Şimdi Ara

yks 2019 dışında hiçbir yks’nin düzgün yapılamamış olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2018’de zaten sistem değişti kaos vardı

2020’de pandemi geldi ortalık daha çok karıştı

bu sene yine geçen seneki gibi bir belirsizlik hakim.

2019’da yine geriye atmalar olmuştu tabi ama 2020 fiyaskosu gibi değildi. nasıl lanetli bir sistemse her sene sorun çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 2020'de sınav tarihini ileri atıp geri çekmeseler, LTİ okulllarda ve dershanelerde işlenmiş olduğu halde çıkarmasalar gayet de güzel bir sene olabilirdi. Tamamen twitter kuşlarının baskısına dayanamadılar ve 1 neslin hayallerini yıktılar

• Agopunkazı kullanıcısına yanıt
    Lti her okulda işlenmedi işte sorun orada. Millet itiraz etse yönergeye göre haklı olurlardı. Asıl 165dk yapmamaları gerekiyordu tytyi. Bide Ayt mata biraz daha özenmeleri gerekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 5 Ocak 2021; 17:45:38 >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt

hocam tyt 165 dakika yapılmayacaksa o türkçe de değiştirilmeliydi o zaman. 2020 tyt tamamen 165 dakikaya göre hazırlanmış bir sınavdı. asıl sorun ayt kısmında oldu tytde bi sıkıntı yoktu.

• 2019 harbiden fırsat senesiydi
  • Cidden 2019 da kazansaydım keşke ya aklımı ss mat kassaydım o yıl 2020 çöpüyle yerleşmezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberal Bardağı -- 5 Ocak 2021; 21:42:43 >
  • Matta yanlış soru vardı 2019 da.Bence adam gibi bi sınav henüz yapılmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mezuni kullanıcısına yanıt

Sınav kalite sıralaması

2015>>>>>2017>>2016>2019>2018>2010>2020

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle katılıyorum

• Ben bu sene ösym kendini gösterecek diye düşünüyorum 2019 benzeri bir sınav olabilir bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.