Şimdi Ara

YKS'nin artık tamamen bayması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık sınava hazırlanmada da eski tat kalmadı kütüphanelere gidiyorum kimse kimseyle konuşmuyor herkes mutsuz bir şeyler çözüyor istisnasız herkeste kulaklık var berbat bir atmosfer var bizim zamanımızda böyle değildi kütüphane ortamı sınıf ortamı gibiydi insanlar birbirlerine soru sorarak tanışırdı arkadaş edinirdi bir samimiyet vardı insanlar birbirine nefretle bakıp ben bundan iyi sıralama yapıcam diye nefretle yalnız başına çalışmazdı şimdi her şey çok iğrençleşmiş her gittiğimde şükrediyorum yks değil de bölüm derslerime çalıştığım için..

• İnsanlar artık belirli bölümler/universiteler dışında işsiz kalacağını biliyor da ondan. Şehir dışı kazanırsa ailesi gonderemeyecek onun da farkında. Haksız görmüyorum ben kimseyi, herkes kendi çapında hakli ama haklı olmak sorunun çözümünü getirmiyor. Gelecek bu anlamda pek parlak gözükmüyor.
  • YKS'nin artık tamamen bayması

YKS'nin artık tamamen bayması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlar artık belirli bölümler/universiteler dışında işsiz kalacağını biliyor da ondan. Şehir dışı kazanırsa ailesi gonderemeyecek onun da farkında. Haksız görmüyorum ben kimseyi, herkes kendi çapında hakli ama haklı olmak sorunun çözümünü getirmiyor. Gelecek bu anlamda pek parlak gözükmüyor.

• Sistematik olarak eğitimden ve emekten paranın çekilmesiyle gençlerde oluşmaya başlayan farkındalık tabi yolun daha çok başındayız

• diamante35 kullanıcısına yanıt
    Sırf bu yüzden ea'dan say'a geçmeyi düşünüyorum ama yapabilir miyim bilemiyorum. Mesela hukuk gerçekte nasıldır bilemem ama çoğu insan kötü şeyler söylüyor bu da beni üzüyor. İşsiz kalmak veya asgari ücrete çalışmak istemiyorum.

Çok çalışıp ea'dan derece yapsam işletme iktisat benim için nasıldır desem onu da bilmiyorum,ailem de zengin değil. Eğer EA çok kısıtlı, umutsuz vaka ben en iyisi her şeyi bırakıp sıfırdan sayısal çalışayım desem daha aklımda bir hedef bile yok(yapabilme ihtimalini geçtim artık).

Aile dahil etrafımdaki herkesin ısrarıyla da apar topar kpss ortaöğretim girdim en azından 2 yıl süresince elimde puan olur,ekmek nereden gelir belli olmaz sonuçta. 1 ay falan kpss bakabildim yine de fena geçmedi.

Yorumum niye bu kadar uzadı bilmiyorum ama sonuç olarak ben de ne yapacağımı bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi sistem değişikliği lazım ne kadar uzun süre aynı sistem kalırsa o kadar ezbere bağlıyor (zaten ezber sistem)

• diamante35 kullanıcısına yanıt

sayısalda çok daha fazla bölüm/üniversite seçeneği var ama tmde top iibf dışında okumak gerçekten çok büyük risk.

şehir dışında okumak kağıt üstünde basit gibi durabilir ama gerçekten zor. okuyan arkadaşlarımın en azından söylediklerinden yola çıkarak söylüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence şehir dışında okumak zor değil. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İstanbul Avcılar KYK yurdunda kalıyorum bu arada. Peki arkadaşların hangi şehirlere gitmiş ve zorlukları neler?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.