Şimdi Ara

YKS-SAY 200 BİN İÇİN YAPILMASI GEREKENLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Benim bir sorum olacaktı. Sınava bugünle beraber 96 gün kaldı ve ben çok yavaş ilerliyorum. Şimdi hızlanmam gerektiğini farkettim. Size sorum şu: AYT SAYISALDA 200 BİN YAPMAK NE KADAR ZORLAR? Temelim var yani 0 değilim mesela ama fkb de şuana kadar adam akıllı çalışmadım. Elazığ fırat üniversitesi yazılım mühendisliği ücretli okumayı düşünüyorum (arkadaşlar ücretli uolp bölümünü okuyacağım). Sizce 100 güne yetişir mi günde kaç saat çalışmaya rahat kazanırım? TYT türkçe netlerim bi 25 26 geliyor. Tyt matematik 17 felan. Sosyal 10 fen 5. AYT de ise matematik netlerim çok düşük 6 7 netim var, fenden hiçbişi bilmiyorum toplam 5 6 net çıkıyor anca

Kısacası;
    TYT TÜRKÇE: 25-26 net
    TYT SOSYAL: 10 net
    TYT MATEMATİK: 17 net
    TYT FEN: 5 net

AYT MAT: 5-6-7 net
    AYT FİZİK: 1 net
    AYT KİMYA: 1 net
    AYT BİYOLOJİ 3-4 net

AYT MATEMATİKten az bi 15 net yapmalıyım bunun için bana kolay konuları söyler misiniz? 96 güne yetişecek olan konuları?

AYT Fizikte ne çalışayım kolay olan hangi konular? kimyada organik zor diyorlar yetişir mi sizce sadece organik çalışsam?

Biyolojide sadece sistemleri çalışıyorum.

Birde sizin sıralamalar nasıldı, ilk kaç bin yaptınız. Ne kadar süre çalıştınız, günde kaç saat çalıştınız? Yardımcı olandan Allah razı olsun, görüp geçen arkadaşlardanda razı olsun gönüller bir olsun ama desteğe ihtiyacım var yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuHRicH -- 11 Mart 2019; 21:11:14 >

• arkadaşım 60 tyt 30 ayt ile 216 bindeydi yanılmıyorsam 240 bin istiyordu baraj 300 bin olmadan önce obpsi 77 idi

problemler
    fonksiyon
    kümeler
    matematik
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1998Özge_SaoPaulo

arkadaşım 60 tyt 30 ayt ile 216 bindeydi yanılmıyorsam 240 bin istiyordu baraj 300 bin olmadan önce obpsi 77 idi

problemler
    fonksiyon
    kümeler
    matematik
    Arkadasinin puanini hesapladim 130k yapiyor ne 216k si galiba seni yemiş 60 tyt 30 ayt ve 77 obp ile buyur:

YKS-SAY 200 BİN İÇİN YAPILMASI GEREKENLER?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 10 Mart 2019; 8:12:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1998Özge_SaoPaulo kullanıcısına yanıt
    İyi salladın ha
  • Üstad sınava ceketin girse yapar zaten 100k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john luther J kullanıcısına yanıt
    O işler öyle değil işte geçen sene 336k daydım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edin yorumlarınıza çok ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuHRicH -- 11 Mart 2019; 22:15:7 >
  • NuHRicH N kullanıcısına yanıt
    tyt mat için geometri işine girmen lazım mattan kaçan olursa geodan yakalarsın mat içinde fasikül+yeni soruların olduğu kynaktan ilerle çözümlü kitap kullanmaya çalış fkb için tytde kimyası kolay zaten deneme çözmek yeter biyoda baba konuları seç fizik umut öncül ayt için fasiküller yine mat için fkb için fizik ertan sinan şahin kimya için kimya özel biyoda bekir avşarda ilerle 40 ayt 70 tyt yaparsın azcıkda paragraf at hergün
  • Şuan sana sevgi kusasım var Teşekkür ederim gerkçekten saol. Benim aytde en az matematik + fen 20 net olması gerek ösymde sence 3 aya yetişir mi? ayt fizik kimya 0, matematik 10 üzerinden 2
  • NuHRicH N kullanıcısına yanıt
    sana bağlı o adam gibi abanırsan olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.