Şimdi Ara

YKS Kanal Önerileri { TAMAMI }

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
4
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RamseyBolton tavsiye konusunda önerilerin tamamı mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 10 Ekim 2022; 20:4:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ayt-tyt tamamını yazmayı düşünüyorum. Eşit ağırlık olduğum için ayt Fen yardımı iyi olur :)
    Ücretli anlatımları da yazabilirsiniz.

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Ayt feni konumda bulabilirsiniz

• FİZİK

Özcan Aykın: benim en en en favori kanalım . Konu anlatımları çok akıcı ve güzel. Mantığıyla öğretiyor hocamız . Soru çözümleri de gayet kaliteli . Videoları aşırı uzun değil ideal 🥇

Vip fizik: Kemal hocadan da çok iyi anlayan arkadaşlar var . Ben de dinamik , atışlar, itme momentum kısımları beğenmiştim. Onlar haricinde bana pek hitap etmiyor . Konya anlatımları epey uzun sürüyor. Soru çözümü iyi
    Soru çözümü ve tekrar için de

Fizikevim
    Veysel hoca ile fizik
    Entropi
    Tolga bilgin
    Tarık Celil Aksu

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Hocam, en iyisi konu detayına sizin öneri konusunu ekleyeyim

• KİMYA

Kimya dersleri :
    benim favorimdir. Videolar gerektiği kadar uzun ve çok anlaşılır.

Kimya bilen : konu anlatımları güzeldir. Tekrar amaclı soru çözümleri de gayet güzel

Görkem Şahin: özellikle organik kısmı çok iyiydi . Hoca mantığıyla anlatıyor izlenir 👍🏻

• BİYOLOJİ

Senin biyolojin 🥇
    Fundamentals biyoloji
    Selin hoca
    Cici biyolojici
    Betül biyoloji
    Biosem
    Bunlar konu anlatımı konusunda iyi kanallar .
    Biyorum kanalının da soru çözümleri iyidir

Dr.biyoloji de güzeldir ama ilk defa çalışacağınız bir konu için tercih etmeyin . Tekrar için çok çok ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bebekhamsi53 -- 10 Ekim 2022; 20:15:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji kanal önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MATEMATİK

Mert hoca : konuları çok uzun sürede anlatıyor . Lti anlatımı çok güzeldi. Efisinado soruları da gayet iyi

Bıyıklı matematik: selim hoca da güzel anlatıyor soru çözümleri de gayet iyi ama çok çok çok uzun sürüyor.

Matematiğin güler yüzü: anlatımları aşırı uzun değil. Bana hitap etmiyor ama beğenen çok.

Eyüp b: konu anlatımları bana hitap etmiyor . Soru çözümlerini çok beğeniyorum . Orta ve üstüne daha çok hitap ediyor

Vayni team 🥇💗
    Anıl hoca🥈💓
    Matematiğin fatihi
    Şükrü akkoyun
    Yektuğ mat 😐
    Bunlar da soru çözüm konusunda iyidir. Vayni hocam ve anıl hocam benim en favorilerim.

GEOMETRİ

Kenan Kara : 2020 anlatımlarından daha iyisini youtube da bulamadım. güncel anlatımları da güzel ancak biraz daha basit.

Metin hoca: temelden ve kaliteli anlatımları var

• Selamlar, 2024 için YKS (TYT-AYT) Youtube kanal önerilerini derledik. Konuyu sonradan gören arkadaşlara da yardımcı olması adına paylaşıyorum, soruları olan varsa yorum olarak yazarsa cevaplayabilirim:

https://www.ogrencidostu.com/yks-tyt-ayt-youtube-kanal-onerileri

• Kimyada "Paraksilen Kimya" ya mutlaka bakin , bi videosunu izleyin bi daha birakamayacaksiniz

• Bebekhamsi53 kullanıcısına yanıt

hocam, kenan kara'nın 2024 oynatma listesi geometride çok kötü olan birisi için daha mı uygun olur 2020 oynatma listesine göre?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.