Şimdi Ara

Yks saçmalığının gelişmiş ülkelerde olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelişmiş ülkelerde üniversitenin kapısı 18'den 70'e herkese açık. Fakat bizim gibi batılı ülkelerin refahına hizmet eden batıperest fakir ülkelerde ezbere dayalı saçma sapan bir çürük bir sınav sistemi var. Sene olmuş miladi 2022, hicri 1444 ama halen biz sıralamadan falan bahsediyoruz. Ancak Türkiye'de olurdu bu zaten. Ezbere değil zekaya ve beceriye göre üniversiteye girilseydi ülkedeki işsizlik emin olun azalırdı. En cahili dahi 1 yıl insanın hayatına hiçbir fayda vermeyen tüm konuları ezberleyip sınava girse en iyi okula giriyor. Bu sistem cahili ve koyunu yüceltiyor. Dijitalleşme ile beraber yok olacağından eminim bu çürük düzenin. O zaman görürüz bu cahil solcu koyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkuds -- 29 Temmuz 2022; 15:55:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aynn knk

• Yarın yeni yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Hayırlı ve huzurlu seneler temmeni ediyorum senin için kardeşim.

• Onlar gelişmiş çünkü aw para var sende yok

• Alkuds A kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upotemi kullanıcısına yanıt
    Eğitim sistemleri düzgün ve adil olduğu için gelişmiş zaten bu devletler. Eğitim sistemi çürük olan gelişmiş bir ülke göstersene bana zeka yumağı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Paran olsun egitiminde gelisir

• Güney Kore’de var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yo Kore'de var

Tamam eğitimsiz bir topluma hangi aptal sermayedar parasını yatırır? adalet ve eğitim sistemi çürük devletlerde siyasiler ülkenin sahibiymiş gibi davranır halkı koyun gibi güdüp vergi yoluyla insanları soyar. Bizim ülkemiz halen içiyle kavga eden bir ülke. Küresel vizyonumuz asla yok çünkü eğitim ve adalet çürümüş. Sonra niye yurtdışındaki adam 30 k ya BMW alıyor ben anca seyrediyorum diye zırlamayacaksın. O ülkerde isteyen istediği bölümü okuyor. Rahat rahat eğitimini alıp kendini geliştiriyor. Türkiye'de herkes aynı bölüme girmek için uğraşıyor. Ya tıp ya mühendislik. Koyun gibi ezber yapman lazım buralara girmek için. Bu sebeple gençler daha hayatın başında yıpranıyor. Rehavete kapılıyor. Böyle bir sistem ancak Kamboçya da var.

• Kore'deki eğitim kalitesi ile Türkiye deki eğitim sistemini kıyaslıyorsan defol git şuradan. Sanki Kore kopyalamış. Ayrıca Kore de isteyen istediği bölüme bir şekilde yerleşiyor. Sınav konuları da bizim ki gibi çöp değil. Ufuk ve vizyon geliştirici.

• patricktravis kullanıcısına yanıt
    BTS çi ye bak. Kore'deki eğitim kalitesi ile Türkiye deki eğitim sistemini kıyaslıyorsan defol git şuradan. Sanki Kore kopyalamış. Ayrıca Kore de isteyen istediği bölüme bir şekilde yerleşiyor. Sınav konuları da bizim ki gibi çöp değil. Ufuk ve vizyon geliştirici.

Bakmamışsındır sınavlara koreyi bile bilmediğine eminim şu yazdığından ama sosyal medya işte salakda olsan konuşuyorsun

• Neredeyse her ülkede sınav var. Ufak bir araştırma bile yapmamışsın. Aklına gelmiş, açmışsın hemen konuyu. Ayrıca Türkiye gibi genç nüfusun ağırlıklı olduğu bir ülkede merkezi bir sınav olmaması düşünülemez. Bu arada o pp'yi değiştir bence, ciddiye alamıyorum.

+++

• Birşey bildiğini zannedip ama aslında kara bir cahil olan bir tipten bunu duyduğum için mutlu oldum. Çünkü cahilin oku ancak bilgiliye gider. İngiltere'ye, Amerika'ya gitmek için bedenini bile satarsın ama oradaki medeni eğitim nizamını savunan insanlar için bilgisiz dersin. Komik şey.

Sınav soruları bizimki gibi değil ufuk geliştirci dmskqllq
    sorsak yaptığı sınavların adını bilmiyorsun daha

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.