Şimdi Ara

YKREDİ WORLD KART ve PLAY KARTLILARA YILBAŞI HEDİYESİ VAKIF WORLD CAR DA DAHİL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
1
Favori
22.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

@theevent, bana zaten 10 world puan vermiş. hızlıal üye işyeri bende biliyorum. daha önce yaptığım taksitli alışverişlerde yapıkredi posundan geçmişlerdi.
    dediğim gibi tek çekim olduğu için böyle oldu. sizin alışverişinizde bir problem gözükmüyor.

Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aradım. Alışveriş yaptığınız yer üye işyeri değil dedi. Bende alamayacağım sanırım. Ama o kadar puanı nasıl ve niye verdi anlamadım.

ödülleri kazananlar açıklandığından baya bir gürültü kopacak anlaşılan, baya bir mağdur olan olacak, hayırlısı bakalım..

Aynen öyle.
    Milli piyango alsaydık belki amorti çıkardı. Bunda o da yok. Resmen dalavere...
    Hızlı alın üye işyeri olduğunu bilmeyen yoktur.
    Ödeme kısmında yapıkredi tüm world kartları seçip tek çekim olarak yaptık ödemeyi.
    Şimdi diyorlar üye işyeri değil.

• Bugun aradım sorunsuz şekilde katılmışım teyidini aldım.. sms mesajı gelcekmiş bu hafta.. bakalım artık..
  • quote:

benimki yattı. hızlıal.com'dan yaptığım tek çekim alışverişi yapıkredi seçmeme rağmen işbankasının sanal posundan geçmişler.
    sanırım tek çekim olduğu için böyle oldu.

Nasıl olsa tek çekim diye kendilerinden en az komisyon alan postan çekiyor uyanıklar.

Bu tip uygulamalarda 3d seçeneği varsa işaretleyin. O zaman ykb posundan bağlanmak zorunda kalır. Hızlıalda 3d ödeme seçeneği vardı diye hatırlıyorum

Geçmiş olsun
  • @manyax

zaten 3d ile ödeme yaptım, sanırım taksitle alışveriş yapmak en garanti yöntem bu tarz kampanyalarda.
  • Belki sanal postan geçtiği için olabilir mi? Üye işyeri olmayan bireyer nasıl taksit yapar
  • Her yapı kredi posu aynı zamanda world üye iş yeri olmuyor mu?

Sonuç olarak puanda veriyor.
  • quote:

@manyax

zaten 3d ile ödeme yaptım, sanırım taksitle alışveriş yapmak en garanti yöntem bu tarz kampanyalarda.

3d için ykb posuna bağlanmadı mı ?

İlginçmiş
  • kampanya dahil olup olamadığımızı nasıl öğreniriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugi

Her yapı kredi posu aynı zamanda world üye iş yeri olmuyor mu?

Olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

Olmuyor.

Öyle ise sakat.
    Neyseki kontrol ettim world üye iş yeriymiş. Yalnız Hepsiburada üye iş yeri olarak yazmıyor sitede. Üye iş yeri değil mi burası. Dünyanın kampanyasını yapıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Olmuyor.

Öyle ise sakat.
    Neyseki kontrol ettim world üye iş yeriymiş. Yalnız Hepsiburada üye iş yeri olarak yazmıyor sitede. Üye iş yeri değil mi burası. Dünyanın kampanyasını yapıyor.

d-MARKET diye de mi yazmıyor? orası pek güncel değilmiş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

quote:

@manyax

İlginçmiş

bağlandı, gerekli işlemi yaptıktan sonra hızlıalın sitesine yönlendirdi. ama adres satırında isbankpos ibaresi geçti o arada. sanırım doğrulamayı yaptıktan sonra yönlendirme yapıyor.
  • hiç vakıfbank world kart ile alışveriş yapan olmadımı.? ykb kartları otomatik paro kartı fakat vakıfbank kartları paro kart değil arçelik bayisinde nasıl okutacağız.? 4 tane opet yaptım bir tane de bizim toptan marketler zincirinden yaptım hepside world iş yeri umarım sorun çıkmaz vakıfbankdan sorun çıktımı ölme eşeğim ölme.Bu arada arçelik bayisine sordum üstine para versek başka bir ürün alabilirmiyiz diye tabi dedi ama fatura bu ürünlere kesiliyor ve süpürgenin liste fiyatı 165 tl dedi bu kampanyada faturayı 60 tl üzerinden keseceklermiş ,değiştireceksen hadi ben 75 den sayayım dedi bayi.Bende 150 daha verip bi süpürge alırız diyordum yattı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloves -- 5 Ocak 2012; 0:44:17 >
  • quote:

quote:

quote:

Olmuyor.

Öyle ise sakat.

Her ykb posu world üye işyeri olmuyor ama her taksit yapan pos world üye işyeri; o yüzden liste de yazmasa bile sorun olmaz merak etmeyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manyax

quote:

@manyax

İlginçmiş

bağlandı, gerekli işlemi yaptıktan sonra hızlıalın sitesine yönlendirdi. ama adres satırında isbankpos ibaresi geçti o arada. sanırım doğrulamayı yaptıktan sonra yönlendirme yapıyor.

Şimdi kontrol ettim, bende hızlıaldan 102 liralık tek çekim alışverişyaptım 220 wp vermiş. Üye işyeri değil mi şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 4 Ocak 2012; 13:07:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cloves

hiç vakıfbank world kart ile alışveriş yapan olmadımı.? ykb kartları otomatik paro kartı fakat vakıfbank kartları paro kart değil arçelik bayisinde nasıl okutacağız.? 4 tane opet yaptım bir tane de bizim toptan marketler zincirinden yaptım hepside world iş yeri umarım sorun çıkmaz vakıfbankdan sorun çıktımı ölme eşeğim ölme.Bu arada arçelik bayisine sordum üstine para versek başka bir ürün alabilirmiyiz diye tabi dedi ama fatura bu ürünlere kesiliyor ve süpürgenin liste fiyatı 165 tl dedi bu kampanyada faturayı 60 tl üzerinden keseceklermiş ,değiştireceksen hadi ben 75 den sayayım dedi bayi.Bende 150 daha verip bi süpürge alırız diyordum yattı yani

diğer ürünlerin (su ısıtıcı ve kahve makinesinin) fatura tutarları ne kadarmış öğrenebildiniz mi?
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

hiç vakıfbank world kart ile alışveriş yapan olmadımı.? ykb kartları otomatik paro kartı fakat vakıfbank kartları paro kart değil arçelik bayisinde nasıl okutacağız.? 4 tane opet yaptım bir tane de bizim toptan marketler zincirinden yaptım hepside world iş yeri umarım sorun çıkmaz vakıfbankdan sorun çıktımı ölme eşeğim ölme.Bu arada arçelik bayisine sordum üstine para versek başka bir ürün alabilirmiyiz diye tabi dedi ama fatura bu ürünlere kesiliyor ve süpürgenin liste fiyatı 165 tl dedi bu kampanyada faturayı 60 tl üzerinden keseceklermiş ,değiştireceksen hadi ben 75 den sayayım dedi bayi.Bende 150 daha verip bi süpürge alırız diyordum yattı yani

diğer ürünlerin (su ısıtıcı ve kahve makinesinin) fatura tutarları ne kadarmış öğrenebildiniz mi?
    teşekkürler

vala ben en pahalı olan süpürge olduğu için onu sordum hepsiburada fiyatlarına bakıp karar vermeyin liste fiyatı 160 tl civarı süpürgenin.Diğerlerini alsanızda aynı fiyatlarda olacak 50 filan.Olay şu ykb ben kampanya yapacağım diyor ve arçeliğe soruyor bu ürünleri bana kaça verirsin diye arçelikde şu fiyatdan diyor herşey kağıt üzerinde ilerlediği için bayinnide yapacaği birşey yok sonuçta fatura kesip gönderiyor.

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler

vala ben en pahalı olan süpürge olduğu için onu sordum hepsiburada fiyatlarına bakıp karar vermeyin liste fiyatı 160 tl civarı süpürgenin.Diğerlerini alsanızda aynı fiyatlarda olacak 50 filan.Olay şu ykb ben kampanya yapacağım diyor ve arçeliğe soruyor bu ürünleri bana kaça verirsin diye arçelikde şu fiyatdan diyor herşey kağıt üzerinde ilerlediği için bayinnide yapacaği birşey yok sonuçta fatura kesip gönderiyor.

süpürge arçelikte 186 lira, HB'de 100 lira
    çay makinesi arçelikte 126 lira, HB'de 85 lira
    kahve makinesi arçekikte 150 lira, HB'de 140 lira

Dediğiniz gibi arçelikte en pahalısı süpürge ama HB'de en pahalısı kahve makinesi gibi duruyor. garantiye almak için bir de kahve makinesini sormak lazım. belki o da 70 lira çıkar. bu şekilde 80 liralık bişey alabiliriz belki :)))

• 29 unda aradım m. temsilcisini 5 te 4 olmuş. salak kuyumcuyu ikaz etmeme rağmen(suçlu ben çıktım tabii) diğer postan geçmiş. 6. alışverişi yaptım ykb pos dan. 5 tane altın aldım 3-4 lira zararım var. 1 lira worldpuan herbirine. yani 15-20 liraya süpürge alacağım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

süpürge arçelikte 186 lira, HB'de 100 lira
    çay makinesi arçelikte 126 lira, HB'de 85 lira
    kahve makinesi arçekikte 150 lira, HB'de 140 lira

Dediğiniz gibi arçelikte en pahalısı süpürge ama HB'de en pahalısı kahve makinesi gibi duruyor. garantiye almak için bir de kahve makinesini sormak lazım. belki o da 70 lira çıkar. bu şekilde 80 liralık bişey alabiliriz belki :)))

bayi tarafından faturalandırılacak tutar 60-70 tl yi geçmiyecek tüm ürünler için bizde hb fiyatlarına bakıp hayal kurduk 150 daha üzerine verip iyi bir süpürge alacağız diye,en iyisi kahve makinası olacak sanırım çay makinası plastik süpürge desen arabayı süpürmek için kullanılan şarjlı süpürge gibi al kullan biçiminde kullanılabilir kahve makinası yoksa en iyisi budur.Bayiden alacağım süpürge 300 tl 75 kampanyadaki süpürge fiyatını düşerim dedi 225 tl üzerine 200 vereyim dedim kabul etmedi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.