< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yks 2019 dışında hiçbir yks’nin düzgün yapılamamış olması
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam 2020'de sınav tarihini ileri atıp geri çekmeseler, LTİ okulllarda ve dershanelerde işlenmiş olduğu halde çıkarmasalar gayet de güzel bir sene olabilirdi. Tamamen twitter kuşlarının baskısına dayanamadılar ve 1 neslin hayallerini yıktılar
-
Lti her okulda işlenmedi işte sorun orada. Millet itiraz etse yönergeye göre haklı olurlardı. Asıl 165dk yapmamaları gerekiyordu tytyi. Bide Ayt mata biraz daha özenmeleri gerekiyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 5 Ocak 2021; 17:45:38 > -
hocam tyt 165 dakika yapılmayacaksa o türkçe de değiştirilmeliydi o zaman. 2020 tyt tamamen 165 dakikaya göre hazırlanmış bir sınavdı. asıl sorun ayt kısmında oldu tytde bi sıkıntı yoktu.
-
2019 harbiden fırsat senesiydi -
Cidden 2019 da kazansaydım keşke ya aklımı ss mat kassaydım o yıl 2020 çöpüyle yerleşmezdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberal Bardağı -- 5 Ocak 2021; 21:42:43 > -
Matta yanlış soru vardı 2019 da.Bence adam gibi bi sınav henüz yapılmadı
-
Sınav kalite sıralaması
2015>>>>>2017>>2016>2019>2018>2010>2020
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle katılıyorum
-
Ben bu sene ösym kendini gösterecek diye düşünüyorum 2019 benzeri bir sınav olabilir bence
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
hocam 2020'de sınav tarihini ileri atıp geri çekmeseler, LTİ okulllarda ve dershanelerde işlenmiş olduğu halde çıkarmasalar gayet de güzel bir sene olabilirdi. Tamamen twitter kuşlarının baskısına dayanamadılar ve 1 neslin hayallerini yıktılar |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X