Şimdi Ara

YKS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum o yüzden öncelikle kendimi tanıtarak başlayım.Ben 24 yaşında şu an çalışmakta olan hemşireyim.2017 yılında anadolu sağlık meslek lisesinden mezun oldum. Bazı ailevi problemlerden dolayı üniversiteye gidemedim fakat bu benim içimde ukde kaldı.Geçen sene biraz kendi çapımda hazırlanarak sınavda 150k sıralama yaptım tabi bu benim için yeterli bir sıralama değil.Bu sene tekrar sınava girip girmemek konusunda kararsız olduğum için buraya yazma kararı aldım.Şunu söyleyeyim işte çalışmak zorundayım.Dershane gidememe ya da evde sadece sınava çalışamama problemim var. Kafamda belli başlı sorular var ve kendim buna bir çözüm bulamadığım için dışarıdan bir göz benim durumumu nasıl değerlendirir öğrenmek istedim. 24 yaşındayım bu saatten sonra üniversiteye gitmek mantıklı mı ya da ekonomik açıdan yeterince problem çektiğimiz bir ülkede okumak mantıklı mı diğer taraftan okumasam kendi yaptığım işi sevmiyorum ömür boyu bu mesleği yapabilir miyim bilmiyorum açıkçası biraz kararsızım. Konularda çok eksiğim yok temelim var ve konulara hakimim.Sizce hem çalışıp hem de yks yi bir arada yürütebilir miyim

• Eğer bir bölüm/meslek hayaliniz varsa olmazsa olmaz diyorsanız çalışın. Ben olsam o saatten sonra üniversiteye 4 yıl vermez ekonomik finansal olarak gelişmeye veya yurt dışına gitmeye çalışırdım

• sevmediğin mesleki ortalama 30 sene yapacaksın

ama cebin biraz rahat olacak

ya da

sevdiğin mesleği yapacaksın

hem çalışıp hem okumak zorunda olacağın için cebin dara girecek

karar tamamen sende hocam biz sana ne desek boş. temelin de varsa çalışabileceğine de inanıyorsan bence dene şansını. 150k yapmışsınız zaten belli ki temel idare eder

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALES KPSS DGS, TYT FARKI
    4 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    DGS Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.