Şimdi Ara

YKB World Kart ile her 25 TL Mobil ödemeye(NFC) 5 TL WP, (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
18
Favori
27.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de ne bir yazı ne mesaj geldi. Geçerli oldu mu acaba?

• simdi migrostan yaptim oldu ayni gun mesela metrodan yapsam 2.ci islem kabul olur mu

• Hakikaten yapabilen var mı bu nalet şeyi, Şok'ta 4 defa denedim hepsinde işlem başarısız diyor limit ayarı yok bir şeyi yok, müşteri hizmetlerini arıyorum kayıt açalım diyor, dedim sonunda ne bilgisi vereceksiniz alışverişi değiştiremeyiz ama problemin bizden kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakarız dediler, daha önceden yapmıştım da, 40 yılın başı düzgün wp veriyorlar ona da ulaşamıyorum böyle banka olmaz olsun ya.
  • photostr P kullanıcısına yanıt
    Hocam Migros'ta deneyin

Sıkıntısız oluyor

• evet migrosta once basarisiz derken sonrasinda onayladi

• katılım yok cüzdan da sorun olmasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt alırken nfc ile ödeme yapan varmı? Hnangi yakıt firmalarında temassız pos cihazı var?
  • gumus299 G kullanıcısına yanıt
    Ankara'da oturuyorum, Podium'da tum temassizlar bozuktu belki de nasip değildir ne diyeyim 😂

• Temassız işlemi önce bir su vs cüzi para tutan bir şeyle deneyin olursa asıl alışverişi yaparsınız olmazsa nakit ödeyin çekilin kenara tüm ayarlara bakın eğer birileri bunu yapıyorsa ki yapılıyor bankayı falan suçlamadan çözümü kendi niz de önce bi arayın derim

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    Daha önce kullandık ki oraya gittik degil mi? Bos yapmayın lutfen forumlar insanlara yardımcı olsun diye var biz de belki benzerini yasayan vardır çözümü de bulmuşlardır diye soruyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: photostr

Daha önce kullandık ki oraya gittik degil mi? Bos yapmayın lutfen forumlar insanlara yardımcı olsun diye var biz de belki benzerini yasayan vardır çözümü de bulmuşlardır diye soruyoruz.

Polemik isteseniz de gerek yok.yorumunda yardımcı olmak dışında bu sonuçlara nasıl variyorsunuz okuyanlar takdir eder !

• musteri hizmetleri 30 bin kisi doldugu icin yararlanamazsiniz diyor bence kendisinin de haberi yok mudurune sordu

• Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Kotu olmus fıldır fıldır yer arıyordum Antares migrostaki temassizlar da komple arizaliymis. 50 lira iyi fırsattı ama olmadi demek

• 30000 kişinin dolduğuna pek inanmadım

• 30.000 dolmuş mu şaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

musteri hizmetleri 30 bin kisi doldugu icin yararlanamazsiniz diyor bence kendisinin de haberi yok mudurune sordu

Akşam yetişirse kipa dan alışveriş yapacağım yüzde 99.99 dolmadığı ni düşünüyorum

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    beyler musteri hizmetleri zaten kampanyadan bi haber 27 ekimden beri zaten cuzdan da yok ki dolmus oldugu icin diyor o da dolma ihtimali yok 5 bin zor dolar

• 2 gun 1er kez alisveris yaptim, ikisinde de 10 lira kazandiniz, 40 lira daha kazanabilirsiniz yazdı slipte. Müşteri hizmetlerini aradım, ikisi de kampanya kapsamında değil dediler. İyice zirvaladilar bu sefer

• Zaten poslar sorun çıkartıyor.bir de dolmuş filan diyorlar.world işe yaramaz banka.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.