Şimdi Ara

YKREDİ WORLD KART ve PLAY KARTLILARA YILBAŞI HEDİYESİ VAKIF WORLD CAR DA DAHİL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
1
Favori
22.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 alışverişi tamamladık. Hadi hayırlısı. Kahve makinası geliyor gibi, inşallah bir terslik çıkmaz.
  • tek seferde değilde parçalı olsa alışverişler??
  • benimki yattı. hızlıal.com'dan yaptığım tek çekim alışverişi yapıkredi seçmeme rağmen işbankasının sanal posundan geçmişler.
    sanırım tek çekim olduğu için böyle oldu.
  • 800 TL harcadım 300 Tl si geçerliymiş. Bizde her kampanyaya balıklama dalıyoruz.
    Ben senin kredi kartını kulanıyorumya hayır yetmiyor birde benim pos makinasını bul ondan kulan devenin nalı üye iş yeri bulmak kolaymı?
    Hep marketlerdenmi alış veriş yapacap bundan sonra böyle kampanyalara katılmama kararı almış bulunuyorum inşallah sıgarayı baırakmak isteyenlerin sigara bırakma sürüveni gibi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kHanTW

Bu kampanyada mesaj atmadan önceki alışverişlerin geçersiz olduğu kesin değil mi ? Eğer geçerliyse yaptığım 2 tane var, devam edicem, geçersizse hiç uğraşmayacağım...

Mesaj atmadan önceki alışverişin geçersiz olduğu yazısını hiç bir yerde görmedim.
    Alışverişlerimden biri 17'sinde. Mesajı ise 18'inde attım. bu durumda 17'sindeki alışveriş geçersiz mi ?
    Oysa kampanya 17-31 Aralık günlerini kapsıyor.
  • Beko elektrik süpürgesi mi - Arçelik elektrik süpergesi mi? Hangisini alalım arkadaşlar. İkisinin arasında bir fark varmı?
  • Valla aynı tarihlerde aynı alışverişlerle katıldıgım 3 kampanya var hepsinin şartları kullanımları vs farklı.. bugun arayıp teyit ettirecem hepsini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isobay

Beko elektrik süpürgesi mi - Arçelik elektrik süpergesi mi? Hangisini alalım arkadaşlar. İkisinin arasında bir fark varmı?

İkisinin de kalitesi aynı hocam. Sadece üstünde yazan markalar farklı. Benim evde arcelik olanı var. Çok bişey beklemeyin ama günlük kullanım için ideal. Öyle kedi köpek tüyü alayım, bir gram toz bırakmasın derseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. ;)
  • eeee nasıl alcaz ?
  • Yeniçarşım.com online alışveriş geçiyor mu? 5 gün arka arkaya 100TL üzeri alışveriş yaptım. Bir arkadaş üye iş yeri diye yazmıştı. MH ile görüşüp teyit ettiren var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Yeniçarşım.com online alışveriş geçiyor mu? 5 gün arka arkaya 100TL üzeri alışveriş yaptım. Bir arkadaş üye iş yeri diye yazmıştı. MH ile görüşüp teyit ettiren var mı?

taksit yaptırdıysanız sorun yok, ben öyle yaptırdım, ekstrede görünen isim worldün sitesinde üye iş yeri olarak geçiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Yeniçarşım.com online alışveriş geçiyor mu? 5 gün arka arkaya 100TL üzeri alışveriş yaptım. Bir arkadaş üye iş yeri diye yazmıştı. MH ile görüşüp teyit ettiren var mı?

taksit yaptırdıysanız sorun yok, ben öyle yaptırdım, ekstrede görünen isim worldün sitesinde üye iş yeri olarak geçiyor...

6 taksit aldım hepsini. Teşekkürler.
  • cep telefonlarina kazandınız diye mesaj geliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

benimki yattı. hızlıal.com'dan yaptığım tek çekim alışverişi yapıkredi seçmeme rağmen işbankasının sanal posundan geçmişler.

Mh yi aradınız mı? Geçerli olmadığını neden düşünüyorsunuz. Ben de hızlı aldan alışveriş yaptım. Alacağımı düşünüyorum. Sonuçta ödeme yaparken yapıkrediyi seçtik. Ve 105 lira için 210 world puan vermiş. Üye pos olmasa bu kadar puan vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

cep telefonlarina kazandınız diye mesaj geliyor mu

Gelecekmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

quote:

benimki yattı. hızlıal.com'dan yaptığım tek çekim alışverişi yapıkredi seçmeme rağmen işbankasının sanal posundan geçmişler.

Mh yi aradınız mı? Geçerli olmadığını neden düşünüyorsunuz. Ben de hızlı aldan alışveriş yaptım. Alacağımı düşünüyorum. Sonuçta ödeme yaparken yapıkrediyi seçtik. Ve 105 lira için 210 world puan vermiş. Üye pos olmasa bu kadar puan vermez.

görüştüm. tek çekim işlemler işbankası posundan geçiyormuş.
    taksitli alışverişlerde problem yok. gelen mesaj şu şekilde;

"Müşteri Hizmetleri
    Cevap: Tek çekim işlemler İş bankası üzerinden çekiliyor. Kargolanmamış ise yarın iptal edeceğiz. Saygılarımızla"

• quote:

quote:

quote:

görüştüm. tek çekim işlemler işbankası posundan geçiyormuş.
    taksitli alışverişlerde problem yok. gelen mesaj şu şekilde;

"Müşteri Hizmetleri
    Cevap: Tek çekim işlemler İş bankası üzerinden çekiliyor. Kargolanmamış ise yarın iptal edeceğiz. Saygılarımızla"

%1 puan vermiş. Farklı postan çekince nasıl bu kadar puan veriyor ki? 105 liraya 210 world puan vermiş. Hafta sonu 1225 lira harcama yaptım world kart ile kuvettürkten çektiler. 123 world puan vermiş.
    Ortak pos falandır inşallah. Bir yere sormadım ama ben hala üye işyeri olduğunu düşünüyorum ve süpürgeyi alabileceğimi.

• @theevent, bana zaten 10 world puan vermiş. hızlıal üye işyeri bende biliyorum. daha önce yaptığım taksitli alışverişlerde yapıkredi posundan geçmişlerdi.
    dediğim gibi tek çekim olduğu için böyle oldu. sizin alışverişinizde bir problem gözükmüyor.
  • quote:

@theevent, bana zaten 10 world puan vermiş. hızlıal üye işyeri bende biliyorum. daha önce yaptığım taksitli alışverişlerde yapıkredi posundan geçmişlerdi.
    dediğim gibi tek çekim olduğu için böyle oldu. sizin alışverişinizde bir problem gözükmüyor.

Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aradım. Alışveriş yaptığınız yer üye işyeri değil dedi. Bende alamayacağım sanırım. Ama o kadar puanı nasıl ve niye verdi anlamadım.
  • quote:

quote:

@theevent, bana zaten 10 world puan vermiş. hızlıal üye işyeri bende biliyorum. daha önce yaptığım taksitli alışverişlerde yapıkredi posundan geçmişlerdi.

Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aradım. Alışveriş yaptığınız yer üye işyeri değil dedi. Bende alamayacağım sanırım. Ama o kadar puanı nasıl ve niye verdi anlamadım.

ödülleri kazananlar açıklandığından baya bir gürültü kopacak anlaşılan, baya bir mağdur olan olacak, hayırlısı bakalım..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.