nasi yagli boya kismi biturlu net cikmadi fotoda fotodan cok daha iyi gorunuyo gercekte 109x59cm yakindan cekince az daha net cikti ama hala biraz bulanik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 27 Ağustos 2023; 21:56:38 > |
yine yagli boya tablo aldım
-
-
Iyimiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tam tavşan çevirmelik bir yer hocam
-
Çok güzel bayıldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin avatar resminiz daha guzel hocam
-
Ayyy teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmiyenler olucaktir videosunu atalim
Taşkınbilgistyoutube"Verebileceğim tek şey resimlerim, onlar olmadan ben bir hiçim." diyen Norveçli ressam Edward Munch'un, modern insanın varoluşsal sancılarını yansıtan ve sanat tarihinin en ünlü ikinci eseri kabul edilen "Çığlık" adlı tablosunu sizlere anlatmaya çalıştım. Destek olmak için kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler. :) Tam metin: https://taskinbilgist.blogspot.com/2018/02/ciglik-tablosu-modern-insanin-varolussal-izdirabi.html Etiketler: Sanat, Sanat tarihi, Tablolar, Çığlık, Çığlık Tablosu, Scream Tablosu, Edward Munch, Edward Munch Tabloları, Edward Munch Hayatı, Tablo Yorumlama, dünyanın en pahalı tablosuhttps://www.youtube.com/watch?si=PCFf5a7oYMhGKdzM&v=-Hj_nmrJVgM&feature=youtu.be -
Kendine bir iyilik yapmak istiyorsan, içinde insan veya hayvan resmi barındırmayan tabloları alıp asmanı tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 27 Ağustos 2023; 22:58:51 > -
Nereden aldınız hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
letgodan
-
Offf tam kanser gibisin gerçekten. Okuduğum her konuda herkese konudan alakasızca vaaz veriyorsun. Emin ol kimseye iyilik yapmıyorsun böyle.
-
akvaryum almak lazım hocam
-
Okuduğun her konuda herkese bomboş, anlamsız ve hiçbir işe yaramayan mesajlar gördüğün halde hiç onlardan şikayet etmiyor, okuyup geçiyorsun. Boş konu açanları da eleştirmiyorsun..
Ben sözkonusu şahsa tablo alma demiyorum ki, seçici ol diyorum. Bundan dahi rahatsızsan psikoloğa görünmeni tavsiye ederim
-
Sana bir şey soracağım. Mutlu musun hayatından? Mutluysan tamam devam et, ne güzel. Beni ilgilendiren bir durum da yok zaten. En fazla görmek istemiyorsam engeller geçerim. Ama normal değilsin gerçekten. Bomboş olsun, anlamsız olsun, hiçbir işe de yaramasın önemli değil. Yeterki senin şu yorumların gibi kanser olmasın. Gittin başka konuda da adama yaratmak kelimesini kullanma diyorsun. İnsanlar tabi rahatsız olur.
-
Aynen tahmin ettiğim gibi olmuş; diğer konudan etkilenmişsin... ve bana burda köpürüyorsun.
Sana göre insanları uyarmayalım, yanlışa yanlış demeyelim ve forumun amaçlarından birini de sırf senin bu isteğin üzerine gerçekleştirmeyelim mi.. Bunu mu istiyorsun..
İnsanlar yanlışlarına devam etsin öyle mi? Dediğim gibi, bir psikoloğa görünmelisin; acil...
-
Tamam dini bütün kardeşim. Ben psikoloğa giderim sıkıntı değil. Şu hayatta en çok senin gibi üstüne vazife olmayan işlere sürekli burnunu sokma ihtiyacı duyan insan tipinden haz etmiyorum zaten. Doğru diyorsun sıkıntı bende. Sen aynen devam et.
-
Forumun amacı bu zaten: yardımlaşmak, hataları göstermek, doğruyu anlatmak.. Eğer ben bunu dini alanda değil de farklı bir alanda yapsaydım, hiç rahatsız olmazdın. Bu da senin dinden uzak yaşadığın izlenimini uyandırdı bende...
-
Adam eğer dini bir konuda yardım almak istiyorsa dini bir konu açardı herhalde. Bunu anlamak çok da zor olmamalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X