selamlar arkadaşlar sayısal ilk 20 k yı hedefleyen arkadaşlar biraz sohbet edelim çalışmlardan çalşırken karşılaşılan zorluklardan motivasyonunuzdan netlerinizden konuşalım |
yks de ilk 20 k isteyen arkadaşlar biraz dertleşelim _sayısal_
-
-
sizce özel ders almak mantıklımı youtube varken
-
1-2 dersten alacaksan mantıklı. -
10k istiyorum mezunum yetişmeyecek diye korkuyorum.özel ders yerine kunduzu araştırabilirsin. -
20k için kaç net
-
Bende ilk 15k 20k civarları istiyorum TYT netlerim 85-90 civarlarında tyt bitmek üzere ayt de ufak ufak başladım durum genel olarak bu.
-
Baran aynıyız kanka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim ayt bitki hariç bitti.tyt de 85 95 arası geliyor.tyt yi arttırsam biraz daha iyi olcak gibi.
-
TYTde 80 nette takılınca inat ettim. TYT fen ve geoya baştan başladım. Bir de tyt matematikte günlük soru çözüyorum. Orijinal var elimde onu bitireceğim. Tabi konuların temeli olduğu için rahat ve hızlı bir şekilde eksik olduğum noktaları hallediyorum. Ayrıca yanında 11. sınıfı da tekrar ediyorum. Ocak 15 ine kadar 9 10 11e deir her konum bitmiş olacak ardından tamamen 12. sınıf, tyt sosyal ve denemelere odaklanacağım.
-
hepimiz iyi gidiyoruz istediğimiz yere gideceğiz inş
-
Kanka ben de kayserideydim -
Özdebir netleriniz ile dershane netleriniz nasıl? -
özdebir online mı oldu kurumda mı ? -
Kurumlar kapalı, kitapçıklar verildi cevaplar internete girildi -
ben de Nevşehir'deyim hocam -
şimdiden 80-90 yapıyosan hedefini arttır bence sınava doğru +100 ü görürsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 20k yı hedefliyorum şuan 60 tyt var ama tamamen kendimi adadım hayırlısıyla kazanıcaz günlük 7 saat civarı çalışıyorum 8-9 a arttırmaya çalışıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan için ayt fenim sıkıntılı hocam ve çok çalışamıyorum ben evde süreklilik sorunum var yani kısacası her gün 6-7 saatimi versem çalışmaya dediğiniz gibi olurdu da bakalım.
-
Öyle olmuyor o kanka 40 netten 80 nete çıkmak 90 netten 100 e çıkmaktan daha kolay -
Hocam youtube da benimle 7 saat ders çalış videoları var reklamsız onları yapabilirsiniz
Benzer içerikler
- diş hekimi maaşı
- ismail murat aydın
- tıp okumak zor mu
- fonksiyonlar fasikül öneri
- ayt matematik nasıl çalışılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X