Şimdi Ara

Yks saçmalığının gelişmiş ülkelerde olmaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Twittera git hocam iki uc polyannacilik oyna yuzeyselce baktigin bilgilerle kendini koyden gelmiş dayilarin bilgi seviyesine bakarak ego mansturbasyonu yap ve en onemlisi hic bir bok yapma sadece agla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Barajı geçemeyince benim haller

• arapismaill kullanıcısına yanıt
    Bune simdi bu argumanmi olum

• upotemi kullanıcısına yanıt
    Yeterli para var ama nelere harcanıyor ona bakmak lazım bence

• Alkuds A kullanıcısına yanıt
    Yok bilmiyon sen

Senin gibi gerici cahillere bilimsel argüman getirsek ne yazar? Cahil, cahildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkuds -- 29 Temmuz 2022; 15:30:15 >
    Amacım liseyi bitiren diplomasını alan bir kişinin istediği üniversiteye bölüme gidebildiğini göstermekti o yüzden attım

• BEN YKS 2022 ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİYİM. İLK SINAV SENEMDİ. PUANIMIN GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YANİ İSTEDİĞİM BÖLÜME YETECEK BİR PUAN ALDIM. AMA GEL GELELİM Kİ BAŞARILI SIRALAMAM UYMUYOR. ARKADAŞLAR 300'ÜN ÜZERİNDE BİR PUAN ALDIM. VE BAŞARI SIRAM 302K . AMA İSTEDİĞİM BÖLÜM 14 BİNLE ALIYOR. AKDENİZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ. NİYE. NİYE BU KADAR ÇOK YIĞILMA OLDU. SİZ BU GENÇLERDEN NE İSTİYORSUNUZ. YA BİRAZCIK DÜŞÜNÜN YA. ÜLKE İLERİYE GİTSİN BİRAZCIK YER VERİLSİN YÖN VERİLSİN. ELİNİ KOLUNU SALLAYAN ŞU SINAVA GİREMESİN. Kİ BİZİMDE BAŞARI SIRALAMAMIZ ONLARA GÖRE YAPILSIN. BENİM SINAVA GİRDİĞİM OKULDA SINIFTA HATTA 2 TANE YAŞLI TEYZE 1 TANE YAŞLI AMCA VARDI. ONLARLA BENİM ŞEYİM BİR SAYILMAMALI. NİYE BARAJI KALDIRDINIZ. ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN. NİYE YANİ NİYE YAPTINIZ BUNU. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN HAKKINA GİRİYORSUNUZ. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN VEBALİNE GİRİYORSUNUZ. NİYE YAPIYORSUNUZ BUNU. BAZILARININ TEK KURTULUŞU OKUMAK. NİYE BUNU GÖZ ARDI EDİYORSUNUZ. NAPALIM A101E BİME ŞOKA GİRELİM BURGERKİNGE Mİ GİRELİM İSTİYORSUNUZ. ARTIK ONA BİLE GİREMİCEZ.

• Alkuds A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur en buyuk gericiyim

Kendini tanıman çok güzel bir şey. Aferin.

• Sadece suriyelilere harcanan parayla kur korumalı mevduat olayına harcanan parayla bile neler yapılırdı neler uyumaya devam edin Türkiye dünyanın en iyi coğrafi özelliklerine sahipken hala daha neden meyve sebzeyi dışarıdan alıyoruz?

Uyumak güzeldir

• Türkiye'deki bu derece liyakatsizlikte yks den başka bir sistem işlemez

Güzeldir tabi gerçekler acı verir

Pek dediğiniz gibi işlemiyor yalnız o olaylar :d

Liseyi bitirdikten sonra bitirme sınavlarına giriyorlar tüm derslerden (bkz.:abitur) Bu sınavdan aldıkları not ortalamasına göre başvurup başvuramayacakları bölümler üniversiteler oluşuyor zaten.Üniversitelerde kabul sisteminde buna ve kendine özel başka şartlara bakıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abitur diplomasını da sadece buna özgü eğitim veren liselerden alabiliyorsun ( Realschule, Gymnasium) gibi yani ortaokulda kötüysen ve bu liselere gidemediysen meslek odaklı teknik liselere gidiyorsun ve üniversiteye başvuramıyorsun bile

• Dediğim şeyin insanların yarış atı gibi kullanıldığı bir sistemin olmadığının siz de farkındasınız ama konuyu başka şeylere çekiyorsunuz anlamak istediğinizi anlıyorsunuz.Ayrıca her ülkenin eğitim sistemi farklı bir yerde sınav yapıyorlardır birinde yapmıyorlardır fakat bu bizim sistemimiz yanlış olmadığını göstermez

• Gayet normal zaten benim demek istediğim yarış atı sisteminin olmaması

Amacım liseyi bitiren diplomasını alan bir kişinin istediği üniversiteye bölüme gidebildiğini göstermekti o yüzden attım

Bu argümanınızın yanlış olduğunu kanıtlamak istedim sadece.Öyle dediğiniz gibi liseyi bitiren kişi istediği üniversiteye bölüme gidemiyor yani

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.