Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mnr980

aşşa yukarı aynı olaylar başımıza gelıyor
    anlamıyorlar inat edıyorlar

zaten ben ödediğim için bizde sorun olmuyor

igdaş kaldı sadece

bu ayki faturayı bekliyorum

fatura kesildikten sonra talimat verince işleme almıyoalr

geçen ay avea yaşadım sorunu ordan uyandım

bu ayki faturaları ödedim ve verdim

sadece igdaş kaldı dediğim gibi
  • Nasıl ya?

Bu ay sonuna kadar talimat verilmeli, ödeme ise 3 ay içerisinde olmalı diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR MERHABA 6 fatura verdim ama 5 ini br hafta önceden internet şubesinde 7 günlük ödeme planında gördüm. yalnız vınn faturasının ödenmesine 4 gün kalmasına rağmen halen ödeme planında görünmüyor. vınn talimatı veren varsa bilgilendirebilir mi ?

ÖDEME 3 GÜN KALA GÖRÜNDÜ HABERİNİZ OLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelfen -- 21 Aralık 2013; 15:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Nasıl ya?

Bu ay sonuna kadar talimat verilmeli, ödeme ise 3 ay içerisinde olmalı diye biliyorum

bende öyle biliyorum yanlışlıkmı var beyler. talimat bu ay sonuna kadar verilmeli ve 3 ay sonrasındada en az bir kere ödeenmeli diye biliyorum
  • Dsmart
    Tedaş
    İski
    Türk Telekom
    Avea
    İgdaş

hadi hayırlısı bakalım, gelsin vadaalar
  • ing günlük kullananlar var mı? en az 2 otomatik ödeme mi istiyordu?

5'te kaldım ya böyle şans olmaz. ing bank teke düşse 6 yapabiliyorum.
  • 7 adet talimat vermiştim, 5 inin ödemesi yapıldı otomatik olarak, 2 si ay sonunda. onlar da ödenirse sorun yok demektir.
    Gelsin 100 TL puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 21 Aralık 2013; 9:27:17 >
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    Kampanya koşulu için hatırlatma;
    bu ayın sonuna kadar otomatik ödeme talimatı verilip, sonraki 3 ay içinde (mart sonuna kadar) en az birer defa otomatik ödemesi gerçekleşmeli.

• 6 fatura verdim 100 bekliyorum, n11 den de 100, ggden de 100 puanla DSLR alacağım d7000 i 1900 e kapatacağım inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

bu ayın sonuna kadar otomatik ödeme talimatı verilip, sonraki 3 ay içinde (mart sonuna kadar) en az birer defa otomatik ödemesi gerçekleşmeli.

Mh ile gorustum 31 aralik tarihine kadar en az 1 cekim yapilmasi lazimmis karttan.

• quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

Mh ile gorustum 31 aralik tarihine kadar en az 1 cekim yapilmasi lazimmis karttan.

mh sana yanlış bilgi vermiş hocam, 31 marta kadar bir defa çekilmesi yeterli
  • quote:

Eminmisiniz bence 31 aralika kadar 1 defa ödenmesi Sati var hatta gecen mh te hususi sordum.bastira bastira

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Insallah oyledir hocam. Subeye dilekce vermistim 6 fatura icin 2 hafta gecti aradan hala sisteme yansimamis talimatlarim, bende kendim odedim faturaları.

• Kredi kartından otomatik ödemenin kampanya döneminde en az 1 kere yapılması gerekiyor. (yani 31 aralıktan sonra)Talimatları haftaya verebilirsiniz. Faturaları talimata verdikten sonra, başka bir şekilde ödeseniz bile kart yeniden ödüyor. Aynı faturayı 2 defa ödemiş oluyorsunuz. Benim başıma dalgınlıkla geldi. Avea faturamı başka yerden ödedim .Kredi kartı yine çekti. Avea bunu gelecek faturadan düşecek.Sıkıntı yok ama kampanya dönemi içinde buna dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Eminmisiniz bence 31 aralika kadar 1 defa ödenmesi Sati var hatta gecen mh te hususi sordum.bastira bastira

hocam düz mantıkla bakalım, kampanya 31 aralıga kadar devam ediyor, yani benim 31 aralıkta otomatik ödeme talimetı verme hakkım var, ee hem 31 aralıkta talimat verip hemde 1-31 aralıkta bir tane fatura ödenmedi beklenebilir
  • O zaman ben boşa telaş ettim o zaman

• Kontürlü telefonu talimatlı faturalara kaydettim. Ayda bir kere buna kredi kartı üzerinden kontür yüklesem sayılır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

ing günlük kullananlar var mı? en az 2 otomatik ödeme mi istiyordu?

5'te kaldım ya böyle şans olmaz. ing bank teke düşse 6 yapabiliyorum.

Dostum ing gunluk pakete 1 talimat yetiyor. Ben kullaniyorum 1 talimatseklinde. 1 ini iptal et 6 ya tamamla ykb yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Eminim...

• exe2000 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.