Şimdi Ara

YOK ARTIK KELEPİR ACİLL AMG C180 (SADECE BOYA VAR DİYE SATARSINIZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-model-pilakali-ruhsatli-amg-c180-17-binde-kelepir-acill-115404507/detay

ARAÇ 2012 MODEL C180 AMG PAKETTİR BOŞ MODELLERLE KIYASLAMAYIN
    ARAÇ PLAKALI RUHSATLIDIR BUDA ÇOK BÜYÜK BİR AVANTAJDIR SATARKEN SADECE BOYA VAR DİYE SATARSINIZ
    PARÇA VE ONARIMINDA ÇOK UYGUNA YARDIMCI OLUNUR
    ARACIN KESİNLİKLE HASAR KAYDI PERT KAYDI YOKTUR
    TAKAS ÇEK SENET TEKLİF ETMEYİN
    AVANTAJLI ARAÇTIR ALANA HAYIRLI OLSUN araç daha 17 bin kmdedir

Yok artık diyorum Başka da birşey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 18 Şubat 2013; 22:52:59 >

• Dostum sen cok yanlis gelmissin buraya. Biz burada uc kagitci dolanbaz adamlarin ilanlarini ifşa ederken sen arabayi alin sadece boyali diye satin diyorsun. Madem uygun fiyata yardim ediyorsunuz kendin yaptirip sat o zaman. Bu forumda sizin gibi insanlar tarafindan dolandirilmis bircok insan var. Tepkiler buyuk olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-model-pilakali-ruhsatli-amg-c180-17-binde-kelepir-acill-115404507/detay

ARAÇ PLAKALI RUHSATLIDIR BUDA ÇOK BÜYÜK BİR AVANTAJDIR SATARKEN SADECE BOYA VAR DİYE SATARSINIZ

nasıl sadece boya var diye satılacakmış .)

bü gün arabanın bakımı için sürekli gittiğim ustadayım
    ustayı tanıyan biri galerici ile birlikte gelmiş aranasını göstermeye araba golf plus
    benim usta da tanıdığı kaportacıyı çağırdı
    adam arabanın sağına soluna içine baktı

''bu araba selden mi çıktı'' dedi

galerici olurmu bik bik

yani şu arabayı sadece bir kaç parça boya var diye yutturabiliyor larsa yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Dostum sen cok yanlis gelmissin buraya. Biz burada uc kagitci dolanbaz adamlarin ilanlarini ifşa ederken sen arabayi alin sadece boyali diye satin diyorsun. Madem uygun fiyata yardim ediyorsunuz kendin yaptirip sat o zaman. Bu forumda sizin gibi insanlar tarafindan dolandirilmis bircok insan var. Tepkiler buyuk olacaktir

Araç benim değil Sahibinden de gördüm Kendimce dolandırıcılık olduğu için buraya konu açtım :)
  • quote:

quote:

Dostum sen cok yanlis gelmissin buraya. Biz burada uc kagitci dolanbaz adamlarin ilanlarini ifşa ederken sen arabayi alin sadece boyali diye satin diyorsun. Madem uygun fiyata yardim ediyorsunuz kendin yaptirip sat o zaman. Bu forumda sizin gibi insanlar tarafindan dolandirilmis bircok insan var. Tepkiler buyuk olacaktir

Araç benim değil Sahibinden de gördüm Kendimce dolandırıcılık olduğu için buraya konu açtım :)

Hocam konunun altina not falan dusseydin ya. Ilandaki aciklamanin aynisi kopyalayip durumu belirtmeyince kendi araciniz falan sandim. Kusura bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-model-pilakali-ruhsatli-amg-c180-17-binde-kelepir-acill-115404507/detay

nasıl sadece boya var diye satılacakmış .)

bü gün arabanın bakımı için sürekli gittiğim ustadayım
    ustayı tanıyan biri galerici ile birlikte gelmiş aranasını göstermeye araba golf plus
    benim usta da tanıdığı kaportacıyı çağırdı
    adam arabanın sağına soluna içine baktı

''bu araba selden mi çıktı'' dedi

galerici olurmu bik bik

yani şu arabayı sadece bir kaç parça boya var diye yutturabiliyor larsa yazık

Geçen yıl Ankara da bir kaporta firmasının konusu vardı burada hatırlarmısınız bilmem Adam kendi web sayfasında pert araçları nasıl hasarsız hale getirip yetkili servislerden bile sağlam raporu aldıklarını anlatıyordu Bende bakmıştım web sayfasına Adamın anlattığı araçların yanında bu araç çıtır hasar bile değil :)

• quote:

quote:

quote:

Hocam konunun altina not falan dusseydin ya. Ilandaki aciklamanin aynisi kopyalayip durumu belirtmeyince kendi araciniz falan sandim. Kusura bakmayin

Rica ederim İyi niyetinizi mesajınızda farkettim zaten Şimdi ekleme yapayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verilmişti hocam forumda.

Böyle insan müsvetteleri,bir çoğumuzun okurken sesli dile getirip burada yazmadığımız pek çok şeyi hakediyorlar.

Ne utanma kaldı ne başka bir şey,açık açık yazacak kadar da rahatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Verilmişti hocam forumda.

Böyle insan müsvetteleri,bir çoğumuzun okurken sesli dile getirip burada yazmadığımız pek çok şeyi hakediyorlar.

Ne utanma kaldı ne başka bir şey,açık açık yazacak kadar da rahatlar

Kusura bakmayın verildiğini bilmiyordum İlan tarihine baktım bugün olunca verildi mi diye 5 sayfa baktım bulamadım Muhtemelen ilan tarihini yenilemiş sahtekar
  • Konusu açıldıydı ama linki bulamadım şuan
  • quote:

Kusura bakmayın verildiğini bilmiyordum İlan tarihine baktım bugün olunca verildi mi diye 5 sayfa baktım bulamadım Muhtemelen ilan tarihini yenilemiş sahtekar

Estağfurullah ne kusuru,böyleleri bitmeyecek hiç bir zaman ama bu kadar da yüzsüzlük,utanmazlık olmaz.Adam açık açık yazıyor bir de ,al sen de itele birine diye resmen.

Buldum konu linkini bu arada buyurun.

http://forum.donanimhaber.com/m_71777392/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim İyi niyetinizi mesajınızda farkettim zaten Şimdi ekleme yapayım

Ilginiz icin tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.