Şimdi Ara

YKREDİ WORLD KART ve PLAY KARTLILARA YILBAŞI HEDİYESİ VAKIF WORLD CAR DA DAHİL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
1
Favori
22.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ik77

son dakika bilgisi veriyorum.müşteri hizmetleriyle görüşme sonucuma göre aynı farklı işyeri OLMUYORMUŞ.yani aynı gün içerisinde yapılan alışverişin sadece 1 TANESİ geçerli.
    diğer haber sanal alışveriş dahil DEĞİL.
    önce sanal alışveriş dahil dedi ben multinet için detay sordum biraz araştırdı ve sanal alışverişin DAHİL OLMADIĞINI söyledi.büyük harfle yazdığım için özür dilerim isyanım world karta.

Bence o mh yetkilisinde sorun var. sanal veya fiziki pos ayrımı yazmıyor şartlarda.
  • Arkadaşlar,

Kampanyanın açıklamasında çok net bir şekilde "aynı gün aynı world üye işyerlerinden yapılan alışverişlerin 1 tanesi geçerlidir" diyor. Müşteri temsilcilerinin dedikleri yerine bu açıklamayı dikkate alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosphorus74

Arkadaşlar,

Kampanyanın açıklamasında çok net bir şekilde "aynı gün aynı world üye işyerlerinden yapılan alışverişlerin 1 tanesi geçerlidir" diyor. Müşteri temsilcilerinin dedikleri yerine bu açıklamayı dikkate alın.

hatta bu ekranın SS sini aldım ben, nolur nolmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

BU arada Realde 3*75tl alışverişe 1alışveriş bedava kampanyasında ayrıntılarda diyorki: 3*75tl den sonra fiyattan bağımsız 1alışveriş daha yapılmalı diyor. Ve sonra hediye puan olarak en düşük alış veriş kadar puan yuklenir diyor. Aklıma soyle bir kurt dustü. 3*100tl yaptık diyelim. 4,olarak 10tl yapabiliyoruz... puan yuklenirken 10tl en düşük alışveriş kabul edebilir. öyle değilmi? Bu durumda magdur olacağız. Yani asgari 4*100realden yapmak zorundayız gibi geliyor hediye puanda sorun yasamamak için ve 5*100tl kampanyasıyla birleştirebilmek için. Gorüsleriniz nedir arkadaslar??

Peki bu konuda bilgisi olan arkadas yokmudur?

• 2. 100 lüğü çektirdim kuyumcudan bugün. Yarın 3. cü ve sonra 4 ve 5.
  • quote:

quote:

BU arada Realde 3*75tl alışverişe 1alışveriş bedava kampanyasında ayrıntılarda diyorki: 3*75tl den sonra fiyattan bağımsız 1alışveriş daha yapılmalı diyor. Ve sonra hediye puan olarak en düşük alış veriş kadar puan yuklenir diyor. Aklıma soyle bir kurt dustü. 3*100tl yaptık diyelim. 4,olarak 10tl yapabiliyoruz... puan yuklenirken 10tl en düşük alışveriş kabul edebilir. öyle değilmi? Bu durumda magdur olacağız. Yani asgari 4*100realden yapmak zorundayız gibi geliyor hediye puanda sorun yasamamak için ve 5*100tl kampanyasıyla birleştirebilmek için. Gorüsleriniz nedir arkadaslar??

Peki bu konuda bilgisi olan arkadas yokmudur?

aynen durum bu realden 4x100 market alışverişi ve birde 100 tl benzin düşünüyorum. benzin olmazsa kıyafet filan... reladekiler hepsi ayrı günlerde olmalı.

• Bu kampanyada mesaj atmadan önceki alışverişlerin geçersiz olduğu kesin değil mi ? Eğer geçerliyse yaptığım 2 tane var, devam edicem, geçersizse hiç uğraşmayacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

hediye ürünler bence çok dandik; plastik ürün kullanmayın denilldiği bir dönemde!
    verilen çaycı, kahve makinesi satılamayan plastik ürünler, birde arçelik/beko küçük ev aletlerinin çinde ürettiyormuş (servisi söyledi!); arçelik tost makinem 4 kere bozuldu servise gitti, bir kaç kere yenisi gönderdiler, şimdi de teflonları kalktı. uğraşmıyacağım daha, attım bi köşeye! -çöpe atılmayı bekliyor-
    diğer ürünler de satılmayan, stok düşülmesi için kampanyaya dahil edilen dandik ürünlerdir diye düşünüyorum...

EDİT: imla..

çaycı ve kahve makinesi oldukça başarılı ve dayanıklı ürünler , kahve makinesi plastik değil bilginize.

• ben bitirdim bugün alışverişi.
    4 *100 civarı real + 100 TL yakıt...
    arada bir de 512 TL hepsiburada alışverişi çıktı piyangodan... Arkadaşım için aldım...
    Eğer bütün kampanyalardan puan kazanırsam bir sıkıntı olmadan... 100 TL Realden, 52 TL HB den gelecek. Bir de Arçelikten süpürge veya çay-kahve makinesi alacağım...
    bi aksilik olmazsa süper olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

son dakika bilgisi veriyorum.müşteri hizmetleriyle görüşme sonucuma göre aynı farklı işyeri OLMUYORMUŞ.yani aynı gün içerisinde yapılan alışverişin sadece 1 TANESİ geçerli.
    önce sanal alışveriş dahil dedi ben multinet için detay sordum biraz araştırdı ve sanal alışverişin DAHİL OLMADIĞINI söyledi.büyük harfle yazdığım için özür dilerim isyanım world karta.

Bence o mh yetkilisinde sorun var. sanal veya fiziki pos ayrımı yazmıyor şartlarda.

nasıl açıklama yaparlar anlamıyorum. ben de bugun teb müşteri hizmetlerini aradım. henüz kartım elime ulaşmadı. sanal kartımla alışveriş yapsam gecerli olur mu dedim. önce olur dedi. kayıt altına alınsın diye aynı soruyu tekrar sordum. bi sn kampanya bilgilerine ulaşıyorum dedi. bekledim sonra özür dilerim az önce verdiğim bilgiyi düzeltiyorum fiziki temas olması gerekiyor sanal pos olmuyor dedi.

• İnternetten yapılan alışverişler dahil değil mi yani... Eğer öyleyse world harbiden işin suyunu çıkarttı. Hiç kampanyayı tamamlamaya çalışmıyım o zaman...
  • quote:

quote:

quote:

nasıl açıklama yaparlar anlamıyorum. ben de bugun teb müşteri hizmetlerini aradım. henüz kartım elime ulaşmadı. sanal kartımla alışveriş yapsam gecerli olur mu dedim. önce olur dedi. kayıt altına alınsın diye aynı soruyu tekrar sordum. bi sn kampanya bilgilerine ulaşıyorum dedi. bekledim sonra özür dilerim az önce verdiğim bilgiyi düzeltiyorum fiziki temas olması gerekiyor sanal pos olmuyor dedi.

Et ete deyecek yani fiziki temas derken:))))))

• 5 tane yapamam ben heralde yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

İnternetten yapılan alışverişler dahil değil mi yani... Eğer öyleyse world harbiden işin suyunu çıkarttı. Hiç kampanyayı tamamlamaya çalışmıyım o zaman...

ben gene de emin degilim. dahil olmasaydi kesin yazarlardi. o yuzden yapacagim alisverisi sonra ugrasacagim.
  • arkadaşlar benim görüştüğüm müşteri hizmetleri yetkilisi hepsiburada.com'dan yaptığım alışverişin (1425 tl-12 taksit) 5*100 tl kampanyasına dahil olduğunu söyledi.Peşin veya taksit farketmiyormuş,önemli olan world üye işyeri olması ve 100tl ve üstü alışveriş yapmak.
  • arkadaşlar tekrar müşteri hizmetlerini konuyu aydınlatmak için aradım internet alışverişleri kesinlikle geçerli(world üye işyeri olması koşuluyla).ve alışverişler
    aynı gün olmayacak.
  • Benim şimdiden 3 oldu.. 2 de yakıt olcak yakıt kampanyasıyla beraber.. herhalde sıkıntı yaşamam.. bahaneyle opetin ve 700 liraya 20 puan kampanyalarını da halletmiş oldum..
  • yapıkredi play ve vakıf world kartımla kampanyaya katılıyorum. 100 tl*2 kuyumcudan çektiriyorum. 96 tl*2 nakit alıyorum. Kampanya sonunda 2 tane çaycı almayı düşünüyorum.
  • Taksitli alışveriş dahil mi, hiç bir yerde bilgi bulamadım.
  • 50 lira senelik ücreti geçirmiş yapıkredi, ayar oldum...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.