Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banka hesabı olmayanlar her türlü şubeye gütmek zorunda anladığım kadarıyla. Katılım için herhangi bir msj fln atmaya gerek yok mu bu kampanya için?
  • 40 lira gelen avea faturam var.15 tl worldpuan icin degermi bilemedim ordaki komisyona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

3 tane avea faturası ınternet bankacılıgından verdim

En az zararla ne verebilirim neden neadadar kesiliyor

İGDAŞ faturamTL ge17 TL ama çoğalacak 200-300 ileri bulacak 1-2 aya
    Telefon faturam. 27.5 tl standart
    Doping aADSL faturam. 45 tl standart
    Su faturam 25 TL max 30 geliyor .

Bir Avea var 27 TL polis hatti standart
    1 adet tarsus su faturası

Birde binamızın otomatik para elektrik 10 tl geliyor fix

• Digitürk faturaları sadece hesaptan otm ödeme kabul ediyorlarmış, kredi kartından ödeme anlaşmaları yokmuş. Gitti 1 tane fatura.
  • 5 i buluyoruzda 6. yı bulamadık bi türlü...
  • Bende düşünüyorum ne yapsam diye. Şaka gibi ama fatura bulamıyorum. Cep telefonu 3 tane, elektrik, doğalgaz. Hepi topu bu kadar ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    ilker hocam avea ve turkcel faturalarını komısyon almıyormuş
    bende 3 tane avea vardım onları verdım 50 tl puan yeter

bır arkadaş hesabını yapmıştı
    komısyon aldıgı faturalarda bıle en az %50 karımız oluyormuş dıye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

ilker hocam avea ve turkcel faturalarını komısyon almıyormuş
    bende 3 tane avea vardım onları verdım 50 tl puan yeter

bır arkadaş hesabını yapmıştı
    komısyon aldıgı faturalarda bıle en az %50 karımız oluyormuş dıye.

Hocam 5 fatura bulurum diğerlerine komisyon almiyor mu peki elektriksu ddoğalgaz tlf. Ayrıca kredi kartondan mi otomatik ödemevercez ki?

• ben garantiye talimat vermiştim 6 adet. ama garanti 12 ay kalma istiyor. garantideki faturaları iptal edip world'a aktarayım o zaman.. bu daha avantajlı. garantinin verdiği 100 tl. yi de kullanmıştım, iade alsınlar artık..
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    dedıgım gıbı sadece avea ve turkcel faturalarına komısyon almıyor
    dıerlerıne komısyon alıyor 0,50krştan başlıyor.

• başvuruyu nasıl yapıyoruz
  • Arkadaşlar şu maddeye iyi dikat etmek lazım: Kampanya boyunca verilen her talimat için en az 1 kez kredi kartından ödeme yapılmış olması.

Burada "kampanya boyunca" ibaresinden kasıt kampanya dönemi ise (15 Kasım- 31 Aralık), bu süre içinde talimatını verdiğimiz faturalar en az 1 er kez ödenmelidir diye anlıyorum ben. Hatta kampanyaya şimdi katılırsanız bazı faturalarınız için 2 kez (Kasım- Aralık) bile ödeme yaptırmış olursunuz ki bu sizin zararınıza olacaktır. Ama daha önceki mesajlarda yazıldığı gibi gidipte 30 aralıkta kayıt olursanız ve talimatını verdiğiniz faturaların Aralık ayı tutarları başka bir şeklide ödendiyse bu sefer koşulları sağlamadığınızdan dolayı yokyere komisyon ödemiş olursunuz, puan alamazsınız. Kısacası komisyon hesabını yapan arkadaşlar x 3 ay değil en az x 4 aydan hesaplama yapmalılar bence. Ama şu "kampanya boyunca" ibaresi sonraki 3 aylık süreyi de kapsıyor mu onu tam çözemedim. Eğer öyleyse benim dediğim olmaz zaten.

• brkprcn B kullanıcısına yanıt
    Kampanya dönemini(15 Kasım - 31 Aralık 2013) takip eden 3 ay boyunca ; her talimat için en az 1 kez kredi kartından ödeme yapılmış olması...

• 50 tl altı fatura olup 6 adet verilince bence süper kampanya

burda amaç ağlarına kaç adet detayları tam okumayan müşteri düşürürüz

turkcell fatura

su

internet*2

Telekom

50 altı zaten

25 aralıkta katılınsa kampanyaya bu sefer en az 1 fatura ödenmeye denk gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Kampanya dönemini(15 Kasım - 31 Aralık 2013) takip eden 3 ay boyunca ; her talimat için en az 1 kez kredi kartından ödeme yapılmış olması...

Doğru hocam. ; işi çözmüş net şeklide. 30 Aralık'ta talimatlar verilir o zaman :)
  • Komisyonu fazla bulanlar için ; 1 kez kredi kartından otomatik ödetip diğer dönemler için son ödeme tarihinden önce herhangi bir yerden ödeme yapabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Komisyonu fazla bulanlar için ; 1 kez kredi kartından otomatik ödetip diğer dönemler için son ödeme tarihinden önce herhangi bir yerden ödeme yapabilirsiniz...

Bende böyle düşünüyorum. Bunda bir sıkıntı yaşanır mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

- sadece turkcell ve avea'dan komisyon, masraf vs alınmıyormuş.

- şirket kartları dahil değilmiş.

- operatör değişikliğinden sonra fatura talimatı verilirse işlem geçersiz sayılacakmış. (vodafone talimatı verip sonra operatör değiştirirseniz mesela)

- her faturanın talimat verildikten sonra en az 1 kez kredi kartıyla ödenmiş olması gerekiyor.

- 3 ay boyunca talimatları iptal ederseniz puanları geri alıyorlar.

- 50 tl'ye kadar faturalardan 0,75 tl, 50-100 liraya kadar olan faturalardan 1,5 tl ve 100 tl üstü faturalardan da %2 masraf, komisyon alınıyor.

şimdi müşteri hizmetleri ile konuşurken bi yandan da buraya yazdım. imla hatası filan varsa affola :)

yeşil ile renklendirdiğim kısımda ki ayrıntıyı biraz açar mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

- operatör değişikliğinden sonra fatura talimatı verilirse işlem geçersiz sayılacakmış. (vodafone talimatı verip sonra operatör değiştirirseniz mesela)

- her faturanın talimat verildikten sonra en az 1 kez kredi kartıyla ödenmiş olması gerekiyor.

- 50 tl'ye kadar faturalardan 0,75 tl, 50-100 liraya kadar olan faturalardan 1,5 tl ve 100 tl üstü faturalardan da %2 masraf, komisyon alınıyor.

şimdi müşteri hizmetleri ile konuşurken bi yandan da buraya yazdım. imla hatası filan varsa affola :)

Yani talimati verdikten sonra faturalarinizin 0 tl olmamasi gerekiyor. En azindan 1 tl de olsa faturanin kredi kartiyla odenmis olmasi gerekiyor.

3 ay dolmadan fatura talimatlarinizdan birini dahi iptal ederseniz ocak ortasinda yatiracaklari worldpuanlari eksi olarak ekstrenize yansitacaklar.

Umarim anlatabilmisimdir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Yani talimati verdikten sonra faturalarinizin 0 tl olmamasi gerekiyor. En azindan 1 tl de olsa faturanin kredi kartiyla odenmis olmasi gerekiyor.

3 ay dolmadan fatura talimatlarinizdan birini dahi iptal ederseniz ocak ortasinda yatiracaklari worldpuanlari eksi olarak ekstrenize yansitacaklar.

Umarim anlatabilmisimdir

yazlıgın faturalarını otomatiğe vermeyin demişler yani :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.