Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

puanları yatann varmı

benim yatmamış
  • aradım bankayı, güncellemede sıkıntı olduğunu ve 2 3 gün içerisinde tekrar aramamı söylediler.
  • Cildiracam ne vakif ne adios hala yatmadi puanlar. Bkm express tamah ediyoruz vallahi :<

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. dün itibarı ile puan yüklemelerinin yapıldığını söyledi.talep oluşturdu benim yatmayan 100 tl için.
    gene yüklenmeyen n11 puanları için sistemsel bir sıkıntı olduğunu gün içerisinde yükleneceğini söyledi.
    vakıf ise n11 in yüklenmeyen puanları için talep oluşturdu.
  • benimkisi de hala yüklenmedi.
  • bana bi 10 lira yatmış ama nerden yatmış anlamadım.güncel dönem işlemlerinde yazmalı nerden yattığını.en dandik yeni yetme bankalarda bile varken, .bu kadar köklü bankanın çağa ayak uyduramaması, ayrıca mevduat hesabı olmayanların kredi kartına internet şubeden talimat verememesi pes.ağız dolusu küfür edesim var.
  • Otm Ödeme puanı değildir o eminim. Olsaydı bize de yatmış olurdu. Puan izlemesi konusunda haklısın aslında, ama yeni düzenleme var internet şubesinde. Sırf puanlar için ek menü açılmış, oradan artık detaylı olarak izleyip takip edebileceğiz sanırım. Sonuçta hepimizin ciddi şekilde faydalandığı bir puan sistemi söz konusu, o yüzden biraz sabır ve sükunet diyorum. Hafta sonuna kadar puanların yatacağına eminim.
  • Worldcard sayfasında biten kampanyalar bölümünde Otomatik Ödeme Kampanyası görünmüyor. Kaldırılmış.
    Puanlarım yatmadığı için Müşteri hizmetlerini aradım. Önce sistemde kampanya bilgilerini bulamadı. Daha sonra birşeyler buldu.
    Mesaj göndermediğiniz için kampanya kaydınız oluşmamış dedi. Kampanyada kayıt gerekli olmadığına ikna edemedim.
    Başvurumu kayda aldılar. 3 işgünü içinde puanlarınız yatmazsa arayın vs. dediler.

Anladığım kadarıyla puanları yatırmaya niyetleri yok. Hayırlısı. 3 gün bekleyip görücez.
  • http://www.yapikredi.com.tr/memnuniyetiniz-icin-buradayiz/bize-yazin.aspx

Puanlarla ilgili şikayetlerinize buradan kayıt açtırabilirsiniz. Yanıtı yazılı şekilde gelecektir.

• bekleyen işlemlerde 'fatura ödeme kocaeli/gebze' diye bişey var.kocaeliyle alakam yok.bu neyin faturası hacılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

bekleyen işlemlerde 'fatura ödeme kocaeli/gebze' diye bişey var.kocaeliyle alakam yok.bu neyin faturası hacılar?

Merkezleri orada olduğundan öyle yazıyormuş..

• Müşteri hizmetlerini aradım.Dedikleri şey kampanya süresince kredi kartından faturalar 1 kere ödendimi.Böyle bir madde varmış.Kredi kartıyla elektrik faturası nasıl ödenir dedim.yani 31 aralıga kadar ödeme yapılanlara puan yansıtılacak.kartımı iptal ettim yapı krediyle bundan sonra işim olmaz.Kesmiş oldukları 0.75 kurusta benden aldıkları son para olur.Puanı yüklememek için her türlü yola başvurur bunlar.
  • BANA 100TL YATMIŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

BANA 100TL YATMIŞ

6 fatura 31 aralık'tan önce mi ödenmişti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

BANA 100TL YATMIŞ

6 fatura 31 aralık'tan önce mi ödenmişti?

öyle bir şey yok biri uydurdu kuyuya attı çıkaramadık.

daha 6 faturanın 1'i yeni ödendi. 2'si ödenecek, 3ünden haber yok.
  • mh bana öyle demedi..kampanya boyunca her talimat için en az bir kere ödeme yapılmış olması gerekiyor dedi..baktı ödemelerime 31 aralıktan önce ödeme olmamasına rağmen evet size yatması gerekirdi dedi..talep açtı..mh herkese farklı şeyler mi söylüyor anlamadım.
  • quote:

öyle bir şey yok biri uydurdu kuyuya attı çıkaramadık.

daha 6 faturanın 1'i yeni ödendi. 2'si ödenecek, 3ünden haber yok.

sağolun ben de emin olmak için sormuştum zaten. yoksa kampanya şartlarında öyle birşey yok mh'nin uydurması.
    yalnız ben baktım benim ki yatmamış daha. siz ne zaman talimat vermiştiniz? ben yanılmıyorsam 17-18 aralık gibi vermiştim
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    rica ederim. ben 25-26 aralık gibi talimat vermiştim. daha geç de olabilir.

internetten yazın yatırırlar. telefonla uğraşmanıza gerek yok.
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Bu akşam mı yattı?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.