Şimdi Ara

YKS-TYT-AYT Bilgi-Başvuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 defa 2.sınıfdan Üniversiteyi bırakan bir arkadaşınız olarak yazıyorum yaşım 28 ilk defa YKS-AYT-TYT gireceğim ve içerik hakkında pek bilgim yok eski ismi ile TM yada TS düşünüyorum sayısalım kötü olduğu için ilk Hedefim Koç Felsefe yada Boğaziçi Tarih sınav içeriği hakkında bilgi verirmisiniz arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Hocam baba parası yoksa lise dönemindeki save den devam edin hayata.Şu anki ölmüş.
  • Cevabın için saoğol küçük kardeşim ama gereksiz yorumlarda bulunmayalım lütfen.
  • +
  • Abi sınav 2 oturumdan oluşuyor. İlk oturum temel yeterlilik testi (tyt) alanın ne olursa olsun gireceğin oturum. İkinci oturum alan yeterlilik testi (ayt) ise sadece kendi bölümünü çözeceğin sınav oluyor. Yani sana ayt kitapçığını verdiklerinde tm isen türkçe ve matematik testini çözeceksin tsciysen türkçe ve sosyal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım teşekkür ederim bu yeni müfredetta kaynak tavsiyesinde bulunurmusunuz arkadaşlar hem konu anlatım hem soru bankası olarak dedigim gibi hedef koç felsefe yada boğaziçi tarih koç felsefe geçen sene 10 k ile kapatmıs normalde 2-3 k di öyle hatirliyorum.
  • Konu anlatım olarak çok bilmiyorum da soru bankası olarak acil yayınları matematik ve geometri kitapları iyidir sınav ayarında. Bazen zorlar ama hakkıyla çözerseniz sınavda rahat edersiniz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    AYT TARİH?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer dersler için ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.