Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    faturanın odeme tarihi 25 aralık-2 ocak arasında
    yani 2 ocakta otomatik cekecek.ben manuel kk ile odesem kabul olur mu?yani otomatik talimat verip fatura sistemde gozukunce odesem?
  • Selamlar. Uc faturanın otomatik odemesini YKB'ye gecireyim derken yanlıslıkla birinci faturayı hesaptan ödenecek şekilde girmişim hemen farkedip değiştirdim kredi kartından odenecek hale getirdim. Sonra da diger ikisini duzgunce girdim. Bunlar simdi kıllık yapar uc fatura-50 puan vermez diye gecti aklımdan, aramışken musteri hizmetlerine sorayım derim. Sistem birinciyi talimat degisikligi olarak algılar ve gecerli saymaz demez mi... Haydaa, sonucta daha once bu karttan odenmemiş uc yeni fatura. Kızdım hepsini iptal edip eski bankaya döneceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasificici -- 23 Aralık 2013; 22:28:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapı kredi adios kart sahibiyim. Yapı kredi bankasında herhangi bir vadesiz hesabım yok. 3 adet fatura ödeme talimatı vermek için internet bankacılığımı açtım ama maalesef talimatlar başlığıyla herhangi bir yer göremedim. Müşteri hizmetlerini aradım, kendi talimatımı neden kendim veremediğimi sordum, bu işi banka şubesine giderek yada telefon bankacılığı ile müşteri temsilcisine bağlanarak yapabileceğimi söyledi. Yıllardır bonus kullanıyorum, gözünü seveyim bonus kartın. Böyle saçmalıklar yok. Kendim oluşturamadığım talimatı kendim de iptal edemeyeceğim için bu işten tamamen vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

Yapı kredi adios kart sahibiyim. Yapı kredi bankasında herhangi bir vadesiz hesabım yok. 3 adet fatura ödeme talimatı vermek için internet bankacılığımı açtım ama maalesef talimatlar başlığıyla herhangi bir yer göremedim. Müşteri hizmetlerini aradım, kendi talimatımı neden kendim veremediğimi sordum, bu işi banka şubesine giderek yada telefon bankacılığı ile müşteri temsilcisine bağlanarak yapabileceğimi söyledi. Yıllardır bonus kullanıyorum, gözünü seveyim bonus kartın. Böyle saçmalıklar yok. Kendim oluşturamadığım talimatı kendim de iptal edemeyeceğim için bu işten tamamen vazgeçtim.

benim internet şubesi vardı zaten, ancak fatura ödeme talimatı ve daha kapsamlı internet şubesini kullanabilmek için vadesiz hesap açmanız gerekiyor. ben öyle yaptım , geçen gün gidip vadesiz hesap açtırdım . bu şekilde istediğiniz gibi talimatları girip iptal edebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Yapı kredi adios kart sahibiyim. Yapı kredi bankasında herhangi bir vadesiz hesabım yok. 3 adet fatura ödeme talimatı vermek için internet bankacılığımı açtım ama maalesef talimatlar başlığıyla herhangi bir yer göremedim. Müşteri hizmetlerini aradım, kendi talimatımı neden kendim veremediğimi sordum, bu işi banka şubesine giderek yada telefon bankacılığı ile müşteri temsilcisine bağlanarak yapabileceğimi söyledi. Yıllardır bonus kullanıyorum, gözünü seveyim bonus kartın. Böyle saçmalıklar yok. Kendim oluşturamadığım talimatı kendim de iptal edemeyeceğim için bu işten tamamen vazgeçtim.

benim internet şubesi vardı zaten, ancak fatura ödeme talimatı ve daha kapsamlı internet şubesini kullanabilmek için vadesiz hesap açmanız gerekiyor. ben öyle yaptım , geçen gün gidip vadesiz hesap açtırdım . bu şekilde istediğiniz gibi talimatları girip iptal edebiliyorsunuz.

Hocam saçmalık bence, gitsinler bonus karttan ders alsınlar 2 senedir istediğim gibi otomatik ödeme talimatı verip iptal edebiliyorum internet bankacılıgından, ayrıca herhangi bir vadesiz hesabım da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Şubeden vadesiz hesap açtırınca "kredi kartı ile giriş" bölümünden girdiğimiz zaman talimat verme işlemi yapabiliyor muyuz, yoksa şubeden ayrı bir internet şubesi bankacılığı başvurusu mu yapmak gerekiyor? Şu anda worldonline bölümünden kredi kartı ile giriş yaptığım zaman ekran işlemlere kısıtlı bir şekilde geliyor.

• 3 adet otomatik ödeme talimatı verdim.telefon su ve elektrik dün elektriği ödemiş fakat baktıgımda su ve tel kalmış otomatik talimatta elektrik bulunmuyor nasıl iş anlamadım.
  • ben 6 adet otomatik ödeme verdim.

2 turkcell
    1 avea
    kablotv ödenmiş.
    su
    telekom

süper oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deromemo
    Şubeden vadesiz hesap açtırınca "kredi kartı ile giriş" bölümünden girdiğimiz zaman talimat verme işlemi yapabiliyor muyuz, yoksa şubeden ayrı bir internet şubesi bankacılığı başvurusu mu yapmak gerekiyor? Şu anda worldonline bölümünden kredi kartı ile giriş yaptığım zaman ekran işlemlere kısıtlı bir şekilde geliyor.

kredi kartı ile giriş yapınca kısıtlı bir menü geliyor, internet şubesine tıklayınca kredi kartının yanında bir de kullanıcı kodu ile giriş var. oradan giriş yapmanız gerekiyor talimat vermek ve full internet sitesi için. şifreyi kendiniz oluşturabiliyorsunuz, oradan bir yerlerden yönlendiriyor, kredi kartınızla şifre oluşturabiliyorsunuz.
  • 2 elektrik,
    2 su,
    2 cep telefonu talimatı da ben verdim.
  • Selamlar,
    Vadesiz hesabım olmadığı için bugün telefon bankacılığı ile 6 adet faturamı tanıtacaktım fakat Müşteri temsilcisi bayan bana 31 aralığa kadar en az bir adet faturanın ödenmesi gerektiğini söyledi, ben biraz bastırınca başka bölüme sorup tekrar bana 31 aralığa kadar otomatik ödemeden 1 adet faturanın ödenmesi gerektiğini söyledi. Bende talimat vermedim. Ne yapalım? şansımızı denemeye değer mi? Yinede talimat verelim mi?
  • talimatı mh ni arayarak mı verdiniz ?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Evet, Sadece kredi kartınız varsa Mh den veya şubeden tanımlama yapılabiliyor. Internet üzerinden izin vermiyor. Henüz tanımlama yaptırmadım.
  • evet ben de internet üzerinden yapamadım bir sorayım dedim.arayalım bakalım mh 'ni.
  • Telefon ve ADSL faturaları için talimat veremiyorum,yani telefonu verince adsl yi veremiyorum çünkü aynı abone no olduğu için kabul etmiyor,siz nasıl yaptınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur13

Selamlar,
    Vadesiz hesabım olmadığı için bugün telefon bankacılığı ile 6 adet faturamı tanıtacaktım fakat Müşteri temsilcisi bayan bana 31 aralığa kadar en az bir adet faturanın ödenmesi gerektiğini söyledi, ben biraz bastırınca başka bölüme sorup tekrar bana 31 aralığa kadar otomatik ödemeden 1 adet faturanın ödenmesi gerektiğini söyledi. Bende talimat vermedim. Ne yapalım? şansımızı denemeye değer mi? Yinede talimat verelim mi?

Bu konu daha önce de tartışılmıştı mantıklı olmadığı ve daha önce başka bankalarda bu gibi kampanyalarda belirtilen süreye kadar 1 kere ödeme şartı arandığı için böyle bir şeye ihtimal vermemiştim. Ama şimdi şartları okuyunca acaba diye tereddüt etmeye başladım, şöyle ki;

"Kampanya dönemini takip eden 3 ay boyunca; kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatlarının geçerli olması, kampanya boyunca verilen her talimat için en az 1 kez kredi kartından ödeme yapılmış olması ve talimat verilen kredi kartının kullanıma açık olması gerekmektedir."

diyor şartlarda. Burada "Kampanya Dönemi" ve "Kampanya boyunca" tanımlarından kasıt 15 Kasım - 31 Aralık arası ise Müşteri Hizmetlerinin doğru söylediğini düşünebilirim. Bunu doğrulayan bir diğer ifade de "Kampanya dönemini takip eden 3 ay boyunca" ibaresi.. Ancak, burada bir noktalı virgül koymuşlar ki, bence bütün durumu değiştirebilir.. Bir de ikinci ifade de "Kampanya boyunca" demişler, bundan kasıt, kampanya dönemi + Kampanya dönemini takip eden 3 ay ise sorun yok ama sadece kampanya dönemi ise 31 Aralık a kadar ödenmesi gerekiyor.

Ben yine de başvuracağım 15 Ocak'ta yansıtmazlarsa iptal ederim, olur biter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deromemo -- 25 Aralık 2013; 13:52:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur13

Selamlar,

böyle bir kriter olması mümkün değil. örneğin, mh'yi arayıp önce şunu sorun, ben 31 Aralık'ta 6 adet fatura talimatı verirsem kampanyadan yararlanabiliyor muyum? diye sorun.. yararlanabilirsiniz derse, o zaman 1 faturanın ödenmesi durumunu sorarsınız... aynı gün içinde 6 fatura ödenmesi mümkün olmadığına göre, o zaman bu durumu nasıl açıklayacaksınız diye sorabilirsiniz..

veya şu şekilde de sorulabilir... benim kampanyadan 20 Aralıkta haberim oldu, 20 aralıkta gidip 6 fatura talimatı verdim. ancak 20 aralık itibariyle 6 faturanın 4 tanesi son ödeme tarihleri geldiği için zaten ödenmiş durumdaydı. dolayısıyla sadece 2 fatura ödendi, öyleyse ben kampanyadan yararlanamayacak mıyım? hem 31 aralık'a kadar kampanya yapacaksın, hem de 20 aralık'ta talimatı verilen faturalar için puan vermeyeceksin? böyle saçma şey olur mu? sen git müdürün gelsin gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 25 Aralık 2013; 13:47:13 >

• bence de o noktalı virgülden dolayı puan alabilmemiz gerekiyor. noktalı virgüllü halini print screen almak lazım, Sonra kullanırım :)
  • Bende 6 adet fatura talimatı verdim. Bakalım ne olacak :)
  • Bakalım uydurduk bir seyler

İng Gunluk'te eskiden kalma kapanmış aboneliklerin talimatları geçerli gözüküyordu. Ona güvenerek aktifleri yapikrediye kaydirdim.

Önümüzdeki uç ay boyunca en az 1er kez fatura ödenmesi yeterli worldpuan icin. Talimat verme suresi son 31 Aralık. Puan yatmazsa bize ulasından yazarız yatırırlar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.