgisayarı aldım da sarmıyor artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X