Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hesabına fazla güvenme, ilk sayfadaki şartları dikkatli oku. Yoksa bir sabah YKB nin küçük ama acıtan bir sürprizi ile yüzyüze kalabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatmucu kullanıcısına yanıt
    İlla bir cevap verme ve laf sokma dürtüsüyle yaşamak zor degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Hesabına fazla güvenme, ilk sayfadaki şartları dikkatli oku. Yoksa bir sabah YKB nin küçük ama acıtan bir sürprizi ile yüzyüze kalabilirsin.

Teşekkürler. Dikkate aldım, kendimi sağlama alarak yaparım elbet ;)

• cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    Bu arada olurda Vakıfbank kampanyasına geçmeyi becerebilirsen, orada daha dikkatli ol çünkü "ilk 5,000 kişi" gibi anlamsız, takip edilemez ve ölçülemez bir kriter koymuşlar.

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız gözümden kaçmış. Yine de subat sonuna dogru sansımı denerim, olmadı iptal ederim yapacak bişey yok

• Kampanya dönemini(15 Kasım-31 Aralık 2013) takip eden 3 ay boyunca;
    (1 Ocak - 31 Mart arasında)
    -kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatlarının geçerli olması,
    -kampanya boyunca verilen her talimat için en az 1 kez kredi kartından ödeme yapılmış olması,
    -talimat verilen kredi kartının kullanıma açık olması gerekmektedir.

Yani kampanya döneminde talimat verip takip eden 3 ayda da gerekli koşulları sağlamak gerekiyor.Şartlar çok açık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 5 Ocak 2014; 2:00:38 >
  • arkadaşlar 1 kere karttan ödeme şartı var.1 kere ödedikten sonra şartı sağlamış olup otomatik ödemeyi iptal etsek olur mu?
  • Mh 'ni aradigimda bana faturalarin otomatik olarak son odeme tarihlerinde odenecegini belirtti dogru bilgi mi ?

• @gkhn.hll : Şu şartlar hepi topu, 5-6 satır, 2 dk nızı ayırıp sakin kafa ile okusanız, anlaşılmayak sormayı gerektirecek hiçbir yanı yok. Ama yine de cevaplayayım, en az 1 kere ödenmeli ve talimatlar kampanya sonuna kadar (yani Nisan'a kadar) iptal edilmemeli!

@eyoruk: Genelde tüm bankalarda hep öyle yapılır zaten, ama bazen istisnai olarak 1 gün önce de ödenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Mh 'ni aradigimda bana faturalarin otomatik olarak son odeme tarihlerinde odenecegini belirtti dogru bilgi mi ?

eskiden 3 gün önce ödüyordu

az önce baktım son ödeme tarihinde ödemiş faturamı
  • Son odeme tarihinden önce faturalarınızı kendiniz öderseniz, kredi kartı ile ödenmez. Böylelikle her fatura icin kkdan 1 defa cekim yaptırdıktan sonra kendiniz odeme yaparsanız komisyon ödememiş olursunuz... İptal etmek isteyen arkadaşların dikkatine

• Puanlar 15 Ocak'ta yatacak görünüyor.

• otomatik ödeme kampanyasında 1 faturada sorun yaşadım.11 aralıkta aski su faturası için talimat verirken 6 haneli abone numarası kabul etmemiş ve başına 0 koymamı istemişti.0 koyunca kabul etti.dün su faturasına bi bakayım dedim.son ödeme tarihi geçtiği halde ödememiş.bankayı aradım talimat var ama fatura bilgisi gelmemiş diyor.aski yi aradım fatura bilgilerini gönderdikleri tarih ve dosya numarasını dahil verdiler.ama aski de ki arkadaş abone numarası gönderirken 6 haneli yani başında 0 olmadan gönderdiklerini söyledi.internetten tekrar kontrol ettiğimde başında 0 olan numaranın abone kaydı görünmüyor 0 olmadan girince bilgiler ekrana çıkıyor.mh tekrar aradım durumu izah ettim kampanya sonunda en az 1 kez fatura ödenme zorunluluğundan dolayı 100 tl yerine 50 tl yatacağını ve sisteminizdeki hatadan dolayı mağdur edileceğim diyerek çözüm istedim.ya anlamadı ya da anlamak istemedi ve evet 50 tl puan yüklenir ded. 3 ayrı mh temsilcisiyle görüştüm ve hep aynı sonuç çıktı sadece 3. temsilci puanlarınız silindikten sonra arayın iyiniyet kapsamında yardımcı olmaya çalışalım ancak garanti veremiyoruz dediler.yapıkredi mail de attım bugün genel müdürlüğü aradım anlattım ama onlarda tekrar mail istediler.ilginçtir işyerinde ki bi arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor ve yaklaşık 1 saat telefonda görüştüğü halde o da çözüme ulaşamadı.

• quote:

@gkhn.hll : Şu şartlar hepi topu, 5-6 satır, 2 dk nızı ayırıp sakin kafa ile okusanız, anlaşılmayak sormayı gerektirecek hiçbir yanı yok. Ama yine de cevaplayayım, en az 1 kere ödenmeli ve talimatlar kampanya sonuna kadar (yani Nisan'a kadar) iptal edilmemeli!

@eyoruk: Genelde tüm bankalarda hep öyle yapılır zaten, ama bazen istisnai olarak 1 gün önce de ödenebiliyor.

cevabın için teşekkür ederim.ama ne sorduğumu anlamamışsın.
    "erakan" arkadaşım çok net açıklamış tabi doğruysa: "Son odeme tarihinden önce faturalarınızı kendiniz öderseniz, kredi kartı ile ödenmez. Böylelikle her fatura icin kkdan 1 defa cekim yaptırdıktan sonra kendiniz odeme yaparsanız komisyon ödememiş olursunuz... İptal etmek isteyen arkadaşların dikkatine " demiş. Tam da aradığım cevap buydu. Yine de zaman ayırıp cevap gönderdiğin için teşekkürler.

• Süper Online kendim ödedim yanlışlıkla ve baktım ki otomatik olarak da çekilmiş yani iki kere Ödemiş olduk şimdi uğraş dur

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn.hll

quote:

@gkhn.hll : Şu şartlar hepi topu, 5-6 satır, 2 dk nızı ayırıp sakin kafa ile okusanız, anlaşılmayak sormayı gerektirecek hiçbir yanı yok. Ama yine de cevaplayayım, en az 1 kere ödenmeli ve talimatlar kampanya sonuna kadar (yani Nisan'a kadar) iptal edilmemeli!

"erakan" arkadaşım çok net açıklamış tabi doğruysa: "Son odeme tarihinden önce faturalarınızı kendiniz öderseniz, kredi kartı ile ödenmez. Böylelikle her fatura icin kkdan 1 defa cekim yaptırdıktan sonra kendiniz odeme yaparsanız komisyon ödememiş olursunuz... İptal etmek isteyen arkadaşların dikkatine " demiş. Tam da aradığım cevap buydu. Yine de zaman ayırıp cevap gönderdiğin için teşekkürler.

Benim değil de senin anlaman önemliydi, ben konuyu çok iyi biliyorum zaten. Benim yazdığımı değil de diğer arkadaşın yazdığını anladı isen ne mutlu sana. Amaç puan kaybına yol açacak yanlış anlama veya çıkarımları önlemeye çalışmak çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Süper Online kendim ödedim yanlışlıkla ve baktım ki otomatik olarak da çekilmiş yani iki kere Ödemiş olduk şimdi uğraş dur

Bir kaç kere ben de aynı şeyi yapmıştım, ihtiyacın yoksa hiç bir şey yapma diğer ayki faturadan mahsup ediyorlar. Sonuçta bir ay erken ödemiş oluyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkhn.hll

quote:

Benim değil de senin anlaman önemliydi, ben konuyu çok iyi biliyorum zaten. Benim yazdığımı değil de diğer arkadaşın yazdığını anladı isen ne mutlu sana. Amaç puan kaybına yol açacak yanlış anlama veya çıkarımları önlemeye çalışmak çünkü.

igdaş ödemem yarındı.geçtiğimiz c.tesi başka bankadan ödedim.o zaman baktığımda ykb de daha borç yansımamıştı.dün kontrol ettiğimde ykb int.şubesinde igdaş borcunun olduğu gibi göründüğünü farkettim ve tekrar çekilecek galiba diye düşünürken ödemeyi atla seçeneğinin olduğunu gördüm ve atlattım.böylece sıkıntısız şekilde kampanyada yoluma devam ediyorum.

Merak ettiğim acaba önceden ödediğim halde ykb o bedeli ödeme tarihinde çekermiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 14 Ocak 2014; 14:53:37 >

• _Riven_ kullanıcısına yanıt
    YKB ye ilk defa bu kampanya sayesinde otm ödeme talimatı verdim, YKB özelinde bir tecrübem yok. Ama başka bankalarda 1-2 kez yaşadım, özellikle kayıt sonrası gelen ilk faturada olabiliyor, hem banka otomatik olarak alıyor hem de sen direk ödemiş olabiliyorsun. Bu durumda ilgili kurum nezdinde fazla ödenen tutar kadar alacağın oluyor ve sonraki faturadan mahsup ediliyor. Alırmıydı cevap vermem çok zor. Ama bu bahsettiğin "ödemeyi atla" seçeneği enteresanmış, dikkatimi çekmedi hiç internet şubede, bakayım bir. Asıl amacı nedir bilemiyorum ama işe yarar bir özellik olabilir.
  • bazı arkadaşların söylediği oldu ne yazık ki... ben 6 fatura talimatı vermiştim ve 100 tl bekliyordum. az önce internetten baktım ve sadece 31 aralık'a kadar ödemesi gerçekleşen 2 fatura için puan yatırmışlar yani 2 fatura için sadece 15 tl puan görünüyor.. hemen şikayetvar'a yazıyorum. ben böyle saçma kampanya görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.