Şimdi Ara

yoğun mouse kullanımı nedeniyle bilek kısmında kızarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kırmızı yuvarlakla işaretlediğim kısımda yoğun mouse kullanmından dolayı kızarıklık var sol elime göre
    bu sanırım sürekli bilgisyar kullananların ortak sorunudur. aslında oraya takacağımız tenisçilerin kullandığı gibi bir bileklik bile bu sorunu ortadan kaldırabilir diye düşünüyorum. var mı böyle bir ürün bilgisayar kullananlar için hazırlanmış

• internetle bu konunun ne gibi bir ilgisi var
  • heralde ürünü bulacağımız site ile ilgili???
  • O sorun bende de 2 sene kadar önce olmu$tu fakat benim sonradan dikkat
    ettigim bunun sebebinin uzun süreli mouse kullanmak degilde mouse pad olmasiydi.

Sert kaplamali veya plastik bir mouse pad kullaniyorsaniz bu sebepten olabilir.
  • konu dışı çoluk çocuk dolu. oraya konu açsam saçma sapan cevaplar geliyordu.
    o yüzden buraya attım :)
  • sporcu bileklikleri var ama seninki alerji heralde
  • Normal bende de var aynı yerde kızarıklık ve biraz sert durumda orası Mouse tutarken tam o noktadan destek alıyor bilek ve sert bir yüzeye koyunca oluyor bu durum. Bilek destekli mousepad'ler var onlardan alabilirsin.

http://www.maxipaket.com/product_info.php?cPath=405&products_id=15102

Şöyle birşey buldum belki işinize yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olay daha çok masanın ve sandalyenin yüksek veya alçak olmasından kaynaklanıyor. Sandalyeyi kendi boyuna göre ayarlaman lazım.
  • Yumuşak pad kullan, ara ara dinlendir bileklerini. Ben de bol bol CS oynuyorum, sabahtan akşama kadar da başındayım, aynı durum bende ve tüm arkadaşlarımda var.
  • şu tarz bişi kullan ben öyle yapıyorum...

• bende de uzun süredir var. bu resmen el nasırı mesleki deformasyon olsa gerek. bunu önlemek için ortopedik mouselar ve gaming glove denen eldivenler var. ulan ne günlere kaldık bea bilgisayar başında hamal olduk
  • güzelmiş bilegi yukarda tutuyo sanırım
  • o sorun ben de de varda hiç rahatsız olmadım hatta derideki izler kayboldu

Pad dışında mouse nin dp oranıda önemli lazer 6000 dp mouse rahat ettirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 21 Nisan 2009; 2:23:14 >
  • bunun asıl nedeni bence , masusun beden seviyesının altinda bulunmasından kaynaklaniyor.
    yanı oturdugumuz sandalye masaya göre baya bi düşük olması şart. yüksek veya eşit hatta biraz alçak olunca kolumuz yukardan aşagiya gelir ve bilege yuklenilir.
    daha açık yazmak gerekirse , mouse'nın kalp seviyesinin biraz altinda olması lazim. bu sayede kolunun masaya paralel şekilde gelicek ve bilege yüklenme olmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sandman

bende de uzun süredir var. bu resmen el nasırı mesleki deformasyon olsa gerek. bunu önlemek için ortopedik mouselar ve gaming glove denen eldivenler var. ulan ne günlere kaldık bea bilgisayar başında hamal olduk

abi naptın adamın kalbine mi indireceksin.bu bahsettiklerin kaç para, tam kriz zamanı
  • ben aldım bundan
    süper bişey
    . media markt da var
  • Bilgisayar severlerin ortak işareti
  • Nasır tutuyordu banyodan sonra koparıyorum. Kızarma ilk başlarda varken daha sonra nasıra çevirdi. Ortalama 12-15 saat bilgisayar başında kalıyordum artık max 5-6 saat
  • Aynı durum bende de söz konusu. Bütün gün bilgisayar başında.. Mouse o durumu gerçekleştiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlChacK

Nasır tutuyordu banyodan sonra koparıyorum. Kızarma ilk başlarda varken daha sonra nasıra çevirdi. Ortalama 12-15 saat bilgisayar başında kalıyordum artık max 5-6 saat

Eline deil Gözüne yazık kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 24 Nisan 2009; 1:25:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.