Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Digitürk faturaları sadece hesaptan otm ödeme kabul ediyorlarmış, kredi kartından ödeme anlaşmaları yokmuş. Gitti 1 tane fatura.

Kesin bilgi mi hocam?
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Bende yararlandım ama hatırlamıyorum.
  • peki bu 3 ay muhabbeti 3 ekstre mi yoksa tam 3 ay mı? yani bugün versek şubat 20 de iptal etsek sorun oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

- sadece turkcell ve avea'dan komisyon, masraf vs alınmıyormuş.

- şirket kartları dahil değilmiş.

- operatör değişikliğinden sonra fatura talimatı verilirse işlem geçersiz sayılacakmış. (vodafone talimatı verip sonra operatör değiştirirseniz mesela)

- her faturanın talimat verildikten sonra en az 1 kez kredi kartıyla ödenmiş olması gerekiyor.

- 3 ay boyunca talimatları iptal ederseniz puanları geri alıyorlar.

- 50 tl'ye kadar faturalardan 0,75 tl, 50-100 liraya kadar olan faturalardan 1,5 tl ve 100 tl üstü faturalardan da %2 masraf, komisyon alınıyor.

şimdi müşteri hizmetleri ile konuşurken bi yandan da buraya yazdım. imla hatası filan varsa affola :)

yeşil ile renklendirdiğim kısımda ki ayrıntıyı biraz açar mısınız

Yani talimati verdikten sonra faturalarinizin 0 tl olmamasi gerekiyor. En azindan 1 tl de olsa faturanin kredi kartiyla odenmis olmasi gerekiyor.

3 ay dolmadan fatura talimatlarinizdan birini dahi iptal ederseniz ocak ortasinda yatiracaklari worldpuanlari eksi olarak ekstrenize yansitacaklar.

Umarim anlatabilmisimdir

eve gelen tüm faturalar kasım 25 de ödenmiş olacak zaten..bu ay bitti kısaca

diğer faturalar da 16 aralıkta eve gelecek

25 ine kadar ödenecek

16 aralıktan sonra mı vermeliyim 25 kasımdan sonra burası aklımı karıştırdı

• Ben avea faturalarim icin avea online islem merkezinden adios kartimla otomatik odeme talimati vermistiim.

Bunlari avea online islemden iptal edip yapi kredi online bankaciliktan talimat versem kabul edilir mi acaba?

Yapikredi online bankacilik uzerinden eger yapikredide hesabiniz yok ise kredi kartindan olsa bile otomatik odeme talimati verilememesi durumu devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calismadigim yerden sorma

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

Orijinalden alıntı: erkftp

"Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz."

İnternet bankacılığından vereceğim talimat geçerli değil mi? Anlamadım ben bu işi...

teyid aldım internet bankacılığından yapılabiliyor. minimum 3 ay otomatik ödemeyi iptal etmemeniz gerekiyor.

ben 6 talimat verdim. 3 ay sonra iptal ederim ;)

cok tesekkurler ben de vereyim hemen bi 6 tane

• brkprcn B kullanıcısına yanıt
    vadesiz hesabı olmayıpta talimat verebilen var mı
  • erakan kullanıcısına yanıt
    Evet, online şubede KK ile ödeme seçeneği göremeyince MH ni aradım, oradan aynen bu bilgi verildi. Çok saçma, ama doğru. İştiraki olan bir şirketle nasıl anlaşması olmaz YKB nin anlam veremedim. Birkaç ay önce Digitürk TMSF ye devredildi, önceden KK ödemesi vardı da el koymadan sonra mı böyle oldu acaba dedim, ve aynen böyle sordum MH ne, yok dediler hep böyleydi. Mantıksız. Hayır, Vakıf World üzerinde kayıtlı idi, ordan aldığım puanı da boşa yaktık.

Bu arada, hiçbir puan kampanyasına katılmamış, başka bir müşteriye ait bir KK üzerinde kayıtlı otm ödemeleri iptal edip, kendi kartımıza kaydettirsek, olur mu dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Evet, online şubede KK ile ödeme seçeneği göremeyince MH ni aradım, oradan aynen bu bilgi verildi. Çok saçma, ama doğru. İştiraki olan bir şirketle nasıl anlaşması olmaz YKB nin anlam veremedim. Birkaç ay önce Digitürk TMSF ye devredildi, önceden KK ödemesi vardı da el koymadan sonra mı böyle oldu acaba dedim, ve aynen böyle sordum MH ne, yok dediler hep böyleydi. Mantıksız. Hayır, Vakıf World üzerinde kayıtlı idi, ordan aldığım puanı da boşa yaktık.

Bu arada, hiçbir puan kampanyasına katılmamış, başka bir müşteriye ait bir KK üzerinde kayıtlı otm ödemeleri iptal edip, kendi kartımıza kaydettirsek, olur mu dersiniz?

digitürk online işlemlerden otomatik ödemeden kredi kartı bilgileri girilip talimat verilebilir ama öder mi bilmem,denemekte yarar var.

• Hesaba tanımlı talimatları iptal edip kredi kartına bağlasak aşağıdaki maddeye girmiş olur mu?

Kampanya öncesinde verilmiş olan fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde iptal edilip, tekrar aynı fatura için talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

- sadece turkcell ve avea'dan komisyon, masraf vs alınmıyormuş.

- şirket kartları dahil değilmiş.

- operatör değişikliğinden sonra fatura talimatı verilirse işlem geçersiz sayılacakmış. (vodafone talimatı verip sonra operatör değiştirirseniz mesela)

- her faturanın talimat verildikten sonra en az 1 kez kredi kartıyla ödenmiş olması gerekiyor.

- 3 ay boyunca talimatları iptal ederseniz puanları geri alıyorlar.

- 50 tl'ye kadar faturalardan 0,75 tl, 50-100 liraya kadar olan faturalardan 1,5 tl ve 100 tl üstü faturalardan da %2 masraf, komisyon alınıyor.

şimdi müşteri hizmetleri ile konuşurken bi yandan da buraya yazdım. imla hatası filan varsa affola :)

yeşil ile renklendirdiğim kısımda ki ayrıntıyı biraz açar mısınız

Yani talimati verdikten sonra faturalarinizin 0 tl olmamasi gerekiyor. En azindan 1 tl de olsa faturanin kredi kartiyla odenmis olmasi gerekiyor.

3 ay dolmadan fatura talimatlarinizdan birini dahi iptal ederseniz ocak ortasinda yatiracaklari worldpuanlari eksi olarak ekstrenize yansitacaklar.

Umarim anlatabilmisimdir

yanlış bir anlaşılma var orada sanırım. fatura 0 tl olmaması gerek diye birşey yok.. kampanyanın sonlandığı mart ayı sonuna kadar en az 1 defa kredi kartından ödeme yapılmış olması gerekiyor. anlamı bu. 6 fatura verildiyse , her biri için en az 1 defa kredi kartı ile otomatik ödeme olması gerekiyor

• yok ben de aynısını söylemeye çalışıyorum ama ifade etmesi biraz zor oldu sanırım :)

her faturanın en az bir kere 1 TL'lik de olsa kredi kartıyla ödenmesi gerekiyor.
  • altı tane telefon faturası ver Geç yahu uğraşmayin

• CoMiSeR kullanıcısına yanıt
    Hiç aklımıza gelmemişti bu. Hocam 6 telefon faturası nereden bulacak herkes. Milletin faturasını mı ödeyecek insanlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HGS işe yarar mı acaba?

• d-smart 52 lira
    su 25/30 lira
    turkcell 31 lira
    elektrik 40 lira ama belli olmaz 100 lira da gelse 2 ay boyunca avantajliyiz sanirim
    turksat tarife degistirecegim 32 lira olacak.

kaldi tek fatura lennn

neyse artik telefon su ve turksat yapar 50 lira alirim artik

• Gidin turkcell e adiniza 3 tane faturali hat cikarin bi kampanyaya uye olmadan acaba kac para geliyo 3-5 lira ise deger ama 10-15 ise ugrasilmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Gidin turkcell e adiniza 3 tane faturali hat cikarin bi kampanyaya uye olmadan acaba kac para geliyo 3-5 lira ise deger ama 10-15 ise ugrasilmaz

Yeni bir faturalı hat almanız durumunda kullanımlarınızdan bağımsız olarak yansıyacak vergiler:

39,00 TL tutarındaki Yeni Tesis Özel İletişim vergisini ve 15,68 TL tutarından Telsiz Ruhsat ücretini 12 taksitle ödeyin, Turkcell'le doya doya konuşun!

Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi: 39,00 TL tutarındaki bu vergi yeni abonelikler için ilk ay faturalandırılmaktadır. Bu vergi faturanızda Diğer Vergiler, Harçlar,Fonlar kaleminde yer alır.

Telsiz Ruhsat Ücreti: Yıllık 15,68 TL tutarındaki bu ücret yeni aboneliklerin ilk yılı için yılın kalan ayına bölünerek faturalandırılmaktadır. Bu ücret faturanızda Diğer Vergiler, Harçlar, Fonlar kaleminde yer alır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.