Şimdi Ara

YKS KOÇLUĞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yks koçluğu alırken nelere dikkat edilmeli ve koçluk firmasından beklentileriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayısalci_ -- 10 Temmuz 2023; 23:14:49 >
  • hocam aslında koçluk firması sahibi eski bir derece öğrencisiyim yıllardır öğrencilerle çalışıyorum verilen programlar zaten sihir değil ama bir derece adayı için bile başkasının(hele de yakın bir süreçte başarmış birisiyse) yazdığı ve düzenli kontrol edip yorumladığı programla çalışmak çok daha rahat ve verimli olduğunu gözlemliyorum yeni gelen öğrenci portföyünün buna bakışını ve iş geliştirme açısından yardımcı olacağını düşünürek açtım konuyu

• up

• drharpagon kullanıcısına yanıt

hocam o zaman dışarıdan bakan bir göz olarak değerlendireyim, kadro iyi olmalı her allahın kulu derece sayılmamalı

koçluk fiyatları da ucuz değil koçluk alan öğrenci her anlamıyla faydalanmak ister bu konuda koçun özverili olması şart

disiplin üst seviyede olmalı baştan savma olmamalı hiçbir şey

sonuç olarak da iş öğrencide bitiyor

• belli bir sıralamanın üstündeki öğrencileri mülakatla alıyoruz koçluğa zaten düzenli olarak yazdıkları programları ve ciddiyetlerini ben denetleniyorum.

katılıyorum kesinlikle öğrencide bitiyor yalan söyleyip söylemediğini bile anlayamazsın bir yerde ama önemli olan öğrencinin üstündeki soru işaretlerini ve mental yükü almak olarak görüyorum bu yüzden başarılı oluyoruz zaten o kadar çok dibi sıyrıldı ki amerikayı yeniden keşfetmek oluyor bazı şeyler teşekkür ederim önerilerin için sağ olasın

• şunu yapmamı isteyen oldu yapmadım önermiyorum da forum yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss öğretmenlik sınavı
    11 ay önce açıldı
    Odtü matematik?
    4 yıl önce açıldı
    yks
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi para var bu işte

• orientis O kullanıcısına yanıt

çağımızda yapılan çoğu satışta olduğu gibi bunda da işin kalitesinden daha çok marketingine reklamına baktığı için çok kaliteli işleri göz önünde göremiyorsunuz ne yazık ki ama evet bu kadar herkesin burayı kullanması çok para kazanılabilecek bir yer olmasından ve sadece %10 15i anca kullanılıyor şuan piyasanın

• koçluk yapmak yapmamak tamamen senin tercihin hocam.

forum hakkında ben de yıllardır göz atıyorum sınav senemde faal bir şekilde kullanıyordum fakat burası yeterli mental ve odak sahibi olmayan öğrenciler için cehennem olabilir hedeften sapıtabilir.(doğru bilginin yanında troll olarak bir ton yanlış moral bozabilecek şey yazılıyor bunu herkes kaldıramaz)

• Merhaba nerede koçluk veriyorsunuz? Başarılarınız yalın bir şekilde paylaşılıyor mu bilgilendirme alabilir miyim

• yks koçluk için ykskoçumu öneririm hem ucuz hem kaliteli

• YKS Koçum Y kullanıcısına yanıt

Kesinlikle reklam falan değil dimi  Bu arada benim fikrimi sorucak olursanız koçluk falan boş derim kişiyi en iyi kendisi tanır ozbilincinizin farkına varın gerisi çokta nanay

• YKS Koçum Y kullanıcısına yanıt
    Ea 3kdan koçluk için ayda 1.6k verince

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.