Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir hesap yaptım.
    6 fatura (palgazı saymıyorum) 5.25 lira x 3 ay (4 ay) maximum 20 lira yapar.
    vereceği world puan 100 lira.
    telekom çankırı 16.00
    telekom gebze 16.00
    internet 49.00
    kablolu 9.00
    su 25.00
    elektrik 60.00
    palgaz 100.00
    sizce de karlı değil mi?
  • Bugün teb bonustaki otm.ödemelerimden 6sını adios kartıma geçirdim. 3 tane avea, turksat, su, elektrik.. İnşallah puan sorunsuz yatar..
  • Adam gibi bulandırmadan yazsalar ölecekler sanki
    Cardfinans bu konuda önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

arkadaşlar bir hesap yaptım.
    telekom çankırı 16.00
    telekom gebze 16.00
    internet 49.00
    kablolu 9.00
    su 25.00
    elektrik 60.00
    palgaz 100.00
    sizce de karlı değil mi?

karlı olmaz mı

kendiniz yazmışsınız 3 ay su paranız size hediye kalacak neredeyse
  • 10yılı aşkın YK worId kart sahibiydim. Her yıl kart ücreti aldı. Bazen iptal ettiler. Geçen yıl bana artık 10 yılı aşkın müşterileri olduğum için bir daha kart ücreti kesilmeyeceğini söylediler. Ancak bu ay yine 60TL kart ücret almışlar. Aradım ve iptal edin dedim. 3 ay boyunca 2.5OOTL harcarsam iptal edeceklerini söylediler. Yani insanı enayi yerine koyuyorlar. 2500TL harcama yapayacağımdan değil (zaten her ay 800-1000TL kullanıyordum) boylesine 10 yılı aşkın bir müşteriye davranışlarından ötürü bloke ettirdim. Her ne kadar Hepsi birbirinin aynısı da olsa kart aidatı almayan bankaları kullanın derim. Oyuna gelmeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

arkadaşlar bir hesap yaptım.
    telekom çankırı 16.00
    telekom gebze 16.00
    internet 49.00
    kablolu 9.00
    su 25.00
    elektrik 60.00
    palgaz 100.00
    sizce de karlı değil mi?

Tarsus telekom tarsus su tarsus elektrikde odenebiliyor mu acaba?

• bende verdim 6 tane talimat ama birkaç firma gece kabul etmiyor teknik hata diyor ama gündüz mesai saatinde sorun olmadı haberiniz ola.
  • dekontlarını nasıl alabiliriz peki
  • Aski ve Telekom tamam ama üye işyerleri listesinde Uydunet ve Başkent Elektrik'i göremedim malesef.
  • 6 faturayi binternetwtürk telekom

2 su
    1 elektrik
    1 millenium internet

• ibyalcin kullanıcısına yanıt
    Elektrik faturasını kaydederken ben de çok zorlandım. Ama sonunda deneye yanıla girmeyi başardım. Aynen faturadaki şekilde girin ve noktaları da koyun mutlaka. Mesela işletme kodu 1.1.0.3 ise diğer haneye taşırmadan bu rakamların başına sıfır ekleyerek deneyin. MH ni aramıştım, onlar da pek yardımcı olamadı. Ama vazgeçmeyin, bir şekilde oluyor.
  • Benim sadece kredi kartim var. Musteri hizmetlerini telefonla mi aramam gerekiyor? Baska yolu varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: selotus5

10yılı aşkın YK worId kart sahibiydim. Her yıl kart ücreti aldı. Bazen iptal ettiler. Geçen yıl bana artık 10 yılı aşkın müşterileri olduğum için bir daha kart ücreti kesilmeyeceğini söylediler. Ancak bu ay yine 60TL kart ücret almışlar. Aradım ve iptal edin dedim. 3 ay boyunca 2.5OOTL harcarsam iptal edeceklerini söylediler. Yani insanı enayi yerine koyuyorlar. 2500TL harcama yapayacağımdan değil (zaten her ay 800-1000TL kullanıyordum) boylesine 10 yılı aşkın bir müşteriye davranışlarından ötürü bloke ettirdim. Her ne kadar Hepsi birbirinin aynısı da olsa kart aidatı almayan bankaları kullanın derim. Oyuna gelmeyin...

Cok ilginc ben 4 senelik musteriyim 1 kere bile odemedim aylik 200-400 arasi oderim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 faturayı verdik bakalım. Yukarıda da yazılmış ama elektrik faturasında özellikle noktalara falan dikkat edin. Fatura üzerinde nasıl yazıyorsa o şekilde girmeye çalışın arkadaşlar. Sistem ondan sonra düzeltme yapıyor orasına karışmayın. Mesela 34.00.00 girdiniz diyelim onu 34.0.0 a çeviriyor. Sordum mh ye sistem o şekilde çalışıyor dedi. Ses çıkarmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selotus5 kullanıcısına yanıt
    Bana bu şekilde yapıyorlar ve işim gereği o rakamları kullanıp sildirebiliyorum.Bence ii bir uygulama çünkü diğer kartlarım finans ve deniz kesinlikle iptal etmiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Benim sadece kredi kartim var. Musteri hizmetlerini telefonla mi aramam gerekiyor? Baska yolu varmi

sadece kredi kartınız varsa bankada hesabınız yoksa (benim gibi) herhangi bir yapı kredi şubesine gidip dilekçe ile otomatik ödeme başvurusu yapabiliyorsunuz internetten yada telefon bankacılığından yapılamıyor.
  • Komisyon aldıktan sonra bir önemi yok ki.Baştan baştan puan veriyor, sonra taksit taksit geri alıyor.Bu totoş bankalar zararına iş yapmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

10yılı aşkın YK worId kart sahibiydim. Her yıl kart ücreti aldı. Bazen iptal ettiler. Geçen yıl bana artık 10 yılı aşkın müşterileri olduğum için bir daha kart ücreti kesilmeyeceğini söylediler. Ancak bu ay yine 60TL kart ücret almışlar. Aradım ve iptal edin dedim. 3 ay boyunca 2.5OOTL harcarsam iptal edeceklerini söylediler. Yani insanı enayi yerine koyuyorlar. 2500TL harcama yapayacağımdan değil (zaten her ay 800-1000TL kullanıyordum) boylesine 10 yılı aşkın bir müşteriye davranışlarından ötürü bloke ettirdim. Her ne kadar Hepsi birbirinin aynısı da olsa kart aidatı almayan bankaları kullanın derim. Oyuna gelmeyin...

Cok ilginc ben 4 senelik musteriyim 1 kere bile odemedim aylik 200-400 arasi oderim

Kardeş ekstrelerini Kontrol et. Maaş müşterisi değilsen mutlaka kesiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Kardeş ekstrelerini Kontrol et. Maaş müşterisi değilsen mutlaka kesiyorlar.

Yok kardesim hatta 2 yil once kestiler sikayet ederim dedim et dediler bende kapattim karti 2 gun sonra aradilar yalvar yakar karti geri verdiler 50 tl puan verdiler ve 2 sene kesinlikle ucret alinmayacagini taahut ettiler bakalim bu sene isticeklermi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.