Şimdi Ara

Yks de sosyal mesafenin olmamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce evimin dibindeki(!)(22km) sınav yerime bakmaya gittim ve ne göreyim 18 sıralık minnacık sinifa ek olarak 2 sıra daha eklenmiş sıralar arası mesafeyi bırak oturmak için bile sırayı oynatacak yer yok.Sosyal mesafe hak getire.Okulun müdürüyle konuştuk adam ben pencereleri açtırırım diyo eyw reis saol valla.Ha bi de daha maskeyi sınav anında cikarabilecegimizi bilmiyo.Ki bunu bilmeyen daha çok gözetmen var.Sinav anında öyle bir şey olmaz umarım bilenlere denk geliriz.Ama sırf bu sosyal mesafe yüzünden corona kaparsam hakkımı net ararim böyle iş mi olur ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahf_crush -- 16 Haziran 2020; 15:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msüden sonra ümitlenmiştim de bu haber üzdü
  • Hocam lgsde maske zorunluymus galba bizde de olma durumu var mi acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bari bunu halletseler be. Ertelemiyorsun tamam da kendine gel pandemi dönemi böyle şeyler mi olur? Maske gibi kritik bir konu böyle büyük bir sınavda kesinliği bilinmeyen bir şey mi olur? Başlık belki yalandır ama gerçekse hiç şaşırmam.
  • Serras kullanıcısına yanıt
    Hocam ösym il temsilciliğini aradım sınav anında cikarilabilecekmis ama yazdigim gibi gozetmenler hiç bir şey bilmiyo tamamen sans.Ama sınav anında görevli taktirmaya çalışırsa"tutanaginizi tutabilirsiniz maske takmayacağım"diyecegim ösym nin verdiği hakkı elimden alamaz kimse

• fatireno F kullanıcısına yanıt
    Hocam yalan değil gittim gördüm
    Yks de sosyal mesafenin olmamasi
    Bir de bu sınıfa 2 sıra daha eklenecekmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.