Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internetten talimat verirsek sorun olmaz degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Internetten talimat verirsek sorun olmaz degil mi?

+1 ???
  • Arkadaşlar 2 adet faturam başka bir bankada kayıtlı gözüküyormuş hatası alıyorum ve malesef kaydı gerçekleşmiyor. Kayıtlı olmadığına emin olmama rağmen eskiden çalıştığım 3 bankayı da arayıp teyit aldım hiç bir şekilde kayıtlı değil 3ünde de. Sizce bu konuda ne yapabilirim?

Kimsenin faturalarımı ödediği yok
  • cianni kullanıcısına yanıt
    selamlar,

yok sorun olmuyor. Sadece kredi kartı olarak seçmeniz yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

faturalara deli paralar alıyorlar. kışın 500 TL gibi giderler ödüyorduk. Su parasına + 1,50, telefona +0,75, doğalgaza %2'den 400 TL gelince 8 TL ediyor, elektriğe 1,50 TL desen zaten 11-12 TL ayda komisyon kesecekler.

Ben bu kadar komisyon kesen banka görmedim. 2-3 senedir hep world'den ödeniyordu, canıma tak dedi başka bankaya aldım tüm talimatları. Resmen soygun. Üstüne bir de puan kampanyası ile kandıracaklar. Açıkçası 4 ay (Aralık + 3 ay) aktif kalıca benim hesapla 4 talimata zaten 50 TL'ye yakın masraf kesecek...

Bu yeni moda "puan ver ama çaktırmadan geri al da anlamasınlar" akımına kapılan bankalara gıcık kapmaya başladım. Resmen milleti salak sanıyorlar, gözünü boyuyorlar milletin..

otomatik ödemeye puan kampanyasından kazık yemeden puan alabildiğim tek banka finansbank fix card oldu,karta yıllık ücret almıyorlar,sadece kart basım 10 tl ödedim,3 tane otomatik ödeme verdim 45 tl aldım,kampanya süresi boyunca da faturalardan ek ücret almadılar,6 aydı sanırım süresi iptal ettim annemin kartına geçirdik talimatları şimdi de annem 45 tl alacak,bir de online işlemlere girdi diye 50 tl puan verdiler ayrıca,bu aralar finans agresif puan dağıtıyor(en azından bizim için öyle oldu belki de denk geldi)

world un önceki yıllarda temassız vesaire çok yararlandık ama son zamanlarda adiousçular dışında world kampanyalarından memnun olan birisi olduğunu sanmıyorum.Bu son kampanya da resmen fiyasko,ufak faturalar vermek ve 3 ay içinde hemen kaçmak en iyisi olur bu kampanyaya girenler için.Sizin gibi 400 -500 tl gibi faturaları olanlar AMAN UZAK DURSUNLAR

• Subeden talimat verdim vermesine de simdi kampnya puanlaro yuklenir degil mi otomatik olarak ? Persembe gunu mh ile konussam mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Subeden talimat verdim vermesine de simdi kampnya puanlaro yuklenir degil mi otomatik olarak ? Persembe gunu mh ile konussam mi ?

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 15 Ocak 2014 tarihinde kartlara yansıtılacaktır.
  • Gün içinden 5-6 Müşteri hizmetleri temsilcisi ısrarla ATM den telefon bankacılığı şifresi alarak otomatik ödeme talimatı verebileceğimi söyledi işeri ATM ev ATM arasında mekik dokudum. En son başka bir temsilci vadesiz hesap olmayınca telefon bankacılığı şifresi alamayacağımı söyledi.

Telefonla şikayet hattını arayıp gün içinde konuştuğum ne kadar temsilci (son bilgiyi veren hariç) varsa hepsini bilgisizliklerinden, beni dört döndürdüklerinden dolayı şikayet ettim. Böyle rezil bankacılık olmaz
  • Internetten verdik bakalim talimatimizi ve beklemedeyiz :) umarim bir sikinti olmaz artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

Gün içinden 5-6 Müşteri hizmetleri temsilcisi ısrarla ATM den telefon bankacılığı şifresi alarak otomatik ödeme talimatı verebileceğimi söyledi işeri ATM ev ATM arasında mekik dokudum. En son başka bir temsilci vadesiz hesap olmayınca telefon bankacılığı şifresi alamayacağımı söyledi.

Telefonla şikayet hattını arayıp gün içinde konuştuğum ne kadar temsilci (son bilgiyi veren hariç) varsa hepsini bilgisizliklerinden, beni dört döndürdüklerinden dolayı şikayet ettim. Böyle rezil bankacılık olmaz

Bana da ayni sey soylendi ama subeden yapmaniz sart yaparsaniz puan yuklenecekir denildi.aksi halde telefon bankacilik sart denildi.

• Şimdi otomatik ödeme verdim ama kampanyadan faydalanamazsınız dedi. Çünkü 31 aralığa kadar her faturanın 1 defa ödenmiş olması lazımdı dedi ısrarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIMYACI08

Şimdi otomatik ödeme verdim ama kampanyadan faydalanamazsınız dedi. Çünkü 31 aralığa kadar her faturanın 1 defa ödenmiş olması lazımdı dedi ısrarla

bilgisizliğinden öyle demiştir. ben öyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 31 Aralık 2013; 23:49:28 >
  • bu puanlar yüklendikten sonra silinmiyor değil mi? yani belli bir son kullanma tarihi yok galiba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIMYACI08

Şimdi otomatik ödeme verdim ama kampanyadan faydalanamazsınız dedi. Çünkü 31 aralığa kadar her faturanın 1 defa ödenmiş olması lazımdı dedi ısrarla

Bana da öyle dedi kiz tlf da ama alakasi yok burada çoğu arkadaş o tarihe kadar ödemeye verilmesi yeterli dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: deromemo

quote:

Orijinalden alıntı: excalibur13

Selamlar,
    Vadesiz hesabım olmadığı için bugün telefon bankacılığı ile 6 adet faturamı tanıtacaktım fakat Müşteri temsilcisi bayan bana 31 aralığa kadar en az bir adet faturanın ödenmesi gerektiğini söyledi, ben biraz bastırınca başka bölüme sorup tekrar bana 31 aralığa kadar otomatik ödemeden 1 adet faturanın ödenmesi gerektiğini söyledi. Bende talimat vermedim. Ne yapalım? şansımızı denemeye değer mi? Yinede talimat verelim mi?

Bu konu daha önce de tartışılmıştı mantıklı olmadığı ve daha önce başka bankalarda bu gibi kampanyalarda belirtilen süreye kadar 1 kere ödeme şartı arandığı için böyle bir şeye ihtimal vermemiştim. Ama şimdi şartları okuyunca acaba diye tereddüt etmeye başladım, şöyle ki;

"Kampanya dönemini takip eden 3 ay boyunca; kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatlarının geçerli olması, kampanya boyunca verilen her talimat için en az 1 kez kredi kartından ödeme yapılmış olması ve talimat verilen kredi kartının kullanıma açık olması gerekmektedir."

diyor şartlarda. Burada "Kampanya Dönemi" ve "Kampanya boyunca" tanımlarından kasıt 15 Kasım - 31 Aralık arası ise Müşteri Hizmetlerinin doğru söylediğini düşünebilirim. Bunu doğrulayan bir diğer ifade de "Kampanya dönemini takip eden 3 ay boyunca" ibaresi.. Ancak, burada bir noktalı virgül koymuşlar ki, bence bütün durumu değiştirebilir.. Bir de ikinci ifade de "Kampanya boyunca" demişler, bundan kasıt, kampanya dönemi + Kampanya dönemini takip eden 3 ay ise sorun yok ama sadece kampanya dönemi ise 31 Aralık a kadar ödenmesi gerekiyor.

Ben yine de başvuracağım 15 Ocak'ta yansıtmazlarsa iptal ederim, olur biter..

Sizce durum ne olur?

• dediğim gibi ben ihtimal vermiyorum. öyle birşey olursa da anında kartı iptal ettiririm.. ama hem kampanya için 31 aralık'a kadar süre verilip, hem de 31 aralık'ta talimatı veren birine puan verilmemesi bana çok saçma ve mantıksız geliyor
  • Arkadas yeni yeni icatlar çıkarmayın, kim demiş nerede yazıyor talimatlar sadece şubeden veya telefon bankacılığından verilmesi şart diye? İster internet şubeden, ister şubeden, ister telefonla MH üzerinden verilebilir.

• bazilari mh arayip adamlarin aklina karpuz kabugu dusuruyo.bekle 16 ocagi.yatmazsa iptal et talimati.hatta karti iptal etmekle tehdit et.ona lafimiz yok.boyle .yatiracaklari varsa da ytirmayacaklar.

• Vakıfbank da 75tl world puan kampanyası baslatmıs. Bu kampanyadan ne zaman cıkıp dıgerşne geciyoruz ? Kampanya baslangıcında vermiştim talimatları, tam 3 ay olarak hesaplarsak 18-20 subat yeterli sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

Vakıfbank da 75tl world puan kampanyası baslatmıs. Bu kampanyadan ne zaman cıkıp dıgerşne geciyoruz ? Kampanya baslangıcında vermiştim talimatları, tam 3 ay olarak hesaplarsak 18-20 subat yeterli sanırım

Tebrikler,kampanya koşullarını soran ve daha önce aynı soruları soran üyelerimiz arasından yapılan çekilişle büyük ikramiye kazandınız
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.