Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faithgebze

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Gidin turkcell e adiniza 3 tane faturali hat cikarin bi kampanyaya uye olmadan acaba kac para geliyo 3-5 lira ise deger ama 10-15 ise ugrasilmaz

Yeni bir faturalı hat almanız durumunda kullanımlarınızdan bağımsız olarak yansıyacak vergiler:

39,00 TL tutarındaki Yeni Tesis Özel İletişim vergisini ve 15,68 TL tutarından Telsiz Ruhsat ücretini 12 taksitle ödeyin, Turkcell'le doya doya konuşun!

Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi: 39,00 TL tutarındaki bu vergi yeni abonelikler için ilk ay faturalandırılmaktadır. Bu vergi faturanızda Diğer Vergiler, Harçlar,Fonlar kaleminde yer alır.

Telsiz Ruhsat Ücreti: Yıllık 15,68 TL tutarındaki bu ücret yeni aboneliklerin ilk yılı için yılın kalan ayına bölünerek faturalandırılmaktadır. Bu ücret faturanızda Diğer Vergiler, Harçlar, Fonlar kaleminde yer alır.

Mesela yani hocam allah turkcell e dusurmesin diyelim o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Kampanya dönemini(15 Kasım - 31 Aralık 2013) takip eden 3 ay boyunca ; her talimat için en az 1 kez kredi kartından ödeme yapılmış olması...

Kredi kartından bi kere cekilsin diğerlerini günü gelince kendiniz ödeyin böylece sadece bir kez komisyon ödemiş olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Digitürk faturaları sadece hesaptan otm ödeme kabul ediyorlarmış, kredi kartından ödeme anlaşmaları yokmuş. Gitti 1 tane fatura.

Kesin bilgi mi hocam?

Evet hocam bende de kabul etmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze

quote:

Gidin turkcell e adiniza 3 tane faturali hat cikarin bi kampanyaya uye olmadan acaba kac para geliyo 3-5 lira ise deger ama 10-15 ise ugrasilmaz

Yeni bir faturalı hat almanız durumunda kullanımlarınızdan bağımsız olarak yansıyacak vergiler:

39,00 TL tutarındaki Yeni Tesis Özel İletişim vergisini ve 15,68 TL tutarından Telsiz Ruhsat ücretini 12 taksitle ödeyin, Turkcell'le doya doya konuşun!

Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi: 39,00 TL tutarındaki bu vergi yeni abonelikler için ilk ay faturalandırılmaktadır. Bu vergi faturanızda Diğer Vergiler, Harçlar,Fonlar kaleminde yer alır.

Telsiz Ruhsat Ücreti: Yıllık 15,68 TL tutarındaki bu ücret yeni aboneliklerin ilk yılı için yılın kalan ayına bölünerek faturalandırılmaktadır. Bu ücret faturanızda Diğer Vergiler, Harçlar, Fonlar kaleminde yer alır.

Mesela yani hocam allah turkcell e dusurmesin diyelim o zaman

son faturaya bende çözüm bulmaya çalışıyorum

aslında en kolayı eş dost ama zaten puan olayını anlam veremiyolar, bide bunu anlatmaya çalışırsak vay halimize :)

fatura tomatik ödeme tliamatı verilebilen ucuz yollu bi abonelik bulmak lazım ...

• Yok öyle de olmuyormuş arkadaşım. Onu da sordum. Bu kampanyadan ödül kazanabilmek için ya telefon bankacılığı ile ya da internet şubeden talimat vermen gerekiyormuş. Digitürk veya başka bir firmanın MH ni arayıp, talimat vermek kabul olmuyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Hesaba tanımlı talimatları iptal edip kredi kartına bağlasak aşağıdaki maddeye girmiş olur mu?

Kampanya öncesinde verilmiş olan fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde iptal edilip, tekrar aynı fatura için talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.

" Kampanya süresi içerisinde, hesaptan verilen fatura talimatı iptal edilip kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir. "

şu soruma cevap alamadım arkadaşlar: " vadesiz hesabı olmayıpta talimat verebilen var mı "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 20 Kasım 2013; 11:00:34 >
  • Zar zor tamamladık 6 faturayı, verdik talimatları. Aslında Aralık sonunu bekleseymişiz daha iyiymiş. Her türlü Mart sonuna kadar talimatları kartta tutacağız çünkü. Neyse, artık fazla komisyon ödememek için, her fatura 1 kez karttan ödendikten sonra kalan aylarda komisyonsuz bir kartla manuel ödemek lazım. İyi takip etmeli.
  • quote:

Zar zor tamamladık 6 faturayı, verdik talimatları. Aslında Aralık sonunu bekleseymişiz daha iyiymiş. Her türlü Mart sonuna kadar talimatları kartta tutacağız çünkü. Neyse, artık fazla komisyon ödememek için, her fatura 1 kez karttan ödendikten sonra kalan aylarda komisyonsuz bir kartla manuel ödemek lazım. İyi takip etmeli.

Not düşeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Hiç aklımıza gelmemişti bu. Hocam 6 telefon faturası nereden bulacak herkes. Milletin faturasını mı ödeyecek insanlar?

aynen o kadar düşünüp hesap yapacağıma ben arkadaşlarımın avea ya da turkcell faturalarını ödeyeceğim ki zaten komisyon da yokmuş ohh mis!
  • Kablolu TV gecerlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Hesaba tanımlı talimatları iptal edip kredi kartına bağlasak aşağıdaki maddeye girmiş olur mu?

Kampanya öncesinde verilmiş olan fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde iptal edilip, tekrar aynı fatura için talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.

" Kampanya süresi içerisinde, hesaptan verilen fatura talimatı iptal edilip kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir. "

şu soruma cevap alamadım arkadaşlar: " vadesiz hesabı olmayıpta talimat verebilen var mı "

hesabınız yok ise yapıkredi online bankacılıktan kredi kartı ile talimat verilemiyor gibi bir saçmalık var malasef...

Telefon ile ya da şubeden verebilirsiniz.

• quote:

Yok öyle de olmuyormuş arkadaşım. Onu da sordum. Bu kampanyadan ödül kazanabilmek için ya telefon bankacılığı ile ya da internet şubeden talimat vermen gerekiyormuş. Digitürk veya başka bir firmanın MH ni arayıp, talimat vermek kabul olmuyor malesef.

yani şubeden verilen talimatlar da mı geçerli değilmiş ?
  • beyler bir cevap verin kredi kartıda var hesabımda var faturalı kredi kartına mı vereceğz yoksa para hesabına mı ve daha sonraki aşama nedir yok en az 1 tanesi kredi kartından ödenmeli felan diyor...
  • 6 yaptık az komisyon ödemek için köşe kopmaca oynayacağız artık

• GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    kredi kartına
  • Ben 4 tane verdim ancak 2 avea faturam olmadı.6 tane olsa 100 puan iyi olacak. Dün ziraat bankasından iptal edip vermek istedim olmadı. Bugün denedim yine hata verdi.Verdiğim 3 faturayı garantiden iptal edip vermiştim. (Su, elektrik vs.).Onlarda sorun olmadı ama avea faturaları hata verdi.Bunun bir bekleme süresi var mı? Aveayı veya YKB'yi arasam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

yok ben de aynısını söylemeye çalışıyorum ama ifade etmesi biraz zor oldu sanırım :)

her faturanın en az bir kere 1 TL'lik de olsa kredi kartıyla ödenmesi gerekiyor.

EN AZ 1 kere ödenecek ama 3 ay fatura talimatta kalacak şartlar gereği

diğer 2 ay nerden ödenecek bu faturalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

peki bu 3 ay muhabbeti 3 ekstre mi yoksa tam 3 ay mı? yani bugün versek şubat 20 de iptal etsek sorun oluyor mu?

Kampanya 1 nisanda bitiyor. Ne zaman talimat verilirse verilsin bu tarihten önce iptal edemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

yok ben de aynısını söylemeye çalışıyorum ama ifade etmesi biraz zor oldu sanırım :)

her faturanın en az bir kere 1 TL'lik de olsa kredi kartıyla ödenmesi gerekiyor.

EN AZ 1 kere ödenecek ama 3 ay fatura talimatta kalacak şartlar gereği

diğer 2 ay nerden ödenecek bu faturalar

yine kredi kartından ödenecek hocam. sadece diğer iki ay faturalarınızın hepsi 0 (sıfır) TL gelse bile sorun olmayacak banka için.

• quote:

Orijinalden alıntı: alonelyman

Ben 4 tane verdim ancak 2 avea faturam olmadı.6 tane olsa 100 puan iyi olacak. Dün ziraat bankasından iptal edip vermek istedim olmadı. Bugün denedim yine hata verdi.Verdiğim 3 faturayı garantiden iptal edip vermiştim. (Su, elektrik vs.).Onlarda sorun olmadı ama avea faturaları hata verdi.Bunun bir bekleme süresi var mı? Aveayı veya YKB'yi arasam mı?

ben de garanti'deki talimatları iptal edip world!den vermeyi düşünüyordum. 2 adet avea var, siz böyle deyince şüpheye düştüm. siz talimatı nereden verdiniz, internet şubesinden mi? anladığım avea faturaları ziraat'te miydi? talimatı mı iptal edemediniz, yoksa talimatı iptal ettikten sonra yeni talimat mı veremediniz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.