Şimdi Ara

YKREDİ WORLD KART ve PLAY KARTLILARA YILBAŞI HEDİYESİ VAKIF WORLD CAR DA DAHİL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
1
Favori
22.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cigit

quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

bu kampanyayı Opet 4X100 alışverişiyle birleştirebiliyormuyuz?

ben de bu konuda sormuştum; kesin cevap veren olmadı. Şartlarda birleşmediğine dair bir şey yok...

teşekkürler umarım birleşiyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAYAN -- 27 Aralık 2011; 16:32:18 >
  • bugün itibariyle 500 tl'lik limiti doldurmuş bulunuyorum. çay makinesi alayım bari :)

yılbaşından sonra mı alıyoruz acaba hediyeyi?

demiştim ama şimdi gördüm ki 11-31 ocak tarihleri arasında alıyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 27 Aralık 2011; 17:18:12 >
  • Alışverişden sonra gönderdiğimiz mesaj kabul olur mu acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

bu kampanyayı Opet 4X100 alışverişiyle birleştirebiliyormuyuz?

ben de bu konuda sormuştum; kesin cevap veren olmadı. Şartlarda birleşmediğine dair bir şey yok...

Birleşmemesi için hiçbir nedne yok.. geçmişte benzer kampanyalarda sorun yaşamadım garantide bile.. Ben de birleştiriyorum bakalım..
  • Hangi elektrik süpürgeyi alsak arkadaşlar. Beko mu arçelik mi? Aralarında bir fark varmı.
  • 5 tane 100 luk alışveriş yapinca kazandınız diye mesaj geliyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

kuyumcudan world posundan çeyrek altın aldım 5 kere ayrı günlerde hediye kazanıcam mı şimdi bi sorun olur mu ?

emin ol ben dahil forumdaki bir çok kişi aynısını yaptık. bekleyip sonucu görcez
  • quote:

kuyumcudan world posundan çeyrek altın aldım 5 kere ayrı günlerde hediye kazanıcam mı şimdi bi sorun olur mu ?

Üye işyeriyse neden olmasın?worldcardın sitesinde var üye işyerleri..
  • hepsiburada.com %10 world puan kampanyasıyla birleşir mi?
  • ne slipi ya kim saklıyor ki onu..
    bu kampanya cok sinir yaa,hala sanal pos la ilgili kesinlik yok.mh yi arasan dediğine güvenemiyosun. neyse alışverişleri bitirip teyit alacam mh den; yarın bir gün itiraz edebilmek için..
  • quote:

bugün itibariyle biraz detay öğrendim 5 100 lria üzeri slipi arçelik bayiye götürüp oradan istediğimiz 3 üründen birini alıcakmışız.Tabi kartıda götürcez bakıcaklarmış.

ben webten aldim. slip yok. kart yeterli. makineden gecirince hak edip etmedigimiz gozukecekmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartını nerden geçirceklermiş???
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

bugün itibariyle biraz detay öğrendim 5 100 lria üzeri slipi arçelik bayiye götürüp oradan istediğimiz 3 üründen birini alıcakmışız.Tabi kartıda götürcez bakıcaklarmış.

ben webten aldim. slip yok. kart yeterli. makineden gecirince hak edip etmedigimiz gozukecekmis.

Ben hayatta saklamam slip falan, güme gitmez umarım ama başlarını çok ağrıtırım:)))
  • Slipler bilgi fişi niteliğindedir. Resmi bir geçerliliği yoktur. Zaten sadece sliplere bakarak alışveriş yaptığımıza karar vermeleri mümkün değil. Çünkü o slipteki alışverişin daha sonradan iade yada iptali yapılıp yapılmadığını kartı sorgulamadıkça öğrenemezler...
    Sözün özü, slipler hikaye...
  • yeniçarşım.com dan iki tane 100 tl üzeri alışveriş yaptım, bugünde 3. yü yapıcam, böylece toplam 5 tane 100 tl olacak. internet alışverişi geçerli değildir diye kapmanya koşullarında yazmıyor. bu nedenle internet alışverişleri konusunda bir pislik yapamazlar. bu arada yeni çarşımdan taksitli alışveriş yaptım ve harcama detayında yazan kuruluş world üye iş yerlerinde görünüyor...
  • arkadaşlar burada biri yazmıştı. kampanya takibi tc no üzerinden yapılıyor; onun için vakıfworld ve adiosla beraber 5*100 tl alışveriş yapılsa hediyeye hak kazanılıyor demişti. bu bilgi teyit edildi mi? ben kampanyaya vakıfla katıldım ve 4*100 tl yaptım. bugün adiostan mesaj geldi. 2*100 tl ye 20 tl puan şeklinde. ben bugün 2*100 tl adiosla yapsam hediye ürünlere de hak kazanır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

arkadaşlar burada biri yazmıştı. kampanya takibi tc no üzerinden yapılıyor; onun için vakıfworld ve adiosla beraber 5*100 tl alışveriş yapılsa hediyeye hak kazanılıyor demişti. bu bilgi teyit edildi mi? ben kampanyaya vakıfla katıldım ve 4*100 tl yaptım. bugün adiostan mesaj geldi. 2*100 tl ye 20 tl puan şeklinde. ben bugün 2*100 tl adiosla yapsam hediye ürünlere de hak kazanır mıyım?

o şekilde olmaz. hem adios ile 5 hem vakıf kartla 5 alışveriş yapsaydınız 2 hediye alabilirdiniz. bankalar farklı olduğu için 2 tane birisinden 3 tane de diğerinden 100 TL lik alışveriş yapıp 1 hediye almak isterseniz olmaz.
  • arkadaşlar dün müşteri temsilcisiyle görüştüm. opet ile yılbaşı kampanyası birleşiyor, bunda bir sorun yok. internet üzerinden yapılan world üye işyerleri de kapmanyaya dahil. kampanya nın şartlarını yerine getirenler, ocak ın ilk haftası sms le bilgilendirileceklermiş. ben bütün alışverişlerimin kampanyaya dahil olup olmadıklarını, sorgulattım sms leri de sorgulattım hersey uygun dediler. başka bişi uydurmazlarsa; görev tamamlandı :)
  • world.com.tr'de hiç detaylı bilgi yok.
  • quote:

arkadaşlar dün müşteri temsilcisiyle görüştüm. opet ile yılbaşı kampanyası birleşiyor, bunda bir sorun yok. internet üzerinden yapılan world üye işyerleri de kapmanyaya dahil. kampanya nın şartlarını yerine getirenler, ocak ın ilk haftası sms le bilgilendirileceklermiş. ben bütün alışverişlerimin kampanyaya dahil olup olmadıklarını, sorgulattım sms leri de sorgulattım hersey uygun dediler. başka bişi uydurmazlarsa; görev tamamlandı :)

az önce müşteri temsilcisiyle görüştüm hesaplarımı kontrol edeyim diye.
    opetten 4 başka bir yerden de 1 alışverişim vardı.bu şekilde yılbaşı kampanyasından yararlanamayacağımı söyledi.daha önce görüştüğüm müşteri temsilcisi sanan işlemlerin geçerli olmadığını söylemişti ama bugün kü geçerli diyor.ben bu işten bişey anlamadım.birinin var dediğine öbürü yok diyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.