Şimdi Ara

YKB World Kart ile her 25 TL Mobil ödemeye(NFC) 5 TL WP, (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
18
Favori
27.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapı krediye yapılan kötülemeleri görünce korktum, 4 kez totalden 100 TL benzin almıştım bakalım sorun çıkacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

2 gun 1er kez alisveris yaptim, ikisinde de 10 lira kazandiniz, 40 lira daha kazanabilirsiniz yazdı slipte. Müşteri hizmetlerini aradım, ikisi de kampanya kapsamında değil dediler. İyice zirvaladilar bu sefer

Aynısı bende de oldu

• En cimri banka yapı kredi.en iyi puan akbank ve denizbank.

• quote:

2 gun 1er kez alisveris yaptim, ikisinde de 10 lira kazandiniz, 40 lira daha kazanabilirsiniz yazdı slipte. Müşteri hizmetlerini aradım, ikisi de kampanya kapsamında değil dediler. İyice zirvaladilar bu sefer

Her yaptiginiz islemde musteri hizmetlerini arayip islem dogru mu diye teyit mi aliyorsunuz.

• Limitli katılımlı ilk defa YKB kampanyası görüyorum. YKB temmuzdan beri çok bozdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan avantajix 20 lira iade ile Akbank Axess ile tanışmışım. O günden şu ana kadar 450₺ puan kazandım. Cenab-ı allah herkesi bu hizmetten faydalanmayı nasip eylesin.( forumda bilen arkadaşlar vardır, ykb mobili ilk çıktığı günden beri kıllatıyordum)

• Yspı kredi baya boş world bitti ya

• cignenmiskumandapili kullanıcısına yanıt
    2. slipte "30 lira daha kazanabilirsiniz" yerine 40 lira yazınca hayırdır diye aradım, ikisi de görünmüyormuş. Anormal bir durum olduğunda aramıyor musun hocam?

29 ekim kampanyası da olduğu için haftasonu karışıklık olmuş olabilir. Pazartesi yeniden arayın dediler. Yarın tekrar arayacağım. Bakalım ne diyecekler.
  • Mobil uygulamada gözükmedi zaten. Yapıkredi bizle billur geçiyor
  • beyler bosuna alisveris yapmayin derim bu kampanya cidden sacmalik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2. slipte "30 lira daha kazanabilirsiniz" yerine 40 lira yazınca hayırdır diye aradım, ikisi de görünmüyormuş. Anormal bir durum olduğunda aramıyor musun hocam?

29 ekim kampanyası da olduğu için haftasonu karışıklık olmuş olabilir. Pazartesi yeniden arayın dediler. Yarın tekrar arayacağım. Bakalım ne diyecekler.

anormal bir durum yok. market alışverişlerinde de slipte bazen puan kazandınız ifadesi yazmıyor. bankayı aramıyorum. şartları tekrar gözden geçiriyorum. eğer şartları sağlıyorsanız seve seve yatıracaklar. unutmamak için ajandama not düşüp, ekstrede puanı kontrol ediyorum ve yattığını görüyorum. kampanya şartlarına uygun alışveriş yaptığınızda puanınız yatar. bu tip şeyler için müşteri hizmetlerini arayınca daha fazla kafanız karışır. 30.000 limitli bir mobil alışveriş için 3. günde limit doldu bilgisi verecek kadar işlerinden bihaber çalışan bir kitleden verim alamazsınız.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    hakikaten benimde son 100 tl yakıt alımım kaldı Total den fakat daha geçen ki Petrol Ofisi kampanyasından 20 tl iademi yatırmadı kaç kez aradım kayıt açtırdım hala bakacaz haber edecez diyor ulan her şeyim tam olarak yaptım ama hala yan çiziyor ,o yüzden word gerçekten takibi zor
  • Ugrasamam yapı krediyle

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    ben aradım harcamalarınızda sorun yok dedi de eko kart geçerli mi bilmiyorum dedi, yahu cüzdan uygulamasında bana özel kısmında çıktı nasıl geçerli olmayabilir diyorum bilmiyorum diyor ilginçler
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Sağolsun üye işyeri bulmayı müşteriye bıraktığı için ilk alımı yaptıktan sonra aradım geçerli mi üye işyeri mi vs diye.evet üye işyeri ve world posu dediler.4 işlem yaptım ayrı günlerde sonrasında aradım terslik olmasın kampanya bittikten sonra bir şey yapamam diye.aradım kampanyaya dair işleminiz görünmemektedir dediler!!!

• Şimdi tekrar görüştüm, hakkatten adamların bilgisi yok, ezbere cevap veriyorlar. "Cüzdandan başvuru yapmanız lazım" dedi. "Şartları oku var mı öyle bir şey" dedim, "1 saat sonra dönüş yapayım size" dedi.
    3. alışverişimi yapsam mı bilemedim
  • Bekleyip Kasım market ile combo yapmak en mantıklısı.
  • bugün 3.alışverişimi yaptım sistem halen ilk alışverişi yaptım gibi algılasada yarın 4.yü yaparım gününde yatmazsa kayıt açıp yatırtırım olmadı bddk olmadı hakem heyeti :) ama oralara varmaz sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcisercan

ben yaptım hiçbirşey yazmadı

benim tahminime göre işlemi yapı kredi üye işyerlerinden yaparsanız slip altında bilgiler çıkıyor onun dışında çıkmayabilir.
  • 3 gündür alışveriş yapıyorum. İlk ikisi slipte aynı mesaj çıktı. 10 tl kazandınız diye sms gelmedi. Bugün 3.de slipte mesaj yine aynı bu sefer sms geldi. Durum karışık gibi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.