Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

bazı arkadaşların söylediği oldu ne yazık ki... ben 6 fatura talimatı vermiştim ve 100 tl bekliyordum. az önce internetten baktım ve sadece 31 aralık'a kadar ödemesi gerçekleşen 2 fatura için puan yatırmışlar yani 2 fatura için sadece 15 tl puan görünüyor.. hemen şikayetvar'a yazıyorum. ben böyle saçma kampanya görmedim.

o puan bkm olmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

quote:

bazı arkadaşların söylediği oldu ne yazık ki... ben 6 fatura talimatı vermiştim ve 100 tl bekliyordum. az önce internetten baktım ve sadece 31 aralık'a kadar ödemesi gerçekleşen 2 fatura için puan yatırmışlar yani 2 fatura için sadece 15 tl puan görünüyor.. hemen şikayetvar'a yazıyorum. ben böyle saçma kampanya görmedim.

o puan bkm olmasın...

bkm puanı ne zaman yatacaktı? sizin fatura puanınız yatmış mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

quote:

o puan bkm olmasın...

bkm puanı ne zaman yatacaktı? sizin fatura puanınız yatmış mı?

bkm normalde 15 ocak ama yapı kredi bkm yatırmış...fatura da 15 ocak ama benim daha yatmadı....senin ki muhtemelen bkm dir...faturayı bugün gün içerisinde bekle...

• ben bkm'ye unutmuşum, inşallah bir yanlışlık olmaz. bekleyelim bakalım , teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Son odeme tarihinden önce faturalarınızı kendiniz öderseniz, kredi kartı ile ödenmez. Böylelikle her fatura icin kkdan 1 defa cekim yaptırdıktan sonra kendiniz odeme yaparsanız komisyon ödememiş olursunuz... İptal etmek isteyen arkadaşların dikkatine

2-3 mesaj altta bir arkadaş Superonline faturasını ödemiş ve otomatik olarak da tahsil edilmiş

yani durum değişmiş gibi görünüyor
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de oyle olmus hem Superonline hem de Su faturam son gununden once ayrica baska bir kartla odemis olmama ragmen otm olarak da odenmis. Bu durum sadece ilk gelen faturalara ozeldir diye tahmin ve umut ediyorum. Puanlar da yatmamis henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne otomatik ödeme, ne n11, ne gittigidiyor ne de kişiye özel harcama yatmadı henüz. bunlarda puanı yüklenen var mı?
    sanırım bir tek bkm yatmış bana da.

• cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    hocam gitti gidiyor puanları yattı bilgine.müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim
  • ismail671 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, bi arıyım.

• fragman44 kullanıcısına yanıt
    hocam bende kontrol ettim 15 tl yatan puan fatura ödeme kampanyasından yattı.çünkü Diğer kredi kartımdan bkmexpress ve n11 kampanyasına dahil olmuştum ikisindende ses seda yok....

3 adet ödeme talimatı verdim MH en son görüşmemde otomatik ödeme talimatlarınız ödendikten sonra puan yatar dedi.3. talimatımın ödemesi 20.01.14 olduğu için sistem talimat vermemiş olarak algılamış 15 tl puan yatmış :(

MH aramak gerekecek bu durumda bilgilerinize arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

En iyi banka iflas etmiş bankadır.al birine vur ötekisine.hepsi birbirinden kötü.doymuyorlar,doymuyacaklarda.
    Kapitalizmin bir numaralı oyuncusu.başrol Daima bankanın.figüran daima biziz.

Bir bakıma haklısınız ama kredi kartını dengeli kullanırsanız bence çok daha iyidir. Eskiden hep peşin veya senet taksiti varsa öyle ödenirdi. Senetler ödenmeyince de firmalar uğraşır dururdu. Bunu duyan firmalar da senet taksiti yapmazlardı, peşin paran yoksa da istediğin ürünü alamazdın veya para biriktirir alırdın. Sn. Başbakan aslında bu konuda güzel bir adım attı, taksitlerde kısıtlama olmayınca millet hesap etmeden bol bol taksit yaptırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

ne otomatik ödeme, ne n11, ne gittigidiyor ne de kişiye özel harcama yatmadı henüz. bunlarda puanı yüklenen var mı?

Benimde n11 puanım yatmadı. MH ile görüştüm sistemlerinde bir problem olduğunu belirtip 3-4 gün içinde puanların hesaba aktarılacağını bildirdi.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail671

hocam bende kontrol ettim 15 tl yatan puan fatura ödeme kampanyasından yattı.çünkü Diğer kredi kartımdan bkmexpress ve n11 kampanyasına dahil olmuştum ikisindende ses seda yok....

3 adet ödeme talimatı verdim MH en son görüşmemde otomatik ödeme talimatlarınız ödendikten sonra puan yatar dedi.3. talimatımın ödemesi 20.01.14 olduğu için sistem talimat vermemiş olarak algılamış 15 tl puan yatmış :(

MH aramak gerekecek bu durumda bilgilerinize arkadaşlar.

aynı durum bendede var..diğer faturalar ödenince yatarmı acaba? henüz 2 fatura ödendi ykb ile.
  • Benim talimat verdiğim 6 faturadan 5i ödendi. Sadece biri henüz ödenmedi fakat hiç puan yatmadı hala
  • Ben 3 adet vermiştim. Fakat puan falan gelmedi hiç..
  • 6 fatura talimatı vermiştim aralık'ın son haftası gelen giden bişey yok...
    eğer 31 aralık tarihine kadar karttan en az 1 kez fatura ödemesi yapılması gerekiyorsa boşuna uğraştık demek o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

6 fatura talimatı vermiştim aralık'ın son haftası gelen giden bişey yok...
    eğer 31 aralık tarihine kadar karttan en az 1 kez fatura ödemesi yapılması gerekiyorsa boşuna uğraştık demek o kadar...

Kasım sonunda 7 adet talimat vermiştim, hepsi de Aralık'ta ödendi. Kampanya şartında 31 Aralık'a kadar ödeme olmalı diye bir şart yok ama böyle olduğunu düşünenler var diye belirtiyorum...
    Henüz puan yatmadı, bugün-yarın yatar herhalde. N11 puanları da yatmadı henüz.

• Arkadaşlar yok "Aralık sonuna kadar tüm faturalar 1 kez ödenmiş olmalıydı" diye bir şart yahu, ...nın aklına karpuz kabuğu düşürmeyin sürekli yaza yaza. Bu konuda tek şart "Kampanya dönemi içerisinde her fatura en az 1 kez otm ödenmiş olmalı", burada belirttiği kampanya dönemi de Aralık 2013-Nisan 2014 dönemidir. Endişelerinizi anlıyorum, ben de aynı durumdayım, hala puanlar yatmadı, ama bu konuyu mütemadiyen yazarsak korkuyorum gerçek olacak ve durum aleyhimize dönecek. O durumda büyük kavga kopar, sonunda yine hakkımızı alırız. Ama yine de tavsiyem, olumsuz çıkarımlar yapmadan sabırla beklemektir.

Bu arada an itibariyle, Kişiye Özel puanları yatmış. En geç yarın otm ödeme puanlarımız da yatar muhtemelen.

Bir hatırlatma daha, Superonline faturalarını son ödeme gününden önce kendinize başka bir şekilde ödemiş olsanız da YKB yine de tahsil ediyor, haberiniz olsun. Benim SOL faturam ilk ay Aralık'ta ödenmişti otm olarak World kartım ile. Geçen hafta yeni fatura geldi, son ödeme tarihi 13 Ocak, ben 9 Ocak'ta başka bir banka üzerinden o bankanın kartı ile ödeme yapmama rağmen, World dönem içi işlemlere baktığımda 13 Ocak'ta SOL faturası tahsilatı yapılmış görüyorum, yani SOL Ocak faturam 2 kere ödenmiş oldu. Ya YKB otm talimatlı faturaları ödenip ödenmediğine bakmadan direk tahsil ediyor son ödeme gününde, ya da SOL ye özel bir ödeme kontrol sıkıntısı var sistemlerinde. İnşallah 2. tahminim doğrudur, o da kısa zamanda çözülür. MH ne telefon edip soracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 15 Ocak 2014; 10:43:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

ne otomatik ödeme, ne n11, ne gittigidiyor ne de kişiye özel harcama yatmadı henüz. bunlarda puanı yüklenen var mı?

bkm nasıl bi kampanya idi hocam? bonubon tatili bkm ile alsam puan yatar mıydı acep??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 15 Ocak 2014; 10:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Arkadaşlar yok "Aralık sonuna kadar tüm faturalar 1 kez ödenmiş olmalıydı" diye bir şart yahu, ...nın aklına karpuz kabuğu düşürmeyin sürekli yaza yaza. Bu konuda tek şart "Kampanya dönemi içerisinde her fatura en az 1 kez otm ödenmiş olmalı", burada belirttiği kampanya dönemi de Aralık 2013-Nisan 2014 dönemidir. Endişelerinizi anlıyorum, ben de aynı durumdayım, hala puanlar yatmadı, ama bu konuyu mütemadiyen yazarsak korkuyorum gerçek olacak ve durum aleyhimize dönecek. O durumda büyük kavga kopar, sonunda yine hakkımızı alırız. Ama yine de tavsiyem, olumsuz çıkarımlar yapmadan sabırla beklemektir.

Bu arada an itibariyle, Kişiye Özel puanları yatmış. En geç yarın otm ödeme puanlarımız da yatar muhtemelen.

Bir hatırlatma daha, Superonline faturalarını son ödeme gününden önce kendinize başka bir şekilde ödemiş olsanız da YKB yine de tahsil ediyor, haberiniz olsun. Benim SOL faturam ilk ay Aralık'ta ödenmişti otm olarak World kartım ile. Geçen hafta yeni fatura geldi, son ödeme tarihi 13 Ocak, ben 9 Ocak'ta başka bir banka üzerinden o bankanın kartı ile ödeme yapmama rağmen, World dönem içi işlemlere baktığımda 13 Ocak'ta SOL faturası tahsilatı yapılmış görüyorum, yani SOL Ocak faturam 2 kere ödenmiş oldu. Ya YKB otm talimatlı faturaları ödenip ödenmediğine bakmadan direk tahsil ediyor son ödeme gününde, ya da SOL ye özel bir ödeme kontrol sıkıntısı var sistemlerinde. İnşallah 2. tahminim doğrudur, o da kısa zamanda çözülür. MH ne telefon edip soracağım.

marjinal hocam haklı.şartlarda öyle bi şey yazmamasına rağmen bazıları MH arayıp, akıllarına karpuz kabuğu düşürdü.yatmazsa birlik olup şikayet edelim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.