Şimdi Ara

yine yagli boya tablo aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yagli boya kismi biturlu net cikmadi fotoda fotodan cok daha iyi gorunuyo gercekte yine yagli boya tablo aldım 

109x59cm

yakindan cekince az daha net cikti ama hala biraz bulanik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 27 Ağustos 2023; 21:56:38 >

• Iyimiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt

tam tavşan çevirmelik bir yer hocam yine yagli boya tablo aldım 

• Çok güzel bayıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin avatar resminiz daha guzel hocam yine yagli boya tablo aldım 

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Ayyy teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyenler olucaktir videosunu atalim yine yagli boya tablo aldım yine yagli boya tablo aldım 

yine yagli boya tablo aldımTaşkınbilgistyoutube
    "Verebileceğim tek şey resimlerim, onlar olmadan ben bir hiçim." diyen Norveçli ressam Edward Munch'un, modern insanın varoluşsal sancılarını yansıtan ve sanat tarihinin en ünlü ikinci eseri kabul edilen "Çığlık" adlı tablosunu sizlere anlatmaya çalıştım. Destek olmak için kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler. :) Tam metin: https://taskinbilgist.blogspot.com/2018/02/ciglik-tablosu-modern-insanin-varolussal-izdirabi.html Etiketler: Sanat, Sanat tarihi, Tablolar, Çığlık, Çığlık Tablosu, Scream Tablosu, Edward Munch, Edward Munch Tabloları, Edward Munch Hayatı, Tablo Yorumlama, dünyanın en pahalı tablosu
    https://www.youtube.com/watch?si=PCFf5a7oYMhGKdzM&v=-Hj_nmrJVgM&feature=youtu.be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendine bir iyilik yapmak istiyorsan, içinde insan veya hayvan resmi barındırmayan tabloları alıp asmanı tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 27 Ağustos 2023; 22:58:51 >
  • Nereden aldınız hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A350-900 kullanıcısına yanıt

letgodan

• dekareme kullanıcısına yanıt

Offf tam kanser gibisin gerçekten. Okuduğum her konuda herkese konudan alakasızca vaaz veriyorsun. Emin ol kimseye iyilik yapmıyorsun böyle.

• akvaryum almak lazım hocam

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Okuduğun her konuda herkese bomboş, anlamsız ve hiçbir işe yaramayan mesajlar gördüğün halde hiç onlardan şikayet etmiyor, okuyup geçiyorsun. Boş konu açanları da eleştirmiyorsun..

Ben sözkonusu şahsa tablo alma demiyorum ki, seçici ol diyorum. Bundan dahi rahatsızsan psikoloğa görünmeni tavsiye ederim

Sana bir şey soracağım. Mutlu musun hayatından? Mutluysan tamam devam et, ne güzel. Beni ilgilendiren bir durum da yok zaten. En fazla görmek istemiyorsam engeller geçerim. Ama normal değilsin gerçekten. Bomboş olsun, anlamsız olsun, hiçbir işe de yaramasın önemli değil. Yeterki senin şu yorumların gibi kanser olmasın. Gittin başka konuda da adama yaratmak kelimesini kullanma diyorsun. İnsanlar tabi rahatsız olur.

Aynen tahmin ettiğim gibi olmuş; diğer konudan etkilenmişsin... ve bana burda köpürüyorsun.

Sana göre insanları uyarmayalım, yanlışa yanlış demeyelim ve forumun amaçlarından birini de sırf senin bu isteğin üzerine gerçekleştirmeyelim mi.. Bunu mu istiyorsun..

İnsanlar yanlışlarına devam etsin öyle mi? Dediğim gibi, bir psikoloğa görünmelisin; acil...

Tamam dini bütün kardeşim. Ben psikoloğa giderim sıkıntı değil. Şu hayatta en çok senin gibi üstüne vazife olmayan işlere sürekli burnunu sokma ihtiyacı duyan insan tipinden haz etmiyorum zaten. Doğru diyorsun sıkıntı bende. Sen aynen devam et. yine yagli boya tablo aldım 

Forumun amacı bu zaten: yardımlaşmak, hataları göstermek, doğruyu anlatmak.. Eğer ben bunu dini alanda değil de farklı bir alanda yapsaydım, hiç rahatsız olmazdın. Bu da senin dinden uzak yaşadığın izlenimini uyandırdı bende...

Adam eğer dini bir konuda yardım almak istiyorsa dini bir konu açardı herhalde. Bunu anlamak çok da zor olmamalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.