YKS'ye Giren Gençler Kılıçdaroğlu'na 1 TL'lik Tazminat Davası Açtı
-
-
1 tl bile çok bence. yalana doymayan bir adama daha anlamlı bir şey yapılmalı.
-
Baktılar sınav kötü geçti bari AKP'ye yanlayalım hesabı. Her sene sorular çalınıyor, mevzu yine Kılıçdaroğlu'na
-
Baktılar sınav zor,bir halt yapamayacaklarını anladılar, kpss'ye yatırım yapalım demişler
-
ülkenin içine edenler motivesini bozmamışta kılıçdar bozmuş :)))))))))
-
Habere "işte z kuşağı" yazmışlar bir de
Yeni üniversite mezunlarının %50'si işsiz, işe girenlerin de önemli bir kısmı 2800-3000 liraya giriyor Ömer Alp'çim, bu da moralini bozuyor mu acaba?
Ya da üniversite okumaya harcayacağın parayla simit poğaça satsan çok daha iyi para kazanıp işsiz olmadığın için topluma daha rahat kabul edileceğini biliyor musun mesela?
Peki üniversiteye girsen mezun olana kadar okuduğun bölümün bitmeyeceğinin garantisi var mı? Mesela ben okurken inşaat okuyanlar birden geleceğin işsizlerine dönüşmüştü girerken parlak gözükse de :)
Premium AKP'liysen iş bulursun, daha standart AKP'liysen de her türlü aç kalırsın, çok kasma öyle YKS falan.
-
bunun gibiler normal şartlarda hiç bir yeri kazanamaz. vizyonu da sıfır, iktidar değişince ne yapacağını düşünmemiş.
-
Bu düzeni oluşturana laf edemiyorlar da suçu gılışdara atıyorlar
-
Olay yine Kılıçdaroğlu'na patlamış. Attığı twitleri zahmet edip okusaydınız belki anlardınız. Bahane hazır gılışdaroğlu moralimi bozdu sınav kötü geçti(yersen) -
@por favor engellemiş beni :)
Mesajlarına cevap veremeyim istiyor, ee, dilediği gibi at koşturup algı yapacak -
Bu adama yalancı diye diye bir gün çarpılacaksınız vallahi. Soyunu bir araştır. Eleştirilerini sonra hakaret etmeden güzelce yap derim. Ama iyi bir araştır. -
quote:
Orijinalden alıntı: MugetsugaBu düzeni oluşturana laf edemiyorlar da suçu gılışdara atıyorlar
Yani bunu kero yapsa; deli işte ejderya tüketmekten akıl fikir de kalmamış kıt zeka sığ görüş , gayet normal falan derdim.
Ama yazık bu daha gencecik çocuk nasıl gaza geldiyse
(he bir de şu var ki zaten bu kero yaşı müsait olsaydı ve sınava girmek isteseydi, kesin geç kalır ordan bi elenirdi ... birkaç yıl denedikten sonra sınava zamanında gelmeyi anca öğrenirdi. sınava girdiğinde ise kesin baraj altı kalır, bahane olarak da, londra merkezli finans kuruluşları operasyon çekti diyebilirdi. Kafa gidik olduğu için her türlü senaryo üretir bu.. şşş )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 29 Haziran 2021; 14:34:6 >
-
Bunu okuyup anlayamayan sınavı nasıl yaptı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlkszhacker -- 29 Haziran 2021; 14:28:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MugetsugaBu düzeni oluşturana laf edemiyorlar da suçu gılışdara atıyorlar
Bahceli sey demis bugun "Kanal odemesi yapmayacagiz ne demek? Daha iyisini yapiyorsan sen yap." Gilisdar yonetiyor ulkeyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BARKU
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterHakaret ederken aynaya bakmadan yaz. Yazık etme kendine.
-
Hakaret içeren hiçbir şey yazmadım.
Bahsettiğim yalanlara verecek cevap bulamayınca işi şahsileştirip bana saldırman kendi acizliğin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BARKUHakaret içeren hiçbir şey yazmadım.
Bahsettiğim yalanlara verecek cevap bulamayınca işi şahsileştirip bana saldırman kendi acizliğin.
Hocam bunlarla muhattap bile olmayın, insanları kendi seviyelerine çekmeye çalışıyorlar.
-
kılıçdaroğlu spekülasyon yapıyor
dava açan gençlerede spekülasyon yapnaları şikayet ediyor
komedi dükkanı
Baktılar sınav kötü geçti bari AKP'ye yanlayalım hesabı. Her sene sorular çalınıyor, mevzu yine Kılıçdaroğlu'na |
Baktılar sınav zor,bir halt yapamayacaklarını anladılar, kpss'ye yatırım yapalım demişler |
Bu adama yalancı diye diye bir gün çarpılacaksınız vallahi. Soyunu bir araştır. Eleştirilerini sonra hakaret etmeden güzelce yap derim. Ama iyi bir araştır.
|
Hakaret içeren hiçbir şey yazmadım. Bahsettiğim yalanlara verecek cevap bulamayınca işi şahsileştirip bana saldırman kendi acizliğin. |
Habere "işte z kuşağı" yazmışlar bir de Yeni üniversite mezunlarının %50'si işsiz, işe girenlerin de önemli bir kısmı 2800-3000 liraya giriyor Ömer Alp'çim, bu da moralini bozuyor mu acaba? Ya da üniversite okumaya harcayacağın parayla simit poğaça satsan çok daha iyi para kazanıp işsiz olmadığın için topluma daha rahat kabul edileceğini biliyor musun mesela? Peki üniversiteye girsen mezun olana kadar okuduğun bölümün bitmeyeceğinin garantisi var mı? Mesela ben okurken inşaat okuyanlar birden geleceğin işsizlerine dönüşmüştü girerken parlak gözükse de :) Premium AKP'liysen iş bulursun, daha standart AKP'liysen de her türlü aç kalırsın, çok kasma öyle YKS falan. |
1 tl bile çok bence. yalana doymayan bir adama daha anlamlı bir şey yapılmalı. |
@por favor engellemiş beni :)
Mesajlarına cevap veremeyim istiyor, ee, dilediği gibi at koşturup algı yapacak |
Bahceli sey demis bugun "Kanal odemesi yapmayacagiz ne demek? Daha iyisini yapiyorsan sen yap." Gilisdar yonetiyor ulkeyi. |
Hocam bunlarla muhattap bile olmayın, insanları kendi seviyelerine çekmeye çalışıyorlar. |
Benzer içerikler
- genç emeklilere tavsiyeler
- milletvekilleri istifa ederse erken seçim olur mu
- tünelde düğün konvoyu kazası
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- belden aşağı mesajlar
- 750 tl savunma sanayi
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- türkiye"deki gsm operatörleri
- adresten fay hattı sorgulama
- yurtdışından telefon getirmek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X