Şimdi Ara

YKS ARKADAŞI ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hedefleri yüksek konu eksiği çok az olan sayısalcı birisi varsa eğer yks arakadaşı arıyorum . Soru sormak , kaynak önerisi ve konuyu kolay şekilde halletme taktikleri için yardımlaşma amacıyla ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaş değil de hoca arıyor gibisin usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte ikimiz için de geçerli birbirimize tavsiye vermek için

• biz burda bir aileyiz sende katılabilirsin bize

• Nasıl yani

• TheNormzz T kullanıcısına yanıt
    Kaynak listesi altta attım 50 adet, tam 150 tane derece öğrencisi videosu + okul ve kolejlerin blogları değerlendirmeleri doğrultusunda güncellik müfredata uygunluk soru çeşitliliği, zorluk değerlerine göre aldım hepsini.

Yardımcı Kaynak olarak 3 adımda tyt ve ayt

Konu fasikülü olarak Fen Bilimleri Yayınları Konu fasikülleri,

arkadaşlar ciddiyim çok kurtarıcı, kendinizi sıfırdan eğitip orjinal geometri, birey c serisi geometri,Apoteminin İntegral Türev, Trigonometri, Problem Fasikülleri, TYT Acil Matematik, 3 D ayt Matematik, 3D tyt kimya, 3D yada Nihat Bilgin Fizik tyt ayt , Aydın Kimya AYT, Kimya Orbital Denemeleri veya Aydın ve Biyotik Biyoloji Soru Bankalari gibi çok sağlam kaynakları çözmenizi sağlar, çözemediğiniz sorularda da video çözümlerini anlamama ihtimaliniz kalmaz

1 dakikada anlarsınız tüm mantığı

Anlamadığınız, zor gelen konuları OGM Materyal Konu Özeti ile (ben trigonometri cembersel hareketten keplerin ilerisine kadar birde organik kimya için çıktı almıştım çok işime yaradı)

(Video konu anlatım listesini de gene bir kısmını forumlardan araştırıp sonra siteler ve bloglarla ayıklayıp gene derece öğrencileri önerileri doğrultusunda derledim)

MEB sitesindeki konulara göre listelenmiş videoları izlemek iyi bir alternatif, ikinci alternatif olarak

Rehber Matematik

Matematik

KENAN KARA İLE GEOMETRİ

Geometri

VIP FİZİK

Fizik

BENİM HOCAM – GÖRKEM ŞAHİN

Kimya

FUNDAMENTALS BİYOLOJİ

Biyoloji

Benim Hocam – Kadir Gümüş

Türkçe Konuyu

RÜŞTÜ HOCA İLE TÜRKÇE

Türkçe Taktikleri

KR AKADEMİ – BURAK ÜNSUR

Tarih

YAVUZ TUNA

Coğrafya

KAMPÜS

Felsefe

Ömer Hoca İle Din Kültürü

Din

Özel kullandığım teknikler
    Hızlı yazma üzerine makale okumuştumhttps://effectiviology.com/how-to-easily-improve-handwriting-speed/

11. Sınıftahttps://www.m5bilisim.com/tr/hizli-okuma/ üzerinden göz ve okuma egzersizi ve Anlayarak Hızlı Okuma Anlayarak 8 Kat Daha Hızlı Okumayı Öğrenin Yakamoz Yayıncılık yazarı Amerika'nın Eski Eğitim Direktörü Peter Kump, kitabı okumuştum, faydası aşırı büyük, yarım sayfa kaplayan paragraf soruları bile kitabın içindeki taktiklerle (Fen Bilimleri Türkçe el kitabında da aynı o kitaptaki taktikleri pekiştiriyor) 1 dakika 17 saniyede çözmüştüm bunu çap son 10 yılda çıkan sorular kitabında zor kısmındaki 3 tyt [her biri yarım sayfa olan] cümle yorumu ve paragraf sorularında da yapmıştım hepsi 1 dakika 18 saniye civarı idi
    Verimli Ders dinlemek ve çalışmak üzerine bu sitedeki teknikleri okul dersinde kullanmıştım
    (İFİKAN Dinleme ve İSOAT Okuma tekniği ve işaretçi ile okuma)
    www.bilektenanjiyo.com
    Ders Tekrar Programı
    https://www.bilektenanjiyo.com/ders_programi/info.php

Günlük ders dışında bunları tamamlamak
    AYT Geometri 20 tane yeni nesil soru
    TYT Türkçe 20 paragraf sorusu

Maksimum integralde bile 20 dakikanı alacak şekilde herşeyin, derste aklına ne gelirse hepsinin ispatlarını YouTube'dan izle

Bu arada daima pomodoro yap 1 saat ders 5 dakika ara tarzı olur onu kendine göre ayarlarsın ve aralıksız 90 dakikayı (tek seferde) geçmeni önermiyorum çünkü bunun üzerinede bir makale okumuştum. Günde 11 saati de geçmeni önermiyorum (bu konuda da bir yazı okumuştum)

Limit Kronometre Paragraf Soru Bankasını eklemeyi unutmuşum zordur bu arada

(Arkadaşlar KAFGEO konu anlatımı listede kalmış silmeyi unutmuşum onu bence almayın geometriniz iyi ise onu ben kendime almıştım konu anlatımı olarak fen bilimleri fasikülleri ile tanışmadan önce, özetle kafgeo da MSÜ 2021 çıkmış soruları ile Birey B birey C den karışık araklamış ben bilmiyordum alırken, genede işime yaradı az çok)
    YKS ARKADAŞI ARIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFab -- 1 Haziran 2024; 0:42:13 >

• MrFab M kullanıcısına yanıt

Adam mezun olmustur bile YKS ARKADAŞI ARIYORUM 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 yasinda
    1.60-1.75 arasi
    Sag tandansli bi aileden olmayan
    Kadin
    Arkadaslara yks koclugu yapilir(duruma gore beles)
    Iletisim dm

• dead kings kullanıcısına yanıt
    :d olsun belki 2023 de eksi netler yüzünden 0 alan 1 milyon kişiden bir kaçı görür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.