Şimdi Ara

YKREDİ WORLD KART ve PLAY KARTLILARA YILBAŞI HEDİYESİ VAKIF WORLD CAR DA DAHİL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
1
Favori
22.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arif32

Taksitli alışveriş dahil mi, hiç bir yerde bilgi bulamadım.

taksit fark etmiyor. hatta taksitli daha garanti olur bence. üye işyeri mi değil mi diye kafanı yormazsın. bu arada ben hızlıaldan parçalı ödeme yapıyorum. 2 iş gününde tamamlanması gerekiyor siparişin. ben dün başladım 2 kartla. cumartesi ve pazar iş günü değil. salıya kadar tamamlamam gerekiyor. zaten salı günü de 4. 100 olmuş oluyor. vakıfbankta baktım işlemler provizyonda gözüküyor tarihleri de yazıyor. sorun yok yani. ama teb world de baktım göremedim. teb world sanal kartla yaptım o yüzden mi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

taksit fark etmiyor. hatta taksitli daha garanti olur bence. üye işyeri mi değil mi diye kafanı yormazsın. bu arada ben hızlıaldan parçalı ödeme yapıyorum. 2 iş gününde tamamlanması gerekiyor siparişin. ben dün başladım 2 kartla. cumartesi ve pazar iş günü değil. salıya kadar tamamlamam gerekiyor. zaten salı günü de 4. 100 olmuş oluyor. vakıfbankta baktım işlemler provizyonda gözüküyor tarihleri de yazıyor. sorun yok yani. ama teb world de baktım göremedim. teb world sanal kartla yaptım o yüzden mi acaba.

peki hızlıal'dan parçalı ödeme yapıyorsun ama siparişi tamamlayınca hepsini tek kalemde cekmesinler kartından. Yani hesap özetinde 4*100 olacagına emin misin. Bende bu yöntemi deneyebilirim tecrübe sahibi isen?

• quote:

ben dün vatanın %25 kampayasından 1000 tl üzeri alışveriş yaptım 3 ay erteleme ve 10 taksit . Telefona hediye ile ilgili mesaj geldi . Taksitte sorun yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

peki hızlıal'dan parçalı ödeme yapıyorsun ama siparişi tamamlayınca hepsini tek kalemde cekmesinler kartından. Yani hesap özetinde 4*100 olacagına emin misin. Bende bu yöntemi deneyebilirim tecrübe sahibi isen?

valla ben de yeni deniyorum bu yontemi. vakifbankta provizyonda iki islem gozukuyor 24 ve 25 aralik diye de yaziyor. sorun olmayacak gibi. tecrubeli arkadaslar varsa yardimci olur birazdan.

• YKB Müşteri Hizmetlerine telefon ettim. Farklı günlerde yapılan aynı üye işyeri olur diyor. Hizlial.com veya gittigidiyor dan 5 tane ayrı gunlerde çeyrek altın alsak olur mu
  • gittigidiyor.com ve hizlial.com ykb üye iş yeri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kHanTW

Bu kampanyada mesaj atmadan önceki alışverişlerin geçersiz olduğu kesin değil mi ? Eğer geçerliyse yaptığım 2 tane var, devam edicem, geçersizse hiç uğraşmayacağım...

Geçerli hocam ben müşteri hizmetlerinden teyidini aldım. Hatta sorun çıkarsa diye tarih ve saat bilgisini not aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isobay

YKB Müşteri Hizmetlerine telefon ettim. Farklı günlerde yapılan aynı üye işyeri olur diyor. Hizlial.com veya gittigidiyor dan 5 tane ayrı gunlerde çeyrek altın alsak olur mu

bu da olmasa zaten kampanya olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

ben bitirdim bugün alışverişi.
    4 *100 civarı real + 100 TL yakıt...
    arada bir de 512 TL hepsiburada alışverişi çıktı piyangodan... Arkadaşım için aldım...
    Eğer bütün kampanyalardan puan kazanırsam bir sıkıntı olmadan... 100 TL Realden, 52 TL HB den gelecek. Bir de Arçelikten süpürge veya çay-kahve makinesi alacağım...
    bi aksilik olmazsa süper olacak...

bende 3 real+1yakıt+1 electroworld yAPTIM

100 daha realde harcadımmı tamamdır

ama ne isteyecem karar veremedim
  • bende 2 yakıt aldım opetten sonrasında kipada 200 liraya 20 puan veriyordu onuda arada geçtim sanırım kipadaki tutarda o sayıya sayılmıstır
    ayrıca kipadanda 200 liralık lipton yellow label sarı 1 kg ı 9.99 a aldım , ayrıca kipada 50 liraya doğuş karadeniz 1 kg ı 5 liraya verdi valla kafam karıştı aysonu ekstrede görcez :-)
  • Benim pencere işim vardı. Pencerecide de sadece world card vardı. 1650 TL taksitli yapmam gerekiyordu. 1250+100+100+100+100 şeklinde ödemeyi pencereciyi zorla ikna ettim. Bir de Yapı Krediden mesaj gelmişti. 1250TL üzeri harca 25 TL puan gelsin diye onu da kabul etmiştim. Benim için iyi oldu. Bir de 16.5 TL puan geldi. Süper oldu.
  • gittigidiyor.com üye işyeri mi

• quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

gittigidiyor.com üye işyeri mi

evet
  • yeniçarşım.com YKB üye iş yeri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isobay

yeniçarşım.com YKB üye iş yeri mi?

en iyisi mhye sormak. biz evet dersek bir hak iddia edemezsiniz. onlar evet derse daha iyi olur.
  • arkadaşlar sanal pos işlemleri ile ilgilson durumumuz nedir?
    ben 1 trendyol 4 opet alışverişiyle tamamlamayı düşünüyorum. Trendyol alışverişini gerçekleştirdim eğer geçersizse world üye işyerinden 1 çeyrek altın almayı düşünüyorum.
    Sanal alışverişlerle ilgili mh nin 2 farklı cevabı var. Ne yapalım arkadaşlar; kesin bilgi alabileceğimiz mercii neresidir?
  • Ugrasilmaz
  • oldu tmm uğraşmayalım..
  • bu kampanyayı Opet 4X100 alışverişiyle birleştirebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

bu kampanyayı Opet 4X100 alışverişiyle birleştirebiliyormuyuz?

ben de bu konuda sormuştum; kesin cevap veren olmadı. Şartlarda birleşmediğine dair bir şey yok...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.