Şimdi Ara

YKS'DE SON 100 GÜN DERECE YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2023 YKS sınavında 100 günde derece yapmaya çalışacağım. Süreci buradan ara ara paylaşacağım. Sonucu hep beraber göreceğiz. Şu an temel bilgilerim normal seviyede. TYT Netim 35.

• sos fen mat nerde hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sen oraya bi 0 daha koy

• Biz onu 465' e yuvarlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 7 Mart 2023; 23:52:17 >
  • Bence bugün forumda Yeni bir troll doğdu. İlk mesajından gelecek vaad ettiği açıkça belli, foruma yeni bir soluk getirebilir isim ve mesaj kombinasyonuyla

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son gün şöyle bi baksan yeter bra fazla yüklenme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son 3 ayda derece yapılır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sınav sabahları çalış yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinava giderken yolda bak adam olana cok bile

• Arkadaşlar yazdığım şeyin ütopik olduğunun farkındayım. Çalışmak için elbette geç kaldım ama çalışmaya karar verdim, yani elime bu sene en kötü disiplinli bir şekilde çalışmayı öğrenmek kalır. Ayrıca internette bu konuya baktığımda fazla içerik bulamadım. Bende DH forumda hesap açıp bu süreci paylaşmak istedim, ayrıca bir etkileşim olacağı için tecrübeli olanları tecrübesinden faydalanmak isterim. Son olarak isme takılan olmuş dediğim gibi sadece bunun için açtım hesabı, İstanbul'un fetih yıldönümü yakın diye aklıma bu geldi . Nizamı alem kelimesine de bu kadar takılıp ön yargılı olmayın. Unutmayın atalarımız bu ülkü için, dünyaya yeni bir düzen getirmek için savaştılar. Bu cevapta genel bir yanıt olsun hepinize. Önerilerinizi beklerim.

• Ahahhahhah, niye açtığım konuyla ismimin bağlantılı olması mı gerekiyor. Her yks ile alakalı konuşan senin gibi illa isminde yks den bahsetmesi mi lazım.

• Sayısalda çooook zor ihtimal olsa da tm ve tsde derece yapma ihtimalin az değil bol şans 

• Eyvallah, Söylemeyi unuttum Eşit ağırlıkçıyım. Sonucu mutlaka yazacağım.

• bu arada tmci birisi 100 günde 60-70k çok rahat yapar. bende size son dakika

• Nizam-ı Alem1453 N kullanıcısına yanıt
    Yok ondan değil. Genelde bu tarz isme sahip olanlar ve ismini vermesem bile herkesin anlayabileceği padişahı pp yapanlar internette troll hesap olarak dolaşıyor

• bu devirde kimse sultan değil hükümdar değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.