Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Orijinalden alıntı: selotus5

quote:

quote:

10yılı aşkın YK worId kart sahibiydim. Her yıl kart ücreti aldı. Bazen iptal ettiler. Geçen yıl bana artık 10 yılı aşkın müşterileri olduğum için bir daha kart ücreti kesilmeyeceğini söylediler. Ancak bu ay yine 60TL kart ücret almışlar. Aradım ve iptal edin dedim. 3 ay boyunca 2.5OOTL harcarsam iptal edeceklerini söylediler. Yani insanı enayi yerine koyuyorlar. 2500TL harcama yapayacağımdan değil (zaten her ay 800-1000TL kullanıyordum) boylesine 10 yılı aşkın bir müşteriye davranışlarından ötürü bloke ettirdim. Her ne kadar Hepsi birbirinin aynısı da olsa kart aidatı almayan bankaları kullanın derim. Oyuna gelmeyin...

Cok ilginc ben 4 senelik musteriyim 1 kere bile odemedim aylik 200-400 arasi oderim

Kardeş ekstrelerini Kontrol et. Maaş müşterisi değilsen mutlaka kesiyorlar.

Yok kardesim hatta 2 yil once kestiler sikayet ederim dedim et dediler bende kapattim karti 2 gun sonra aradilar yalvar yakar karti geri verdiler 50 tl puan verdiler ve 2 sene kesinlikle ucret alinmayacagini taahut ettiler bakalim bu sene isticeklermi

Bende bloke ettirdim ayrıca müşteri hizmetlerine mesaj attım. işte aşağıda gelen cevap. Yorumu sizlere bırakıyorum...

Kart hamillerimizin taleplerine, bankamızda yürürlükte olan uygulamalarımız dahilinde yanıt verilebilmektedir.

Ücretlerin iptali yönündeki talepler de, pazar koşulları ve maliyetler çerçevesinde yapılacak değerlendirmeleri gerektirmektedir. Taleplerin karşılanabileceği durumlar belirlenirken, geçmiş finansal verilerden, geleceğe yönelik beklentilere kadar geniş yelpazeli bir inceleme yapılmaktadır. Dolayısıyla kart hamillerimize sunulan kriterler, söz konusu finansal ürünün geçmiş dönemlerdeki kullanımını da dikkate alınarak belirlenmektedir.

Saygılarımızla,

Kredi Kartı Finansal İşlemler Ekibi

NOT: Burda geçmiş dönemlerdeki kullanımdan bahsediyor. Aylık harcamam 800-1200 Tl arasıydı: sırf 225 tl bes kesintim ve 183 tl lik okul taksidi vardı.

• Arkadaslar ben bugun subeden kredi kartima dilekce ile 3 adet talimat tanimlattim puan konusunda bi sikinti olurmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatırılacak Worldpuan nın
    kullanım süresi varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, bende subeden talimatlar icin formu doldurup verdim. Yalniz talimatlarin sisteme gecip gecmedigini yada fatura miktarlarini internet veya telefon subesinden nereden takip ediyoruz ben bulamadim?

• quote:

quote:

10yılı aşkın YK worId kart sahibiydim. Her yıl kart ücreti aldı. Bazen iptal ettiler. Geçen yıl bana artık 10 yılı aşkın müşterileri olduğum için bir daha kart ücreti kesilmeyeceğini söylediler. Ancak bu ay yine 60TL kart ücret almışlar. Aradım ve iptal edin dedim. 3 ay boyunca 2.5OOTL harcarsam iptal edeceklerini söylediler. Yani insanı enayi yerine koyuyorlar. 2500TL harcama yapayacağımdan değil (zaten her ay 800-1000TL kullanıyordum) boylesine 10 yılı aşkın bir müşteriye davranışlarından ötürü bloke ettirdim. Her ne kadar Hepsi birbirinin aynısı da olsa kart aidatı almayan bankaları kullanın derim. Oyuna gelmeyin...

Cok ilginc ben 4 senelik musteriyim 1 kere bile odemedim aylik 200-400 arasi oderim

bende 12 yıl oldu 1 yıl bile kıyak yapmadılar

size nasıl yapıyorlar ilginç olan bu bu harcama ile

kartın içinde sadece 1900 tl World puan var..düşünün ne kadar harcama yaptığımı

ve iptal olması için aidatın 3 aylık harcama sözü verdim yine

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

quote:

bende 12 yıl oldu 1 yıl bile kıyak yapmadılar

size nasıl yapıyorlar ilginç olan bu bu harcama ile

kartın içinde sadece 1900 tl World puan var..düşünün ne kadar harcama yaptığımı

ve iptal olması için aidatın 3 aylık harcama sözü verdim yine

hocam yazdik buraya nazar degdi 65 lira yansitmislar aradik konustuk falan sonunda kapattirdim karti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 adet aveadan komisyon alınmamış, 154 tl olan elektrik faturamdan %2 komisyon almış (3,09 tl) ki en ağırı da buydu, geriye iski ve uydunet kaldı. 3 ay dayanacaz artık, tahminim 80-85 tl karla kapatırım bu kampanyayı. Gerçi adiosçuyum geçen seneki kadar olmasa da karımız daha fazla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

3 adet aveadan komisyon alınmamış, 154 tl olan elektrik faturamdan %2 komisyon almış (3,09 tl) ki en ağırı da buydu, geriye iski ve uydunet kaldı. 3 ay dayanacaz artık, tahminim 80-85 tl karla kapatırım bu kampanyayı. Gerçi adiosçuyum geçen seneki kadar olmasa da karımız daha fazla..

benim daha ilk faturalar ödenmedi

ay sonunu bulacak sanırım 6 fatura

sizin şimdi 1.ler bitti

ocak ve şubatta da ödeyip mi kapatacaksınız..yoksa mart ı da mı ödeyeceksiniz
  • quote:

quote:

3 adet aveadan komisyon alınmamış, 154 tl olan elektrik faturamdan %2 komisyon almış (3,09 tl) ki en ağırı da buydu, geriye iski ve uydunet kaldı. 3 ay dayanacaz artık, tahminim 80-85 tl karla kapatırım bu kampanyayı. Gerçi adiosçuyum geçen seneki kadar olmasa da karımız daha fazla..

sizin şimdi 1.ler bitti

Gerekmese de mart sonunu beklerim iptal için..
  • otomatik talimat verdim de hepsinin 1.talimatları bu ay sonuna yetişmez gibi geliyor. ama şöyle de bişey var 8 adet otomatik talimat verdim.kampanya döneminde ödeme yapılmazsa 7 nisanda geri alınır diyor. yani demek ki talimat sayısına göre puan verecek. 7 nisana kadar ödeme yapmazsak geri alacak diye düşündüm ben.

umarım öyle olur. çünkü 25 kasımda talimatları verdim. 2 kasımda ödemesi gereken doğalgaz ve elektriği ödemedi. anında fatura ödemeden bugün ödedim. 1 avea faturasını da otomatik talimat verdiğim halde ödememiş. bakalım hayırlısı artık
  • quote:

quote:

sizin şimdi 1.ler bitti

öyle birşey yok zaten. kampanya bitiş tarihinden itibaren 3 ay beklemek gerekiyor. yani mart sonuna kadar. 1 nisan'da faturaları iptal edebilirsin ama 7 nisan'a kadar beklemekte yarar var.

• Garanti olsun diye 7 fatura verdik

• Arkadaşlar bir fikir verin lütfen, geç kalmadan çözmem lazım çünkü. Verdiğim talimatlardan birisi Avea, ama hat faturasız, yıkılan paketli. Bu durumda karttan otomatik ödeme nasıl olacak? Otomatik ödenen bir şey yok ki, paket ancak TL yüklenirse yenileniyor. TL yükleme de otomatik olmuyor. Bu durumu nasıl çözeriz? Çözümü yoksa, yeni talimat vermem gerekecek çünkü ama tüm faturalarımı zaten tanımladım, faturam kalmadı. Digitürk vardı ama o da sadece hesaptan alınıyormuş. Hesaptan ödeme talimatı versem hesap işletim ücretini takarlar hemen. Esnek Hesap açtırsam dedim, esnek limitten fatura ödenir, ertesi gün de para gönderir kapatırım dedim. Ama onda da para olmasa bile hesap işletim ücreti yansıtıp esnek limiti eksiye düşürebiliyorlarmış. Var mı bir öneriniz, çözümünüz? Yoksa tek çözüm yeni bir fatura bulmak mı? Malum, bu ay son talimat girişi için.

• esnek hesaptan hesap işletim ücreti alamazlar,faturasız aveaya çözüm,çünkü ortada fatura yok.
  • amisos55 kullanıcısına yanıt
    O zaman tek çözüm esnek hesap açtırıp (ki bunun için şubeye gitmek şartmış) digitürke hesaptan ödeme talimatı vermek. 1 kere ödense yeter zaten. Bu esnek hesaptan, hesapta bakiye olmadığındahesap işletim ücreti yansıtılamayacağı kesin mi? Ben de öyle tahmin ediyordum ama MH temsilcisi yansıyabilir dedi, konuyu anladımı anlamadımı bilmem. Veya yansıyacak digitürk fatura tutarının üzerine eklemek suretiyle falan hesap işletim ücreti yansımaz inşallah.

Ama bir dakika ya, bu da işe yaramaz ki, kampanya sadece karttan verilen talimatlar içindi, hesaptan verilen talimatlar geçerli değil. Bir yerlerden fatura bulacağız mecburen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 9 Aralık 2013; 16:33:41 >
  • Bugün rastgeldi bir bakiyım dedim provizyonda bana ait olmayan fatura ödemesi vardı müşteri hizmetlerini aradım işlemin gerçekleşmediğini (çip uyuşmadığı) söyledi şikayetvar a falan baktım fatura ödemesi talimatı verenlerde de daha evvel bu tip sorunlar olmuş (başkasının faturasını ödeme gibi) boyle bir durum başına gelen var mı acaba ?

• 7 adet fatura ödeme talimatı verdim,

3 elektirk,
    2 su,
    1 telekom sabit hat için
    1 tane de superonline internet

bunlardan 2 tanesi yeni fatura geldi, ödemek istiyorum, talimat verilen sayfada ödemek isteyince fatura bulunamadı diyor,

anında fatura ödeme kısmında borç görünüyor ve ödemek mümkün,

şimdi, anında fatura ödeme kısmından ödesek kampanya dahilinde ödeme şartını sağlamış olur muyuz?
  • Garanti yapsaydı kaçardım, birde yk deneyelim bakalım, klavye bastı parası, mouse kaydı parası felan çıkmaz inş..
  • 68 yaşındaki babama bastıra bastıra baba ev telefonunuzun faturasını ödeme 3 ay ben öderim dedim geçen hafta.Bu akşam aradım baba faturan hala gelmedi mi dedim ?Cevap aynen şu

"Ne yapacan oğlum
    Ben yatırdım dün."

Baba ben sana geçen hafta ne dedim?

"Ne dedinki oğlum ."

Baba otomatik ödemeye vecektim 3 ay sen ödemeycektin.

"Vallahi öyle bişeyi hatırlamıyorum sen demedin bana"

Hemen elektrik suyunu Ziraat bankası otomatiğinden kaldırdırtım az önce onları verecem inş. çelilir son deöem tarihi suyun 25 i elektrik 31 i .Rabbim yardımcı olu lütfen.Baba bunları da yatır tamam mı dedim kızdı :)

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    aşşa yukarı aynı olaylar başımıza gelıyor
    anlamıyorlar inat edıyorlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.