Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varolan hesaptan ödeme talimatını iptal edip kredi kartından ödeme şeklinde tekrar tanımlasak internet şubesinden kampanya geçerli olur mu?
  • 6-7 ay önce, YKB hesabından ödeme talimatına Worldpuan kampanyası yapılmıştı; ayrıntılarını hatırlayan var mı?
    Toplam 50 TL worldpuan vermişti sanırım...

6 adet talimat vermiştim, iptal ettirmek istiyorum ama iptal için minimum kaç ay geçmiş olması gerektiğini bilmiyorum, kampanya ayrıntılarına da ulaşamıyorum

Aynı kampanyadan yararlanmış yada ayrıntılarını bilen var mı?
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    beyler ne aceleniz var talimatınızı 25-28 aralık gibi verin aralık ayındada komisyon ödemeyin
  • Garanti deki faturaları iptal edip burdan yapsak sorun olmaz di mi ? Ve puanlar geri alınmıyor herhalde öyle bi ibare yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

faturalara deli paralar alıyorlar. kışın 500 TL gibi giderler ödüyorduk. Su parasına + 1,50, telefona +0,75, doğalgaza %2'den 400 TL gelince 8 TL ediyor, elektriğe 1,50 TL desen zaten 11-12 TL ayda komisyon kesecekler.

Ben bu kadar komisyon kesen banka görmedim. 2-3 senedir hep world'den ödeniyordu, canıma tak dedi başka bankaya aldım tüm talimatları. Resmen soygun. Üstüne bir de puan kampanyası ile kandıracaklar. Açıkçası 4 ay (Aralık + 3 ay) aktif kalıca benim hesapla 4 talimata zaten 50 TL'ye yakın masraf kesecek...

Bu yeni moda "puan ver ama çaktırmadan geri al da anlamasınlar" akımına kapılan bankalara gıcık kapmaya başladım. Resmen milleti salak sanıyorlar, gözünü boyuyorlar milletin..

Ben de tam hangi faturalari verebilirim diye dusunuyordum ki sizin mesajinizi gordum.

Yok hocam, bu tarifeye gore, her faturayı vermemek lazım. Ornegin, doğalgaz ve elektrik'de verdikleri parayı çıkartırlar. Mesela bu ay icin D smart 22 TL, digiturk 24 tl, telefon 17 tl, su 35 tl, internet 65 tl, elektrik 89 tl, d.gaz 190 tl geldi. Elektrik ve d.gaz verilmez, malum onumuz kıs, bu parayı çıkartırlar. Fakat d smart, digiturk, su verilebilir, bunlara 2,25 tl masraf alırlar ki uç ayda 6,75 tl yapar, üçüncü ayın sonunda da talimatları iptal edersek, güzel bir kar elde etmiş oluruz

Tam da wp'ye ihtiyacım vardı, ilaç gibi kampanya oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Offf kampanyaya bak be! Sonunda World'ten otm ödeme kampanyası aldık ya, şükürler olsun. Şartlar da Adios avantajlarını bilen birisi için gayet mantıklı bence. Ben diğer kartlardaki tüm faturalarımı iptal edip (diğer kartlardan kazandığım puanları geri ödemeye bile razıyım) hemen World'e aktaracağım. 3 ay demiş bir de ya, inanılmaz valla. 3 ay için 100 TL WP
  • bende aralık sonunda verecem

wingse vermiştim talimatları iptal ettim

onda 12 ay şartı vardı
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bence kampanya sonunu beklemeyin, yeterli katılıma ulaşırlarsa kampanyayı erken de sona erdirebilirler. YKB bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bence kampanya sonunu beklemeyin, yeterli katılıma ulaşırlarsa kampanyayı erken de sona erdirebilirler. YKB bu...

bu standart bi mesaj

şimdiye kadar erken bi kampanya bitirdiğini hiç görmedim açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

faturalara deli paralar alıyorlar. kışın 500 TL gibi giderler ödüyorduk. Su parasına + 1,50, telefona +0,75, doğalgaza %2'den 400 TL gelince 8 TL ediyor, elektriğe 1,50 TL desen zaten 11-12 TL ayda komisyon kesecekler.

Ben bu kadar komisyon kesen banka görmedim. 2-3 senedir hep world'den ödeniyordu, canıma tak dedi başka bankaya aldım tüm talimatları. Resmen soygun. Üstüne bir de puan kampanyası ile kandıracaklar. Açıkçası 4 ay (Aralık + 3 ay) aktif kalıca benim hesapla 4 talimata zaten 50 TL'ye yakın masraf kesecek...

Bu yeni moda "puan ver ama çaktırmadan geri al da anlamasınlar" akımına kapılan bankalara gıcık kapmaya başladım. Resmen milleti salak sanıyorlar, gözünü boyuyorlar milletin..

sen garantiyle calısmıyosun sanırım.adamların faturada kestıklerı en dusuk komısyon 1 tl. :) 100 tl yı fılan gectınmı ordada yuzde 2 :)

• hocam abartmayın komisyonları allah aşkına faturayı ödemek için gidip gelme .dolmuş,otobus veya metrobus bileti olarak düşünün.Sıra beklemenizde işin cabası.Tembellik iyidir :) hayatı otomatiğe bağlayın zaten yeterince yorucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkay

Varolan hesaptan ödeme talimatını iptal edip kredi kartından ödeme şeklinde tekrar tanımlasak internet şubesinden kampanya geçerli olur mu?

Güzel soru
  • Arkadaşlar

Telefon bankacılığı şifrem olmadığı için Telefon ile talimat veremiyormuşum. (Hesabım olmadığı için şifrede oluşturamıyormuşum)
    İnternet Bankacılığından aktif hesabım olmadığı için talimatda veremiyorum. sonuçta şubeye gitmem gerekiyormuş şubeye de gitsem de başka bir şey bulunur. bu bankalar cidden insanı öldürür. birde TEB de olan talimatları iptal ettim.
  • 3 tane avea faturası ınternet bankacılıgından verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi kredi kartıda var banka hesabıda var ben bu otomatik ödemeleri hesaba mı vereceğım otomatik ödeme için kredi kartına değil yani hesaba verdikten sonra faturaların en az 1 tanesi kredi kartı ile ödenmesi lazım doğru mu anlaadım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

6-7 ay önce, YKB hesabından ödeme talimatına Worldpuan kampanyası yapılmıştı; ayrıntılarını hatırlayan var mı?
    Toplam 50 TL worldpuan vermişti sanırım...

6 adet talimat vermiştim, iptal ettirmek istiyorum ama iptal için minimum kaç ay geçmiş olması gerektiğini bilmiyorum, kampanya ayrıntılarına da ulaşamıyorum

Aynı kampanyadan yararlanmış yada ayrıntılarını bilen var mı?

Bu kampanyadan hiçkimse yararlanmadı mı
  • 25 aralık için hatırlatma kuralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: theangeldie

hocam abartmayın komisyonları allah aşkına faturayı ödemek için gidip gelme .dolmuş,otobus veya metrobus bileti olarak düşünün.Sıra beklemenizde işin cabası.Tembellik iyidir :) hayatı otomatiğe bağlayın zaten yeterince yorucu.

Banka hesabından verince komisyon yok. İşlem kolaylığı da aynı o açıdan kart komisyonu extra gelmekte.
  • hocam anladımda demek istediğinizi 3 Ay sonunda iptal edin eğer faturalar cok yüklü değilse her türlü 60-70tl karınız olucak 3 ay için toplamda.Bence uğraşmaya değer az buz değil aylık 20 küsür lira .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

quote:

Orijinalden alıntı: fkay

Varolan hesaptan ödeme talimatını iptal edip kredi kartından ödeme şeklinde tekrar tanımlasak internet şubesinden kampanya geçerli olur mu?

Güzel soru

Yapı Kredi için bilmiyorum ama Garanti'de olmuyordu. Ben bu yüzden yazın olan kampanyadan ders alıp hesaptaki talimalarımı iptal etmiştim.
    3 ay bakledim kendim yine cep uygulamasından ödedim. Yeni kampanya gelince talimat verebilmiştim.

Anahtar kelimeler kampanya süresi başladığında hesapta talimat olmaması bence...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.