Şimdi Ara

YKREDİ WORLD KART ve PLAY KARTLILARA YILBAŞI HEDİYESİ VAKIF WORLD CAR DA DAHİL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
1
Favori
22.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garantide ortak yapıkredi de ortak 1500 tl ödeme var bir tane bonus birtane ing bonus 1 tane de ykb kart var üçünüde ayrı ayrı kullanıp kampanyalarından inşallah sorunsuz yararlanırım
  • önce mesaj attım kampanya onayı geldi, bugün kuyumcudan 102 liraya altın aldım. 4 gün arka arkaya alacağım aynı kuyumcudan. bozdursam 4 lira zararım var. 5 tane alınca 20 lira zararım var. 20 liraya elektrik süpürgesi iyi vallaha. hergün aynı kuyumcudan alsam sıkıntı olmaz herhalde ykb world ile.
  • vakıfbank pos cıhazından ykredi play kart gecsek kampanyadan kazanabılırmıyım acaba
    bide vbank pos cihazı varsa üye işyeri oluyomu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazanya

önce mesaj attım kampanya onayı geldi, bugün kuyumcudan 102 liraya altın aldım. 4 gün arka arkaya alacağım aynı kuyumcudan. bozdursam 4 lira zararım var. 5 tane alınca 20 lira zararım var. 20 liraya elektrik süpürgesi iyi vallaha. hergün aynı kuyumcudan alsam sıkıntı olmaz herhalde ykb world ile.

Bu işlemi aynı gün içinde yapsak olmuyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

quote:

önce mesaj attım kampanya onayı geldi, bugün kuyumcudan 102 liraya altın aldım. 4 gün arka arkaya alacağım aynı kuyumcudan. bozdursam 4 lira zararım var. 5 tane alınca 20 lira zararım var. 20 liraya elektrik süpürgesi iyi vallaha. hergün aynı kuyumcudan alsam sıkıntı olmaz herhalde ykb world ile.

aynı işyerinde aynı gün olmuyor. şu kombinasyonlar olur:
    1- farklı günde aynı işyeri
    2- aynı günde farklı işyeri
    3- farklı günde farklı işyeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

quote:

aynı işyerinde aynı gün olmuyor. şu kombinasyonlar olur:
    1- farklı günde aynı işyeri
    2- aynı günde farklı işyeri
    3- farklı günde farklı işyeri

En uygunu 2 veya 3 gibi görünüyor, teşekkürler.. Bugün zaman bulursam alıp bozdurayım 2-3 tane altın.

• kampanyada farklı günlerde aynı işyeri ile ilgili bir uyarı yok. bugün 2. altını almaya gideceğim. eğer sıkıntı yaşatırsalar ki zannetmiyorum, yaşasın tüketici heyeti.
  • özel bir diş hekiminin ykb postundan 130 tl çektirdim. bu ödeme kampanyaya dahil mi. bunu soracağımız bir yer yokmu?

edit: world üye işyerleri sorgulamasında doktor/dişci kısmında silipteki işyeri no postu üye işyeri olarak tanımlanmış. kabul edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzz42 -- 22 Aralık 2011; 22:59:45 >
  • son dakika bilgisi veriyorum.müşteri hizmetleriyle görüşme sonucuma göre aynı farklı işyeri OLMUYORMUŞ.yani aynı gün içerisinde yapılan alışverişin sadece 1 TANESİ geçerli.
    diğer haber sanal alışveriş dahil DEĞİL.
    önce sanal alışveriş dahil dedi ben multinet için detay sordum biraz araştırdı ve sanal alışverişin DAHİL OLMADIĞINI söyledi.büyük harfle yazdığım için özür dilerim isyanım world karta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzz42

özel bir diş hekiminin ykb postundan 130 tl çektirdim. bu ödeme kampanyaya dahil mi. bunu soracağımız bir yer yokmu?

edit: world üye işyerleri sorgulamasında doktor/dişci kısmında silipteki işyeri no postu üye işyeri olarak tanımlanmış. kabul edilecek.

world de "tüm ürünlerde" diyor,alan sınırlaması yok demek . mesela bonusta kuyumcu ve birkaç alan hariç tutulmuş.
  • quote:

kampanyada farklı günlerde aynı işyeri ile ilgili bir uyarı yok. bugün 2. altını almaya gideceğim. eğer sıkıntı yaşatırsalar ki zannetmiyorum, yaşasın tüketici heyeti.

umarım kuyumcudaki pos cihazı yapı kredi bankasınındır. malumunuz kampanya world üye iş yerlerinde geçerli..
  • iyice karıştı işler.. sanal pos dahil değildir desenize kardeşim kampanya acıklamanıza.bir de aynı gün farklı işyeri nasıl dahil olmuyor yaa. bir şekilde yararlandırmayacaklar bu kampanyadan benim anladığım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

kampanyada farklı günlerde aynı işyeri ile ilgili bir uyarı yok. bugün 2. altını almaya gideceğim. eğer sıkıntı yaşatırsalar ki zannetmiyorum, yaşasın tüketici heyeti.

umarım kuyumcudaki pos cihazı yapı kredi bankasınındır. malumunuz kampanya world üye iş yerlerinde geçerli..

özellikle ykb postundan çektiriyorum, azimliyim o süpürgeyi alacağım:)
  • Arkadaslar bugun ewden alisveris yaptiktan sonra kampanyaya kaydoldum.gecersizse urunu iade edip yarin tekrar odeme yapmayi dusundum.Birde realde 3alisveris planladim.realle bukampanyanin birlestigine delili olan varmi,mh ile gorusen oldumu konuyu.Paylasimlarinizi bekliyorum.

• Birde hediyelerden istedigimizi secme hakkiiz varmi mesela supurgeyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

özellikle ykb postundan çektiriyorum, azimliyim o süpürgeyi alacağım:)

world uyeisyeri demek istiyorsunuz sanirim.Gecen ay benim ykb posu diye yaptigim bir alisveris world uye isyeri olmadigindan kampanya alisverisim bosa gitmisti.

• taksit filan yapıyorsa world üye işyeridir.. veya worldcardın sitesinde var üye işyerleri.. ykb posu olması yetmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Arkadaslar bugun ewden alisveris yaptiktan sonra kampanyaya kaydoldum.gecersizse urunu iade edip yarin tekrar odeme yapmayi dusundum.Birde realde 3alisveris planladim.realle bukampanyanin birlestigine delili olan varmi,mh ile gorusen oldumu konuyu.Paylasimlarinizi bekliyorum.

Peki realden alisveris konusu nekadar kesin? sanal alisveris gibi dahil degil birlesmiyor demesinler sonradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Birde hediyelerden istedigimizi secme hakkiiz varmi mesela supurgeyi

istedigini alabiliyorsun

quote:

Orijinalden alıntı: cigit

iyice karıştı işler.. sanal pos dahil değildir desenize kardeşim kampanya acıklamanıza.bir de aynı gün farklı işyeri nasıl dahil olmuyor yaa. bir şekilde yararlandırmayacaklar bu kampanyadan benim anladığım..

arkadaşlar MH'ler bu tür kampanyalarda gerekli bilgi donanımına sahip değilleri, en iyisi yapıkredi.com.tr den bize ulaşın bölümüne yazın, kısa zamanda dönerler (işin ehli kişi dönüp sana kesin bilgi veriyor, tecrübeyle sabit, )

• BU arada Realde 3*75tl alışverişe 1alışveriş bedava kampanyasında ayrıntılarda diyorki: 3*75tl den sonra fiyattan bağımsız 1alışveriş daha yapılmalı diyor. Ve sonra hediye puan olarak en düşük alış veriş kadar puan yuklenir diyor. Aklıma soyle bir kurt dustü. 3*100tl yaptık diyelim. 4,olarak 10tl yapabiliyoruz... puan yuklenirken 10tl en düşük alışveriş kabul edebilir. öyle değilmi? Bu durumda magdur olacağız. Yani asgari 4*100realden yapmak zorundayız gibi geliyor hediye puanda sorun yasamamak için ve 5*100tl kampanyasıyla birleştirebilmek için. Gorüsleriniz nedir arkadaslar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 23 Aralık 2011; 11:12:15 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.