Şimdi Ara

MEZUN KANAL VS ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 60k sayısaldan mezuna kaldım.

Sınavdan sonra hiç çalışma yapmadım. Pazartesi başlayacağım. Bir plan oluşturmak istiyorum. Bu sınava girmiş kişilerden öneri almak istiyorum.

Dershaneye sadece denemeler için gitmek istiyorum. Onun dışında ekimin 15 ine kadar tyt yi en baştan tekrar alıcam. Youtube den ilerleyeceğim. Ayt yi ondan sonra bakarız.

Tytde kullanacağım kaynaklar

Mat
    3d matematik,kenan kara geometri, b.s geometri,orijinal geometri, apotemi problem

Fen
    Bilgi sarmal fizik ve kimya biyoloji biyotik

Türkçe
    345 paragraf/ b.s dil bilgisi

Sosyal
    10 günlük kamp videolaeı+deneme

Kanal olarak henüz matematikte karar veremedim. Eyüp b bıyıklı matematik vs nasıldır arkadşlar bu konuda da yardımcı olursanız sevinirm.

Ayt kısmında henüz karar veremedim lti yi nasıl halledeciğimi belki özel öğretmenle giderim veya youtube.

Bir de psikolojik sağlık açısından düzenli spora gidiyorum. Onun dışında arklarla buluşma vs

Hedefim ilk 15k

Mezuna kalan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aga her şey okey ama aytyi sonradan bakmasan biraz daha tatlı olur

• MEZUN KANAL VS ÖNERİLER
  • Apotemi Problem
    Adamı deli eder, gerek yok cidden. Daha hızlı gelişebilirsin adam akıllı bi sbden çözerek.

Bilgi Sarmal kimya sb yerine Aydın tyt kimya sb düşünülebilir. Kimyada sbye gerek de yok aslında sadece branştan da halledilir.

345 paragraf sık eziklenen bir kitap. Paragraf sb cozmedigim için onun yerine ne öneririm onu da bilmiyorum. TYT Türkçe branş denemeden halledilmesi gereken bir ders bence.

Sosyalde katılıyorum

Eğer kaynakları zaten aldıysan mesajın üstteki kısmını gözardı et hocam.

Temelim sağlam diyorsan Eyüp B'den, değil diyorsan bıyıklıdan git Eyüp hoca tabii çok iyidir ama direkt sorulara atladığından biraz soru işareti kalabiliyor.

• Hocam sizce kurs gerekli mi ? Sadece deneme için yeterli olur mu? Youtubeden bu lti öğrenilir mi?

• ahmet2241 A kullanıcısına yanıt
    Dershaneye giden biri olarak memnunum, kurs var kurs var kötü bir yerse hayır gerekli değil ama iyiyse git bence. Kişiden kişiye değişir uyum sağlayamam diyorsan sktr et gitme. Ytden öğrenilir ama zor bir süreç.

• Teşekkürler zaman ayırdığınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Mat Kanalı (Üni için)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahmet2241 A kullanıcısına yanıt
    Sorun değil forum ne için var?

• Soru çözüm uygulaması olarak kunduz düşünürsen RAHATE593T kodu ile 125 TL İNDİRİMLİ kunduz paketi alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Anonim D kullanıcısına yanıt
    Bıyıklıdan mi gittiniz eyübc'den mi hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.