< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YKS SIÇIŞ HİKAYESİ
-
-
50dkda bizim köye gidiliyo nere çıktı sana sınav yeri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne diyeceğimi bilemedim hocam. belkide bu anlar hayatanızda yeni fırsatlar doğuracaktır :)
-
Her şerde var bi hayır belki daha iyi ayt yapsan gideceğin yerde mutlu olamazdın yine de tebrik etmek lazım gayretini taktir ettim
-
Mutluysan gerisi teferruat hocam :)
Be relax
-
Hocam hiç sorma bende de aynı şekilde 1 de bitiyor sandım. 15 dakika kala etrafıma bakındım kimsede tık yok. Sonradan çaktım olayı. İş işten geçti tabi :)
Ayrıca sıra çok küçüktü. Üstüne üstlük hem Tyt de Hem Ayt de at kocaman at sineği musallat oldu.
Nasip böyleymiş. iyi kötü yaptık bir şekilde. Çok etkilediğini sanmıyorum.
Sunu da belirteyim sizin gibi bende sınav yerine girene kadar çalışabildiğim kadar çalıştım. Sabah 5 gibi kalktım bütün meb kitaplarını baştan sonra okudum. Bende de bir ara mide bulantısı baş gösterdi çok sürmedi. Nasibimiz böyleymiş hocam. Sağlık olsun.
-
Mutluysan ne güzel hocam faydalı bir konu olmuş, ben de senin gibi tyt akşamı deli gibi edebiyat kastım ayt için sınıfa girdiğim andan çıkana kadar kanım hızlı aktı elim ayağım titredi resmen. O stresle tarihte iki soruda saçmaladım baya yapabileceğim iki soru kaçtı, genel anlamda yine iyi kurtardım çok şükür.
-
şu an nerdesiniz hocam
ODTÜ econ hakkında ne düsünüyorsunuz hocam? Ben de yatay gecisle direk bölüme baslayacagım galiba bu sene.
-
Konya Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini Kazandım Hocam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
50dkda bizim köye gidiliyo nere çıktı sana sınav yeri
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X