Şimdi Ara

YKREDİ WORLD KART ve PLAY KARTLILARA YILBAŞI HEDİYESİ VAKIF WORLD CAR DA DAHİL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
1
Favori
22.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtn

quote:

Orijinalden alıntı: kovbi

quote:

Orijinalden alıntı: kovbi

bugün antalyada meydan, doğu garajı, şarampol civarında 6 arçelik bayiinden kahve makinesi bulamadım.
    inat ettim sonunda demirezenlerde buldum
    2 adet kahve makinemi aldım.
    mutluyum

kahve makinelerinden birini kullanarak ilk kahvemizi içtik.
    salonda park halindeki 2. makineyi almak isteyen varsa pm gönderebilir

afiyet olsun kahve mak. teklimi çiftlimi ?

arkadaşında dediği gibi makineler tekli.
    çiftliler zaten biraz daha pahalı...

• kovbi K kullanıcısına yanıt
    Arçelik'ten Türk Kahvesi telve makinesini aldım.
    Ürünler herkese hayırlı olsun.

Bu mesaj bana ait değil..Kim benim adıma yazmış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berfin.meb -- 3 Şubat 2024; 12:21:36 >
  • Bazi bayiler degisimi kabul ediyorlar. Fakat verdikleri urunler indirimli olmadigi icin fark cok oluyor. Uygun bir yer bulmazsam fiyat konusunda veya alan cikmazsa, cay makinesi alip kullanicaz artik
  • ürün değişimi yaptım üste 60 tl daha verdim beko katı meyve presi aldım süpürgeden 85 lira alıyoruz dediler aslı varsa
  • arkadaşlar ben de telve aldım. ama şöyle bir sorum var.

bizim işyerinde de telve kullanıyoruz cezve kısmının tabanı teflon kaplı.
    benim aldığım telvede ise taban teflon değil parlak metal, bir sıkıntı olmasın???
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

ürün değişimi yaptım üste 60 tl daha verdim beko katı meyve presi aldım süpürgeden 85 lira alıyoruz dediler aslı varsa

3 ürünün her birine 89 tl alacaklar, 4 tl paro kart masrafı v.s.'ye gideceği için 85 lira kalacak ellerine. İhtiyacınız varsa fark verip mikrodalga fırın da alabilirsiniz. Bekodaki kodu: MD 1510 liste fiyatı 189 tl ama elinde ucuz maliyet olup 110-120 liraya satan bayiler görmüştüm. 25-30 tl farkla alabilirseniz güzel bir alternatif olur bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron_man

arkadaşlar ben de telve aldım. ama şöyle bir sorum var.

benim aldığım telvede ise taban teflon değil parlak metal, bir sıkıntı olmasın???

?? Yok mu bakan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben de telve aldım. ama şöyle bir sorum var.

?? Yok mu bakan

Eski versiyonlar teflon sanırım. Zararlı mararli dendiği için teflon, çeliğe dönmüş arcelik. Bence iyi de yapmış.

Bu arada ben de Ümraniye bayiinden aldım haftasonu telvemi. Tsk world.
  • Bence Kahve makinesi harika kahve yapıyor bağımlısı oldum bayıldım
  • Kahve Makinesi alip satmak isteyen olursa ISTANBUL ANADOLU ya da AVRUPA yakasi elden teslim olarak satin alabilirim.

Saygilar
  • quote:

ürün değişimi yaptım üste 60 tl daha verdim beko katı meyve presi aldım süpürgeden 85 lira alıyoruz dediler aslı varsa

Meyve presinin normal fiyati neymis ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemre81

quote:

bayide 174 tl yazan bi fiyat vardı üstünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Bence Kahve makinesi harika kahve yapıyor bağımlısı oldum bayıldım

çift taşım sistemi var, değme hatun yapamaz bunu

afiyet olsun
  • Ankara'da almak isteyen varsa ,istediği ürünü satabilirim. isteyen PM gönderebilir.
  • ve mutlu son süpürgemi aldım.
  • nasıl tufaya düştüm bilmiyorum keşke nete baksaydım bayi hediye edilen ürünü alırız başka veririz diyip kuru süpürgeye pazarlık yapmıştık ve 130 tl saydırmıştık.Hafta sonu su filitreli süpürgeyi 378 yazıyordu 240 tl verip aldık nete bir bakayım dedim 260 tl ye netde var 1 kere kullandık değiştirmiyorda ne güzel filitre kahve makinasını 100 tl ye sayacaktı çok kötü oldu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

nasıl tufaya düştüm bilmiyorum keşke nete baksaydım bayi hediye edilen ürünü alırız başka veririz diyip kuru süpürgeye pazarlık yapmıştık ve 130 tl saydırmıştık.Hafta sonu su filitreli süpürgeyi 378 yazıyordu 240 tl verip aldık nete bir bakayım dedim 260 tl ye netde var 1 kere kullandık değiştirmiyorda ne güzel filitre kahve makinasını 100 tl ye sayacaktı çok kötü oldu yaw

geçmiş olsun, o bayiye de koca bir
  • arkadaşlar kampanyada olan ürünlerden her hangi birini isteyen varsa temin edebilirim bilginiz olsun, ankaradan her yere kargolarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemre81

quote:

herhangi bir fark vermeden katı meyve sıkacağı ile değiştirdi bayii
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.