Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea faturamı otomatiğe bağlayayım dedim ama internet şubesi onay vermedi. Firmayla görüşün diye hata aldım. Var mı böyle bir sorun yaşayan? Avea faturamı öderken sürekli kredi kartımı kullanıyorum zaten.
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Şubeden talimat verme olayını sormadım, MH temsilcisi söylemişse de hiç hatırlamıyorum. Şubeyle hiç işim olmadığı için, dikkate almadım. Am size tavsiyem ya internet şubeden ya da telefonla MH üzerinden verin, çünkü kesin kaydınız olur. Diğer bankalarda birkaç kez yaşamıştım, şubeden verilen talimatlarda ya unutuluyor ya sorun çıkıyor.
  • TTNET e otomatik ödeme talimati veremiyor muyuz ? Listede çıkmıyor.

tamamdir telefon altında cıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balbes -- 21 Kasım 2013; 11:13:18 >
  • Ben 2 adet Turkcell ve 1 adet ayda 33 TL gelen Türk Telekom ev faturası talimatı verdim.
    Dün akşam internet şubesinden denediğimde kredi kartınıza fatura talimatı verilemez mesajı çıkmıştı.
    Telefonla veya şubeye giderek talimatı vermeyi düşünüyordum. Ama biraz önce tekrar denemek istedim.
    Bu kez kabul etti, sorunsuz bir şekilde 3 fatura talimatını da verdim. Benim hesabıma göre ayda 75 kuruş masrafla kurtarıyorum.
    Adios Premium karta 50 TL world puan için bu kadar masrafa değer doğrusu.
  • Dün veremediğim Avea faturamın talimatını bugün internet bankacılığından verebildim. Sorun giderilmiş, yapamayanlar bugün tekrar denesinler.
  • Vakıfbank için de oluyor mu bu kampanya acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

Vakıfbank için de oluyor mu bu kampanya acaba

vakıfbank için olduğunu sanmıyorum, onların kendi kampanyası var ( 6 faturaya 60 tl) şartlarıda daha kötü
    http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=690
  • Biraz once ykb m.h. ile gorustum sizi kampanyaya dahil edemiyoruz dedi. Biraz konustum cevap veremedi en son sizi arayacagim dedi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 2 adet avea faturamı sonunda otomatik ödemeye verebildim. Toplamda 6 oldu. Avea'da sıkıntı yaşayanlar yeniden denesinler.
  • benim banka hesabım olmadığından internet den talimat veremiyorum....
  • bir adioscu olarak 2 avea 1 telekom 1 iski 1 dsmart ve 1 süperonline talimatini tereddutsuz ve sorunsuz verdim.

• Bende 3 fatura buldum zar zor elektrik su turkcell en gec haftaya veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monodoks

benim banka hesabım olmadığından internet den talimat veremiyorum....

bende de bu durum var..aynı şekilde cardfinanstada hesabım yok ama onda verebiliyorum..telefonlamı yapıcaz şimdi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonseca_

quote:

bende de bu durum var..aynı şekilde cardfinanstada hesabım yok ama onda verebiliyorum..telefonlamı yapıcaz şimdi acaba?

şube veya telfon bankacılığı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fonseca_

quote:

şube veya telfon bankacılığı

Telefon bankacılığında müş.hiz. aracılığıyla mı verebiliyoruz talimatı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell faturalari dahil mi acaba?

• Arkadaşlar daha önce hesaptan otomatik ödeme yapıyordum bunu kredi kartına geçirsem olur mu yoksa olmaz mı? Birde puanlar siliniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azomania

Arkadaşlar daha önce hesaptan otomatik ödeme yapıyordum bunu kredi kartına geçirsem olur mu yoksa olmaz mı? Birde puanlar siliniyor mu?

Kampanya öncesinde verilmiş olan fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde iptal edilip, tekrar aynı fatura için talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.

Kampanya şartlarında puan silinme tarihi görünmüyor.

• arkadaslar birsey sormak istiyorum elektrik faturasi verirken
    numaralari 216.03.00.00 diye yazdim fakat sistem otamatik 216.3.0.0 yapmis fatura sorgulatinca borc cikmadi ama aninda odeye girince tekrar00.00 olarak fatura cikti
    iptal ettim tekrar girdim faturayi yine 0.0 olarak otamatik cevirdi
    acaba bu faturayi kabul edermi etmezse 3 faturami tekrar eski bankaya yonlendirecegim
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevapladığınız için. Bu kampanyadan yararlanamayacağım ozaman. Yararlanan arkadaşlar da ilk ödemeden sonra faturaları kendi sitesinden ya da başka yerden öderlerse komisyon ödemeden daha kazançlı çıkarlar. Tekrar hatırlatmakta yarar var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.