Merhabalar konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum o yüzden öncelikle kendimi tanıtarak başlayım.Ben 24 yaşında şu an çalışmakta olan hemşireyim.2017 yılında anadolu sağlık meslek lisesinden mezun oldum. Bazı ailevi problemlerden dolayı üniversiteye gidemedim fakat bu benim içimde ukde kaldı.Geçen sene biraz kendi çapımda hazırlanarak sınavda 150k sıralama yaptım tabi bu benim için yeterli bir sıralama değil.Bu sene tekrar sınava girip girmemek konusunda kararsız olduğum için buraya yazma kararı aldım.Şunu söyleyeyim işte çalışmak zorundayım.Dershane gidememe ya da evde sadece sınava çalışamama problemim var. Kafamda belli başlı sorular var ve kendim buna bir çözüm bulamadığım için dışarıdan bir göz benim durumumu nasıl değerlendirir öğrenmek istedim. 24 yaşındayım bu saatten sonra üniversiteye gitmek mantıklı mı ya da ekonomik açıdan yeterince problem çektiğimiz bir ülkede okumak mantıklı mı diğer taraftan okumasam kendi yaptığım işi sevmiyorum ömür boyu bu mesleği yapabilir miyim bilmiyorum açıkçası biraz kararsızım. Konularda çok eksiğim yok temelim var ve konulara hakimim.Sizce hem çalışıp hem de yks yi bir arada yürütebilir miyim |
Bildirim