Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalığı birazcık karıştıran bir bilgi buldum sanırım, güncelliği konusunda emin değilim ancak araştırmaya müsait bir kampanya bilgisidir diye düşünüyorum.
    http://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/17369.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Ortalığı birazcık karıştıran bir bilgi buldum sanırım, güncelliği konusunda emin değilim ancak araştırmaya müsait bir kampanya bilgisidir diye düşünüyorum.

Hesaptan diyo kredi kartı değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Ortalığı birazcık karıştıran bir bilgi buldum sanırım, güncelliği konusunda emin değilim ancak araştırmaya müsait bir kampanya bilgisidir diye düşünüyorum.

sizin bahsettiğiniz kişiye özel, bu forum başlığındaki konusu olan kampanya kişiye özel değil..
  • Basvurmadan once sms vs atmak gerekiyor mu? Direk otomatik odeme talimati verirsem 1 fatura icin, 15 tl 15ocakta yuklenecek mi kartima?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik + su + uydunet + 2 dsmart + vodafone faturalarını Adios kartıma tanıttım. Ocak ayında diğer kampanyalardan (n11, bkm vs.) gelecek puanlarla resmen puan yağmuru olacak kartıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Basvurmadan once sms vs atmak gerekiyor mu? Direk otomatik odeme talimati verirsem 1 fatura icin, 15 tl 15ocakta yuklenecek mi kartima?

15-31 aralıktaki kampanya için sms e gerek yok.diğeri zaten kişiye özel, katılım için şu no'ya mesaj gönderin diyordur heralde..

yapı kredide hesabı olmayıp şubeden talimat veren arkadaşlar, faturanızın ödendiğini nasıl kontrol ediyorsunuz?

internet şubesinden güncel dönem işlemlerinden mi? bizde doğru dürüst internet şubesi yok biliyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 30 Aralık 2013; 11:48:29 >
  • @psykopat81
    Tesekkur ederim, bugun aksam eve gidince talimat vereyim madem.

Telefon bankaciligiyla kontrol edilebilir subeye gitmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@psykopat81

rica ederim, hesabı olmayanlar telefon bankacılığını da kullanamıyor malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

@psykopat81

rica ederim, hesabı olmayanlar telefon bankacılığını da kullanamıyor malesef..

Bunu bilmiyordum :/
    Hocam suan online islemlere talimat vermek icin girdim fakat soyle yaziyor, bugun basvurursam kampanyaya dahil olmuyor muyum?
    quote:

Müşteri telefon numaraları, Abone No (10 Hane) alanında yer almaktadır. Hesaptan verilen otomatik ödeme talimatları 1 iş günü sonra, Kredi Kartından verilen otomatik ödeme talimatları 2 iş günü sonra otomatik ödeme kapsamına alınacaktır. İlk faturanın otomatik ödeme kapsamına alınıp/alınmadığını takip ediniz. Otomatik ödeme talimatı verdiğiniz cep telefon numaranızın operatörünü değiştirmeniz durumunda; en son operatöre ait yeniden talimat vermeniz gerekmektedi

• "Kampanya dönemini takip eden 3 ay boyunca; kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatlarının geçerli olması, kampanya boyunca verilen her talimat için en az 1 kez kredi kartından ödeme yapılmış olması ve talimat verilen kredi kartının kullanıma açık olması gerekmektedir."

bu cümleye göre benim anladığım, 3 ay içinde bir kere ödenmiş olması yeterli..MH yi arayan kişiler ısrar etmeli, diretmeli. hakkımızı yedirmemeliyiz.
  • eğer bugün verirseniz ve bugünü 1. iş günü sayarlarsa ve yarın (31 aralık kampanyaya katılım için son gün) talimatınız verilmiş olursa katılmış olursunuz, diye düşünüyorum.

ama bugün verdiniz, yarın 1. gün sayarlarsa ve yarın talimatınız verilmediyse , koşulları sağlamıyorsunuz diyebilirler.

kampanyaya katılım 31 aralığa akdar, en az 1 ödeme 3 ay içinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 30 Aralık 2013; 11:53:56 >
  • Hocam peki islem ucreti aliyor mu kredi kartindan otomatik odeme yaptiginda, bilginiz var mi? Avea faturasi icin otomatik odeme talimati vereyim dedim ama.. @psykopat81
  • Hocam peki islem ucreti aliyor mu kredi kartindan otomatik odeme yaptiginda, bilginiz var mi? Avea faturasi icin otomatik odeme talimati vereyim dedim ama.. @psykopat81

• quote:

Hocam peki islem ucreti aliyor mu kredi kartindan otomatik odeme yaptiginda, bilginiz var mi? Avea faturasi icin otomatik odeme talimati vereyim dedim ama.. @psykopat81

avea ve turkcell den almıyor, bunun dışında

50 tl fatura için 0,75 tl , 100 tl faturalar için 1,5 tl , 100 tl üzeri için faturanın %2 si kadar kredi kartınızdan kesiliyor
    kaynak : müşteri hizmetleri
  • Cok sagolasin hocam @psykopat81

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

eğer bugün verirseniz ve bugünü 1. iş günü sayarlarsa ve yarın (31 aralık kampanyaya katılım için son gün) talimatınız verilmiş olursa katılmış olursunuz, diye düşünüyorum.

ama bugün verdiniz, yarın 1. gün sayarlarsa ve yarın talimatınız verilmediyse , koşulları sağlamıyorsunuz diyebilirler.

kampanyaya katılım 31 aralığa akdar, en az 1 ödeme 3 ay içinde...

Benim bu cümleden anladığım: verilen talimat tarihi ile "faturayı ödeme" arasında 1-2 gün geçebilir. Yani yarın son ödeme günü olan bir faturanın ödeme talimatını bugün verirsem bu fatura ödenmeyebilir, dikkat edin demek. Kesin bilgi değil aklım ve mantığımın cevabı.
  • ''...Kredi Kartından verilen otomatik ödeme talimatları 2 iş günü sonra otomatik ödeme kapsamına alınacaktır....''

verilen talimat tarihinin önemi, kampanyaya katılma koşulu olması, yani kampanyaya son katılım tarihi olan 31.12.2013 (gece 23:59 demişti müş. hiz.) gününe kadar talimatınızı vermiş olmanız gerekiyor.

''...verilen talimat tarihi ile "faturayı ödeme" arasında 1-2 gün geçebilir...'' , diye yorumlamışsınız ancak otomatik ödemeler karttan, faturanızın son ödeme tarihinde çekilir diye biliyorum.. yani talimat verdiğiniz gün ile alakası olmamalı..
  • Son ödeme tarihi o güne rastlarsa demek istemiştim. Benim başıma daha önce geldi.
    Son ödeme tarihinden 1 gün önce verdiğim talimata rağmen ödenmemiş ve ben aylar sonra faiziyle ödemiştim.(TTNET faturası)
  • Mh ile gorustum telefon bankacilik sifrem olmqdigi icin subeden yapmaniz gerekiyor yanitini aldim. Bakalim yarin gidecegim subeye ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksam 8 de 6 adet verdim,mt puani alirsiniz dedi, sartlari vs saydi, su faturasi saat 7 den sonr oldugu icin yarin isleme konur dedi, bilgiliydi bayağı, insallah puanda sorun olmaz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.