Şimdi Ara

YKS KANAL TAVSİYELERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer konumda kaynak ve öneriler vermiştim:https://forum.donanimhaber.com/bugune-kadar-actigim-kaynak-kanal-oneri-konularini-sizler-icin-derledim--150640502 kanallarla alakalı bir kaç konu görünce el atmak istedim yks21de ayrı bir hesap açmıştım ders videoları için kullandığım kanalları buraya yazıyorum bilinen bilinmeyen incelersiniz :

MATEMATİK :

eyüpB(konu anlatımları kısa ama hiç bilmeyen birine hitap etmiyor konu hakkında fikriniz yoksa bulaşmayın ders dışı boş muhabbeti yok.),MatematiğinGülerYüzü(orta ve alt kesime hitap eden konu anlatımları var ben çok tercih etmedim fazla bağırması ve tahtadan çözmesi hoşuma gitmedi pek ama izlenir iyidir.),SMLHoca(En beğendiğim hocalardan biriydi tekrarları özellikle çok şey kattı.),LAPTÜMatematik(Güzel videoları var özellikle deneme serisi çok iyiydi orta ve üst seviye soruları çözdüğü videolar var bakın derim.),TerziBoy(Sıkıldım ama matematikte bakmak istiyorum diyorsanız açın izleyin herkese hitap etmez belki ama eğlenceli şekilde soru çözüyor.),BehzatRasuli(Gerçekten emek var işlerinde işlem yeteneği açısından gayet iyi ama bir yerden sonra sıkabiliyor tercih size kalmış ben fonksiyonlardan bir şey anlamadığım için bırakmıştım hocayı)

KİMYA :

KİMYABİLEN(Son aylarda keşfetmiştim gerçekten çok iyi soru çözüyordu şans verilmesi lazım.),GörkemŞahin(Anlatmaya gerek yok hoca cidden yapıyor hiç eksiği yok.),KimyacıGülçinHoca(Videolar eski bile olsa konu anlatımı çok iyi sesi insana sakinlik veriyor tekrar videolarını kesinlikle izleyin.)

FİZİK :

VİPFİZİK(Konu anlatımları darlamıyor ve direkt olarak test sorularını parçalamak için bir anlatım var.),FiziklFinito(Tekrar konuları güzeldi bir kanaldan sıkılınca alternatif olarak düşünülebilir.),ESŞ(Konun mantığını alıyorsunuz çok iyi şekilde testlerde de bu sayede zorlanmıyorsunuz ama bazı konularda sizinde bir şeyler bilmeniz gerekiyor aynı eyüpB'de olduğu gibi yoksa pek anlaşılır gelmiyor.),FizikleBarış(Benim hocamdaki videoları eğer konuyu anlamakta zorluk çekiyorsunuz gayet iyi gelecektir.)

BİYOLOJİ:

Kampüs(Hocanın adını unuttum ama gayet güzel yanına bir el kitabı alınarak gidilebilir.),BarışHocaBiyoloji(Sistemler konusunu izlerseniz meb sorularıyla birlikte büyük ihtimalle parçalarsınız),SelinHoca(alternatif olarak bakılabilir o da en az diğerleri kadar iyidir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 27 Eylül 2021; 18:5:49 >

• Eyüp b

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ertan Sinan Şahin > all

• Up faydalı konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pek öyle sayılmaz bence vipfizik yks için daha uygun

• Barış biyo+E. Boncuk+Görkem= İlk 10k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5C4619C1 -- 27 Eylül 2021; 17:56:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavda fiziğe sadece esş ile çalıştım tyt ve ayt fiziğini fulledim. Benim ufkumu açıyordu sadece fizik için de değil diğer dersler için de bana fayda sağladığını düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    MEZUN KANAL VS ÖNERİLER
    geçen yıl önce açıldı
    AYT FİZİK KANAL ÖNERİSİ
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.