Şimdi Ara

yok böle geyik vakalar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.otobüs durağında bekleyenler önlerinden orta hızla geçen yolcularla dolu bir minibüs/dolmuşun tereddütsüzce yol ayrımındaki elektrik direğine doğru gittiğine tanık olurlar. evet, en ufak bir fren bile yapmaksızın oradaki direğe büyük bir gürültü ile patlatır ve devrilir... bir iki saniyelik bir kararsız sessizlik sonrasında halk yardım etmek için minibüse doğru koşar... içinden çıkanların hali berbattır, ağızlar burunlar patlamış, kaşlar açılmış, kan revan içinde ama bir tuhaflık vardır : minibüsten çıkartılanlar kendi dertlerini unutmuşlar, kalan dişleri ve kullanabildikleri tüm organları ile kahkahalar atarak gülüyorlardır...
    çarpışmadan iki dakika kadar sonra arkadan koşa koşa gelen bir adam etrafa şaşkın şaşkın bakmaktadır o sırada

bir anlam verilemez bunlara...
    taa ki sonradan koşarak gelen adamın ikiyüz metre önce trafikte sakin sakin ilerlerken minibüsün kapısını yola sıkı bir balgam atmak amacı ile açmış ve o sırada dengesini kaybedip aşağı düşmüş olan minibüs şöförü olduğu anlaşılana kadar...

2.
    vitesi arızalı bir araçta, şöförün en yakınındaki bireyden rica ettigi, "birader bu meret ikinci vitese geçmiyo bi zahmet ben parmagımı şıklatınca vites kolunu tutuver" deyip, bireyin suratında "ne yani şaka mı bu" yada "lan ne demek istedi şimdi bu adam" yorumları ile kafa saga sola sallandıktan hemen sonra isteksiz bir şekilde yapılan eylem.

3.
    aksim-kadıköy dolmuşunda şişman şöförle,yine onun kadar şişman ve kıllı olan müşteri arasında kavga başlar.
    -şöför:beyefendi 250 bin daha verceksiniz.
    -müşteri:ne 250'si kardeşim daha dün 2.250.000'e geldik zammı oldu?
    -şöför:oldu tabi.
    -müşteri:ben anlamam, yok ikiyüzelli mikiyüzelli.
    -şöför:nedemek yok lan bu arabanın mazottuna,tamirine,tekerleğine zam geliyoda bizmi zam yapmıcaz bilaaader.
    -müşteri:tekerleğini tikiim lan arabanın.
    şöför arabayı ani bir frenle durdurup adama döner.
    -şöför:bak bilader tekerleğe yanlış konuşuyosun.
    sonra aralarında ufak çaplı bi itiş kakış olur diğer müşteriler adamları ayırır.(ben bu arada ''tekerleğe yanlış konuşuyosun'' lafında kaldığım için arka koltukta salyalarımı saça saça gülmekteyim)
    sonra müşteri arabadan iner bizde yolumuza devam ederiz...

4.
    kadıköy'den eve dönmek maksadıyla dolmuşa binmiştim. arkadaki dört kişilik yerin sağına(yani kapı tarafına) oturdum. can sıkıntısından elimi arkaya (hani sarı dolmuşlarda var ya bagaj kısmı) oraya atıp, elime gelenleri bakmadan tanımaya çalışıyordum. elime bir şey geldi: sünger. herhalde dolmuşu temizlemek için kullanılıyor. ardından sert bir cisim: sopa olsa gerek. elastik bişey: bu da hortumdur heralde. deterjan, kova felan derken; elime tanımlayamadığım bir cisim ilişti. bakmadan tanımaya çalışırken tüm insanların yapacağı gibi, dokundum, okşadım, sıktım...
    derken...
    benim sıramda diğer tarafta oturan beyfendi, bana "ne yapıyorsun kardeşim!" demez mi?
    ben gel, o sırada benim gibi elini arka tarafa uzatmış adamın eliyle oyna, mıncıkla falan.
    hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum. evimin yakınlarına daha gelmememize rağmen, o utançla indim dolmuştan. eve kadar yürüdüm sonra.

kaynak : ek$i sözlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swiping -- 30 Ocak 2005, 0:43:57 >

• bune şimdi fıkra fantazi anı geyik
  • sadece de...

• çok iyi yaw
  • sonuncusu yardı yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok mu çirkinim ? Tip konusu
    9 yıl önce açıldı
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: C. Lipton

sonuncusu yardı yaw

evet sonuncusu yardı abi
  • abi sonuncu harbiden kopardı yaaa

• çok iyi
  • eline sağşlık süper yawww
  • demmekki her buldugumuzu mıncıklamıcaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.