yks25 öğrencisiyim, bu yaz haziranın sonlarından beri online olarak koçluk alıyorum. başta çok güzel gidiyodu programıma uyuyordum fakat sonra bazı sebeplerden dolayı moral motivasyon olarak inanılmaz düşüş yaşadım ve programıma uyamadım. bundan da koçuma hiç bahsetmedim, o da konularda ilerledi ve ben onun gerisinde kaldım. şimdi ne yapsam bilmiyorum, ona söylesem ne tepki verir bilmiyorum. onun yaptığı programa uyup birde aradaki farkı mı kapatsam, yoksa ona söylesem mi. koçluk olarak da devam eder miyim bilmiyorum, yks hakkında konuşacak bilgili biri olması iyi ama program işini kendim de yapabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yks koçluk
-
-
madem koçluk aldın söyle durumunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Durumu anlat yeni bi plan yapsın sana. Boşa para verme, duygularını karıştırma.
-
Geçen sene koçluk alan 2 arkadaşımdan biri 30k biri ise 70k yaptı. İş yine öğrencinin kendisinde bitiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
koçluk sistemini çok araştırdım. aslında mantalite olarak kulağa ve akla hoş gelsede uygulama olarak malesef pek de başarılı bir olay değil koçluk. yukarda da dendiği gibi öğrencinin kendinde bitiyor olay.
tyt denemelerinde ne durumdasın. 70+ üzerimi 80 üzerimi gibi.
-
yaz başı 70 civarıydı şimdi 80li netlere çıktı. aslında çalışmakla ya da anlamayla ilgili bir problemim yok, çalışırsam yapacağımı biliyorum ama ben hiç düzenli çalışan bi öğrenci olamadım. o yüzden kendi başıma bi çalışma düzeni oturtma konusunda emin olamıyorum.
koçluk konusuysa dediğiniz gibi dışarıdan gözüktüğü gibi cafcaflı bir şey değil. ben en çok konuşabileceğim biri olsun diye istedim ama maalesef iletişimi de çok beğenmedim, bırakıp bırakmamak arasında kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beğenmedi isen devam etmen çok gereksiz bence.
80 hiç fena değil. ama tyt ye çok da aklını yorma. önemli olan ayt. tyt de 90 üzerine en kısa sürede at ve işi denemelere bırak. asıl odağın ayt olsun.
haftalık ders programını kendin yap. ama her hafta pazar akşamı mutlaka yap. hiç vaz geçme inşallah başarırsın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
madem koçluk aldın söyle durumunu
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X